ROMA STORE

scr

Nebude ted nekdo v dohledne dobe nakupovat z AS Roma Store? Ze bych se pridal?Zkousel jsem si to obednas sam, ale proste nevim proc, ale nebere mi to kreditku i kdyz vsechno dobre vyplnim, pise mi to ze tam je chyba...a paypal nemam :(

scr napsal:
Nebude ted nekdo v dohledne dobe nakupovat z AS Roma Store? Ze bych se pridal?Zkousel jsem si to obednas sam, ale proste nevim proc, ale nebere mi to kreditku i kdyz vsechno dobre vyplnim, pise mi to ze tam je chyba...a paypal nemam :(

já už sám objednával a v pohodě :) Ale pokud by se teď někdo chystal, tak bych si taky něco vybral. :)

napíšu mu

mně donesl tenhle měsíc nějaký triko (jen s nápisem AS ROMA na prsou a fajfkou, bez znaku), který náhodou někde čapnul

docela hezký

scr

Ja uz to nevydrzel a vobjednal mikcu a srajtofli, kazdopadne pokud by nekdo delal dalsi objednavku jeste nejaky picoviny vemu :)

maj todle

M a L

483,-

viděli jsme jak to lítá, takže má-li někdo zájem tak rychle a rovnou to posílám dál a snad se zadaří... pište klidně na fb

scr

Sushi napsal:
maj todle

M a L

483,-

viděli jsme jak to lítá, takže má-li někdo zájem tak rychle a rovnou to posílám dál a snad se zadaří... pište klidně na fb

chci L ko prosim :)

černý ne, herdek. roma byla, je a bude giallorossa :p klidně ještě počkám na červený nebo ho koupím jinde nebo nevim, ale černý fakt ne :mrgreen:

ale každopádně proti gustu žádný dišputát :Ok:

ak by sa naslo jedno M tak mam zaujem :Ok: jebat ze je cierne, cikan jak cernoch, lidi su lidi, to je jasny ;-)

objednávám, pokud ještě bude, potvrdím... pokud si to pak nekoupíš, zpřelámu ti account :mrgreen:

:Ok: ber ma za slovo.... ked to budes mat u seba, daj vediet kolko to bude stat aj s postovnym z ciech na slovensko, posli cislo uctu a tak ;-)

Ja mám teda nový dres ( som sa ešte nepochválil), je to XL a akože je mi to dosť na doraz ( kto ste ma naposledy videli, asi sa nečudujete :D ), ja sa toho Lka bojím, inak by som do toho šiel, čierne triká mám rád ....

Carlo napsal:
Ja mám teda nový dres ( som sa ešte nepochválil), je to XL a akože je mi to dosť na doraz ( kto ste ma naposledy videli, asi sa nečudujete :D ), ja sa toho Lka bojím, inak by som do toho šiel, čierne triká mám rád ....

máš 22ku nebo bez jména?