ROMA - spezia

Podívej kde všude trénoval Carlo Ancelotti a taky bych ho k nám bral. Stejně tak Fabio Cappello, Mourinho, Deschamps....tady to není o nějakym klubismu.

Agostino napsal:
na ktorom lietali vajicka od "nahodnych okoloiducich"... italian style
Přesně věc, který nerozumim, ty lidi evidentně zapomínaj, co kdo pro ten klub udělal a vidí už jen to špatný. Věřim, že kdyby měl Rudi větší podporu, mohl by u nás zůstat, protože ty výkony by taky byli jiný.

PsYchr napsal:
Agostino napsal:
na ktorom lietali vajicka od "nahodnych okoloiducich"... italian style
Přesně věc, který nerozumim, ty lidi evidentně zapomínaj, co kdo pro ten klub udělal a vidí už jen to špatný. Věřim, že kdyby měl Rudi větší podporu, mohl by u nás zůstat, protože ty výkony by taky byli jiný.

Zda sa ti, ze Rudolf nemal podporu? A ze vykony, aj po vyslovenej dovere a podpore boli ine?

Saba vraj odisiel a povedal nieco ako "this is no time to cheer"...

Vrie to, uplne to vrie a ja som zvedavy na vyjadrenia hracov a okolia, ked sa uvolni atmosfera.

Určite nechcem Bielsu, vyhral niekedy niečo? Je len zaujímavý (to aj Zeman) a tam to hasne. Rím potrebuje trénera, ktorý už niečo vyhral a vie vyhrávať. Za mňa kludne aj Mourinho :D inak Ancelotti, Conte úplne v klídku. O Spalettim som už písal, má to aj veľa proti, ale miesto Rudolfa kludne....

Carlo napsal:
Určite nechcem Bielsu, vyhral niekedy niečo? Je len zaujímavý (to aj Zeman) a tam to hasne.

za mna radsej trenera, ktory prehra futbalom, o ktorom hovori cely svet, ako trenera, ktory vyhra ligu majstrov hnusnym futbalom...

som zvedavy na rozhodnutie, na jednu stranu davam Spallettiho s Bielsom, na druhu Conteho, Mazzarriho (aj ked ten ani nevyhrava) ci Mourinha...

favoriti su Spalletti a Conte (Panucci ako caretaker do konca sezony, Conte od novej).

ja som niekde čítal, že Spalletii je vraj späť v Ríme, ale je to kktina...keď sa uź bavíme o úpešných tréneroch a hlavne pre nás cenovo dostupných hneď by som bral asi Emeryho, keby nebol v Seville...ale inak Mazzarriho nechcem ani len vidieť, Bielsa no neviem, Mourinho je nonsens a Spalletti...pfu netrúfam si nić povedať, proste potrebujeme tam niekoho schopného niečo s tým týmom urobiť, ale z tých ponúk, čo máme imho nie je ani jeden tým správnym. plus Sabatini von, to ako bez komentáru!!!

Jimmy prej byl s Mourkem na obědě:-D
Nejlepší možný kombo podle mě: Lippi teď, Mourek potom
Nejhorší možný kombo podle mě: Bielsa teď, Špalek potom
Se Špalkem neříkám, že bych byl vyloženě nespokojenej, ale stačí se podívat na jeho štaci v Rusku, kde měl taky k dispozici peněz jak prase a žádnou díru dosvěta se Zenitem neudělal

PsYchr napsal:
Se Špalkem neříkám, že bych byl vyloženě nespokojenej, ale stačí se podívat na jeho štaci v Rusku, kde měl taky k dispozici peněz jak prase a žádnou díru dosvěta se Zenitem neudělal
Súhlasím :Ok: a čo však Jimbo možno toho Josého zaplatí :mrgreen:

PsYchr napsal:
Súhlasím :Ok: a čo však Jimbo možno toho Josého zaplatí :mrgreen: