Roma - Servette

5.10. 2023 | 21:00 CET
Stadio Olimpico, Řím

Tenhle tým vůbec neznám. Švýcarská liga jde vůbec mimo mně. Poslední zápasy mají podobnou bilanci jako my. TEORETICKY, by jsme s nimi neměli mít problém, ale...

Prý by měli hrát vpředu Belotti a Lukaku, v záloze Aouar, tak uvidíme. Trenér říkal, že musíme pokračovat ve výhrách. Tak snad.

Btw v TV to asi nikde nedávají. Nenašel jsem.

Na Google play(obchod play) zadas AMC mikro taková černá aplikace, nainstalujes a je 😉 jak jsem to zvládl já tak už to musí zvládnout každý 😁 dávají tam různé zápasy EL ty které nevysílá Sport 1 či 2 ono je to asi nějak propojené a na to Sport TV

Roma: Svilar; Mancini, Cristante, Ndicka; Celik, Bove, Paredes, Aouar, El Shaarawy; Lukaku, Belotti

Servette: Frick; Tsunemoto, Vouilloz, Severin, Mazikou; Kutesa, Antunes, Ondua, Stevanovic; Bedia, Crivelli
Jsem více spokojen než to co nastupuje v lize tak Kurva snad budou chtít hrát

AMC micro je snad ta nejhorší aplikace, kterou jsem kdy viděl. Navíc tam ani není v nabídce sledování AS. Tak třeba to tam ještě naskočí 😄

Oni to dají před zápasem tak jako úplna hitparáda to možná není ale když tam bude přenos tak proč nee 😎 když nekdo bude mít i jiný Link tak to tu dejte ať můžeme vybírat 😁