Roma vs Leicester

Ve Čtvrtek od 21:00 na Sport 1
Nejdůležitější letošní domácí zápas :daje: tak snad se dočkáme Finále

Roma (3-4-1-2): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Cristante, Oliveira, Zalewski; Pellegrini; Zaniolo, Abraham.
Leicester (4-3-3): Schmeichel; Pereira, Fofana, Evans, Castagne; Maddison, Tielemans, Dewsbury-Hall; Albrighton, Vardy, Barnes.
Děsí mě ten náš střed zálohy ale to vždycky 😁 hlavně to urvat jakkoli :sala: :daje: :Ok:

Všichni kdo jste dneska v Římě tak vám přeji ať si to pořádně užijete, já si chladím jen lahvace 😁😁😁

pasta napsal:
Všichni kdo jste dneska v Římě tak vám přeji ať si to pořádně užijete, já si chladím jen lahvace 😁😁😁

Užijte si to a obrovská závist (ta potěší nejvíc :lol: ).

Dnes 3:1 - Abra, Small, cristante

Já neuvidím. Jsem s gymplakama na terénu, takže se musím spokojit s livescorem. Snad vyhrajem a užijete si to! Dajeee!!!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Já minulý týden taky neměl sport 1, ale pak jsem si stáhl do tv aplikaci skylink tv a tam můžeš dát vyzkoušet na týden zdarma

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

uzite si to kdo ste tam ! :sala: :sala: :sala: povodne som chcel ist tiez,ale zohnat listok cez internet bolo uz nemozne,miesto toho idem na nocnu a neuvidim zapas :lol: :lol: smiali sme ze sme skoncili v "trapnej konferencnej lige"pre slabe kluby ,ale nakoniec tato sutaz prekvapila a prirovnal by som ju k kvalitnej Europskej lige......3 semifinale za 5 rokov !....kazdopadne mozeme sa dostat do finale a hrat o TROFEJ ,na ktoru Rim caka strasne dlho a potrebuje .....celu sezonu sme obetovali kvoli tomuto....najdolezitejsi zapas v tejto sezone,musime zvladnut ! DAJE ROMA DAJEEEEE

Když napíšeš třetí semifinále evropského poháru v rozmezí 4 let, tak to vypadá líp . Ale i tak je to neuvěřitelný, kdo by to do nas řekl před 10 rokama.
Semifinále konference je za mně obsazením kvalitnější, než evropská liga

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

scr napsal:
Nejakej stream? Nemam sport1(O2tv)

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://weakstreams.com/soccer-streams/roma-vs-leicester-city/67169/?sport=soccer