ROMA - Lille

zápas som našťastie nevidel,nebolo kde a ako tak čítam a pozerám štatistiky tak som si ušetrili nervy.....druhý zápas prehra doma 0-1 a zahodenie 3 penalty??? tak toto dokáže len Rím....Fergusona zobrať dreváka z anglicka bola pekná picovina a Dovbyk ďalšie drevo ,bez Stavali sme v útoku v peknej riti

já tomu furt nemůžu uvěřit
jsem normálně otrávenej
to byla třešnička na zápase jak má být

Budeme zitra kolovat po sitich
Uz ted no…

já tomu furt nemůžu uvěřit
jsem normálně otrávenej
to byla třešnička na zápase jak má být
Tohle v Římě umí už několik let, těžce to nesu a to si říkám kdo půjde příště protože ti budou posrani

Tohle v Římě umí už několik let, těžce to nesu a to si říkám kdo půjde příště protože ti budou posrani
normálně nějakej fotbalista, pellegrini, dybala třeba, bum gól
cristantemu bych taky věřil na penaltu
podle mě i soule by to napoprvé dal, třetí pokus už byli všichni začarovaný
nevylučoval bych ani, že si to vezme zas dovbyk a dá ji, i když u toho vypadá, že zakopne a ublíží si

Už som to písal pri rohoch a teraz sa to ukázalo aj pri penaltách, strašne často sa stáva že na ihrisku nie sú hráči čo vedia zahrať štandardné situácie. Chyba v základe hráč ktorý to skutočne vie. Soule je v tomto slabý.
Toto bolo fakt komedia čo si budeme hovoriť. Nuž ale stáva sa. Hlavne nenadávaj hneď na trénera ako keby mal ešte aj učiť lemrakov kopať penaltu.

Last edited:
Ferguson je traged co neudrží balón. To je ještě horší než Dovbyk.
Toto bol posledný komentár čo som včera čítal 🤣 Myslím si že Dovbyk jasne ukázal že ostáva na čele tých babrakov 😀
Každopádne ten útok je jedna hrôza. To tam môže vytiahnuť niekoho z primavery

Do prčic! Máš na hřišti El Shaarawyho, který už moc přidané hodnoty nenabízí, ale co v sobě furt má, je schopnost kopnout míč přesně tam, kam si umane. Proto ani jednu z těch TŘÍ penalt v řadě nekopal.
No, co už, tak jsme zase jednou pobavili fotbalovej svět.

Toto bol posledný komentár čo som včera čítal 🤣 Myslím si že Dovbyk jasne ukázal že ostáva na čele tých babrakov 😀
Každopádne ten útok je jedna hrôza. To tam môže vytiahnuť niekoho z primavery

Nevěřil jsem že Dovbyk fergusona ještě překoná.

A dnes jsem si ten den v práci vážně užil... 😩

Vidieť že je to UI a ide len štatisticky a úplne tam absentuje akékoľvek prekvapenie v tom pavúku, čim akože nehovorím že sa mi to nepáči 😀