ROMA STORE

klida napsal:
Carlo napsal:
Ja mám teda nový dres ( som sa ešte nepochválil), je to XL a akože je mi to dosť na doraz ( kto ste ma naposledy videli, asi sa nečudujete :D ), ja sa toho Lka bojím, inak by som do toho šiel, čierne triká mám rád ....

máš 22ku nebo bez jména?

bez mena, bez čísla

EDIT: Ale keď to mala byť narážka na mňa s Destrom tak dobréééé :mrgreen:

Sushi napsal:
maj todle

M a L

483,-

viděli jsme jak to lítá, takže má-li někdo zájem tak rychle a rovnou to posílám dál a snad se zadaří... pište klidně na fb

Lko pro mě, prosím...tentokrát to vyjde, Sušáku? :-D

mohlo by ;)

potvrdím to jen až to kamarád bude mít v ruce. dřív není nic jistý...

Jako vypadá to pěkne, ale teď sem tři tejdny marodil, takže vejplata bude stát za hovno a do Lka se nenasoukám (už druhej tejden držim dietu, mám 98 kilo :zed: )

takže kdyby náhodou se ukázalo nějaký XL třebas příští měsíc... 8)

dycky se tu zeptejte a já se zeptám...

nevim odkud to bere, od najku no, nějak... a jo, dával objednávku

tak jak to bylo, kdo co objednával a v jakým pořadí?

přišly:

3 M
2 L

cena tuším 484,- pokud se něco nezměnilo

pražáci si to vyzvednou u kamaráda nebo u klidy

ostatní si připlatěj a já vám to teda pošlu jako dankovi, s tím, že snad nepotkám zas na poště houmlesáka s hnijící smradlavou nohou, fuj

tak povídejte

Sushi napsal:
tak jak to bylo, kdo co objednával a v jakým pořadí?

přišly:

3 M
2 L

cena tuším 484,- pokud se něco nezměnilo

pražáci si to vyzvednou u kamaráda nebo u klidy

ostatní si připlatěj a já vám to teda pošlu jako dankovi, s tím, že snad nepotkám zas na poště houmlesáka s hnijící smradlavou nohou, fuj

tak povídejte

co som tu vycital z tej konverzacie, tak to bolo takto:
M
1. klida
2. ja
L
1. scr
2. abaddon

opravte ma ak sa mylim :think:

ok,

klido ty si to vyřídíš sám se sámou?

feroas bude chtít poslat na slovensko, musim zjistit kolik stojí a tak

scr a abbadon se pohybujou v praze?

daj mi prosim ta potom do spravy vyslednu sumu ( potesim sa ked to preratas na eura :D ) a cislo uctu, ja ti hodim adresu potom

:Ok:

Já v Praze vůbec...jsem v Jihlavě, tak kdyby nevadilo poslat to poštou? Prosím, prosím... Číslo účty mi pak pošli, těžko bych to tu někde hledal. :(
Mně se to triko líbí jako sviňa, i když je černý. :p Mimochodem jak jsem psal, že jsem objednával před vánoci z ofika store z Říma...tak to bylo pro kamošovýho ročního syna mikina a dres...mikina s kapucí ve tvaru vlčice, no masakr. :)))

dětský věci jsou dycky hezký :Ok:

jo, já vám to pošlu, ale doufám, že mě nepoděláte, chlapci

jinak na eura se mi to rátat nechce, resp. nevim jak to funguje s poplatkem pak, se ti to asi prodraží, nemáš kamaráda s českým účtem?

až budu mít trika, budete řešit dál

jinak pletu se, nebo je tady pořád PLONKOVÝ M?

já si to nějak sehraju, Sáma už to má v ruce?

možná bych za nim zajel už dneska totiž

Sushi napsal:

jinak na eura se mi to rátat nechce, resp. nevim jak to funguje s poplatkem pak, se ti to asi prodraží, nemáš kamaráda s českým účtem?

su len traja ludia ktorych by som neodrbal - rodicov a ikonu stranky asromaforum.eu :sala:
ked chces tak to posli na dobierku alebo co
a mozes mi dat teda vyslednu sumu v ceskych korunach a ja to nejak prepocitam a zaokruhlim smerom nahor, lebo nikoho v cechach nemam

klida napsal:

super, nechceš to vzít všechno ( = zaplatit, pozor :lol: ) a poslat to klukům? :wink: :wink: :wink: :Ok:

:mrgreen:

FEROAS napsal:
Sushi napsal:

su len traja ludia ktorych by som neodrbal - rodicov a ikonu stranky asromaforum.eu :sala:
ked chces tak to posli na dobierku alebo co
a mozes mi dat teda vyslednu sumu v ceskych korunach a ja to nejak prepocitam a zaokruhlim smerom nahor, lebo nikoho v cechach nemam
haha, tak to jsem poctěn :mrgreen: :Ok:

to je škoda, danko mi posílal z českýho, tak to asi výhodnější bude... no dobře, nějak to uděláme, až budu mít ty trička v ruce.
nevim kdy kamaráda uvidim, ale snad během příštího týdne nebo dvou to zvládneme :danko:

Sushi napsal:
klida napsal:

super, nechceš to vzít všechno ( = zaplatit, pozor :lol: ) a poslat to klukům? :wink: :wink: :wink: :Ok:
:mrgreen:

myslíš, že mam dva a půl tisíce, jo? :mrgreen:

jinak pošta na Slovensko tak hrozná nebude, brutální je bankovní poplatek za převod do zahraničí

to je fakt

tak jinak, zjistím co stojí pošta na slovensko cca + taková ta měkká obálka. potom mi pošlete peníze a já to zaplatím a pošlu. ok?