Přesně věc, který nerozumim, ty lidi evidentně zapomínaj, co kdo pro ten klub udělal a vidí už jen to špatný. Věřim, že kdyby měl Rudi větší podporu, mohl by u nás zůstat, protože ty výkony by taky byli jiný.Agostino napsal:na ktorom lietali vajicka od "nahodnych okoloiducich"... italian style
PsYchr napsal:Přesně věc, který nerozumim, ty lidi evidentně zapomínaj, co kdo pro ten klub udělal a vidí už jen to špatný. Věřim, že kdyby měl Rudi větší podporu, mohl by u nás zůstat, protože ty výkony by taky byli jiný.Agostino napsal:na ktorom lietali vajicka od "nahodnych okoloiducich"... italian style
Carlo napsal:Určite nechcem Bielsu, vyhral niekedy niečo? Je len zaujímavý (to aj Zeman) a tam to hasne.
Súhlasím :Ok: a čo však Jimbo možno toho Josého zaplatíPsYchr napsal:Jimmy prej byl s Mourkem na obědě:-D
Nejlepší možný kombo podle mě: Lippi teď, Mourek potom
Nejhorší možný kombo podle mě: Bielsa teď, Špalek potom
Se Špalkem neříkám, že bych byl vyloženě nespokojenej, ale stačí se podívat na jeho štaci v Rusku, kde měl taky k dispozici peněz jak prase a žádnou díru dosvěta se Zenitem neudělal
Súhlasím :Ok: a čo však Jimbo možno toho Josého zaplatíPsYchr napsal:Jimmy prej byl s Mourkem na obědě:-D
Nejlepší možný kombo podle mě: Lippi teď, Mourek potom
Nejhorší možný kombo podle mě: Bielsa teď, Špalek potom
Se Špalkem neříkám, že bych byl vyloženě nespokojenej, ale stačí se podívat na jeho štaci v Rusku, kde měl taky k dispozici peněz jak prase a žádnou díru dosvěta se Zenitem neudělal