ROMA - Lille

Tie penalty to bola komedia
A tak som si hovoril Dovbyk premeni , dostane sa do pohody a dobre bude.
A ten debil to 2x kopne na hovno

Čo som mal možnosť vidieť zaslúžený výsledok , hráme veľký Grc podtrhnuty výkonmi našich úžasných strikerov dovbyka a Fergusona . Nepamätám si kedy bol v Ríme nejaký poriadny útočník od čias batistutu .. toto je strašne niečo

Tohle obletí svět, jací jsme světoví čůráci

A je to tak, jen ať si to ti sráči vyzerou.

Do teď jsem tomu trenérovi věřil, už jen kvůli Ranierimu, ale s tímhle a tou nějakou taktikou, kterou asi nikdo nechápe ať jde do prdele. A s sebou ať vezme většinu toho kádru.

🤡🤡🤡🤡🤡

Fakt jsem nasranej

Čo som mal možnosť vidieť zaslúžený výsledok , hráme veľký Grc podtrhnuty výkonmi našich úžasných strikerov dovbyka a Fergusona . Nepamätám si kedy bol v Ríme nejaký poriadny útočník od čias batistutu .. toto je strašne niečo
Snímek obrazovky 2025-10-02 204615.png

Objektivně remízovej zápas.
Ta/ty penalta/penalty tomu dala/daly novej rozměr.
Šance byly.
Na pětku měl jít už napodruhé ElSha. By to uklidil jak nic.

A je to tak, jen ať si to ti sráči vyzerou.

Do teď jsem tomu trenérovi věřil, už jen kvůli Ranierimu, ale s tímhle a tou nějakou taktikou, kterou asi nikdo nechápe ať jde do prdele. A s sebou ať vezme většinu toho kádru.

🤡🤡🤡🤡🤡

Fakt jsem nasranej
Ale ale ….

Co se stalo? Teď jsem přišel domů...
Řím penalta. Mandi mává proti centru ve vápně jak na prvního mája. Ruka.
Dovbyk mezi střed a tyč po zemi, brankář chytá.
Rozhodčí nechává penaltu opakovat.
Dovbyk mezi střed a tyč po zemi, brankář chytá.
Rozhodčí nechává penaltu opakovat.
Soulé mezi střed a tyč po zemi, brankář chytá.
Toto nikdy nikdo nikde neviděl.

Dík za info

Ofenzíva je náš největší problém. Nemůžeme spoléhat na góly stoperů ze standartek jak proti Nice. Nutně potřebujeme góly útočníků

Vucinic a Dzeko.

Na Gaspa bych to nehazel. Neni jeho chyba, ze Tsimikas, tak zkusenej borec, udela takovou chybu. Ani ze Soule s Dovbykem nedaj tri penalty. Chybi nam kvalitni kridlo a hrotak do zakladu. Ferguson je nahradnik.

K zápasu není útočník oba se kopaji za uši kde jaký jiný borec by měl stejné čísla, hernoso hrůza úplně v lese, Gaspa pěkně nasrany penalty k tomu není co jen si pamatuji že hráč Palermo nesl 3 my dneska hodně ležérní přístup k nim jak Dovbyk tak Soule, bohužel herně jsme špatní ale za mě je to o hráčích než o trenérovi