ROMA STORE

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
a já spíš přemýšlím o této mikině...

tú mám :Ok:

Bones napsal:
Sushi napsal:
POŘÁD CHYBÍ PRODAT JEDNO TRIKO VELIKOSTI M, NIKDO HO NECHCE?

Ahoj, až Ti to přijde, tak to Mko prosím přeměř přes hrudník (kolik cm má jedna strana) a já Tě ho případně zbavím. :wink:
:Ok: ok, dám vědět

ta mikina je super

scr

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
když funkční tréninkový triko/dres, tak radši za 28E toto giallorosso, než za 50 to, co jste vybrali vy :mrgreen:

a já spíš přemýšlím o této mikině...

mikcu mam a zadnej zazrak to neni..za ty prachy je to klasicka silonova mikca...

:mrgreen:

jj, dneska mám asi moc práce (uvidim co bude odpol), ale někdy během týdne to snad pošlu

Bones:

nevím, kde se to měří, tak jsem to vzal po spodní straně toho nápisu AS ROMA a vyšlo mi že M = cca 51 cm

bereš? ber! :mrgreen:

jinak co jsem nevěděl a je to hezký je, že zezadu pod límcem to má malý logo AS :roma: (ale teda nový) :Ok:

tak, chlapci moji zlatí

ODESLÁNO

č.ú. 43-5080130237/0100

cena:

pro scr, abbadon a bones

484,- triko
44,- pošta
20,- taková ta tlustá obálka

děkuji pěkně

pro slovačisko feroas

pošta 125,-

takže celkem 629,- Kč

PLUS MOJE PAUZA NA OBĚD, JEJÍŽ HODNOTA JE NEVYČÍSLITELNÁ!!!

jinak si na vás nic neberu, tak si toho važte. kdo by chtěl zaokrouhlovat, tak do celých stovek korun a nahoru :mrgreen:

máte to doporučeně, tak to snad v pondělí nebo v úterý máte doma a nesežere vám to sousedův pes nebo pošťák

daje

PS
jelikož jsem za vás chlapci vykáknul cca 2300 korun, tak s platbami prosím neotálejte, ať mám co jíst

já nevím, asi jo :lol:
pošli mi tolik, aby po nějakým poplatku za převod měny (??) to bylo aspoň těch 629 :mrgreen:

Zistil som ze posielat prachy do zahranicia nie je take easy :-D sushi prosim hod mi do spravy tvoje kontaktne udaje ( meno, ulica, mesto, psc) nakolko moj online banking to vyzaduje povinne vyplnit

scr

Mam tomu tak rozumet, ze to tedy neni na dobirku, ale mam ti prasule poslat na ucet? Poslu ti i nejakej groš navíc na provoz fora, tak ne že to hned proleješ :)

FERO: done

scr: jj, věřím, že mě nepoděláte a je to jednodušší... přinejhorším neplatiči dostanou ban :mrgreen: pošli, kolik myslíš, díky :Ok:

napište, až vám to přijde - kdyby se něco stalo, tak je půjdu na poštu zjebat :mrgreen:

scr

odeslano...ale platba bude provedena az v pracovni den...posilam to z Raifky, takze tak ve stredu to tam mas...dekuji moc!!