Posilal jsem
Nakej kde to po mě nechce hrat bedny nebo si stáhnout hru
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posilal jsem
Kromě Arsenalu a možná Betisu máme na všechny. Dajemožní soupeři
Arsenal (ENG)
Betis (ESP)
Fenerbahçe (TUR)
Ferencváros (HUN)
Feyenoord (NED)
Freiburg (GER)
Real Sociedad (ESP)
Union Saint-Gilloise (BEL)
Konečně se to tu nebál někdo vypustit, že Bryan dělá i dobrý věci. Zejména poslední zápasy. Odebírání míčů, sem tam něco někomu naservíruje pro náš prospěch. To vše vede k vysokým známkám. Bohužel tady nese až moc zarytou nálepku toho nejhoršího v kádru z období, kdy hrál vyloženě tužku, ale v tom rozhodně nebyl sám. Občas mi přijde, že fouknout mu trochu pochvaly na jeho účet je jak trestný čin. Ba naopak hledat vyloženě jen to, co udělá špatně, jen aby si do něj mohl člověk kopnout, je jen rádoby chůze s módní dobou. Přitom je to už přehnaně trapný.Osobně jsem si představoval dřívější střídání, El Shaarawy, Wijnaldum a třeba Bove by tomu určitě pomohli. Po změně stran víceméně klasická naše údržba. Ale musím říct, že mě překvapuje, jak poslední zápasy zvládá Cristante. Dneska zase posbíral plno míčů a ještě víc jich distribuoval. Pellegrini mě naopak začíná regulérně štvát. Ale postoupili jsme, nikdo se nezranil, Daje!
Je prostě pomalej, působí vlažně, občas bez zájmu, vypouští návraty. To je fakt.moji dva kamarádi taliáni ho chválí pořád, dlouhodobě
vidí ten fotbal trošku jinak než my, taktičtěji
já z něj nečůrám na zem, ale ano, občas je to tu na něj přehnané
Náš kapitán totiž nemá kapitán bejt a hlavně v týhle formě vůbec nemá na tým, jako je AS Řím a to už několik měsíců.Pozrel som vcera, solidny vykon, spokojny som bol. Nesedi mi ale trochu prava strana obrany v podobe Zalewskiho.
Nic proti, len mam pocit ze by to slo vylepsit.
Oba góly super, prajem to Beloťákovi a Dybala, no to je futbalista ako dobre vínko, krásne si ich tam vodil.
Trochu sa ukázala stupidita kapitána, za reči dostať v 6. minúte kartu, neskutočne zbytočné. Čo tým ovplyvnil? Nič