Reprezentace

Neznal jo? Já nějak neznám Brucknerův ?ivotopis, vím jen ?e kdysi byl úspě?nej s Olomoucí, ale pak snad dělal jedenadvacítku ne? Tak, tu bych Zemanovi dal! :) A pak áčko. Navíc v 21 jde stejně o prd a fakt bych o ní začal zajímat, kdyby začala dávat hodně gólů a být něčím zajímavá (Zemanem :lol: )

klida napsal:
Sushi napsal:
nezná podle mě českou ligu a tudí? hráče
:!:

a o tom to je

a toho slepičáka / necida mi vysvětlí?? :lol:

bruckner trenoval 50 let olomouc, drnovice apod. moravsky tymy a nevyhral nikdy nic. pak sel trenovat repre...

proto me rada nevadi, krome toho uz nema na vyber tolik dobrych hracu jako bruckner. poborsky, koller a hlavne pavel medved se nedaj nahradit. nevidel jsem ty posledni zapasy s psonky a slovinci, ale videl jsem nas s anglii a tam jsme hrali dobre. krome toho - anglie je nejprecenovanejsi narodak na svete. kazdopadne misto slepky mel povolat necida, wtz.

zdenek zeman me prijde uz tak trochu mimo, posledni angazma se mu nevyvedly. je to sice nas nejznamejsi trener, ale na narodak uz je mozna trochu pozde.

V kolika letech bral nároďák Brykner?

jinak co to je to wtz? btw sám pou?ívám, imho u? chápu.. wtz je mi novinkou..

Co se treneru tyce, Rada je jen loutka, to mu nemam za zle, ale rozhodne to neni trener, ktery by ty nase ocelenkovany primadony srovnal.. Bruckner, az na to ze stavel 20 let tu samou sestavu mi nejak extremne nevadil. Zeman by byl idealni tak pred 10ti lety. Sčasný.. to je na delsi povidani (osobne moc nemusim). Jinak Uhrin, Petr?ela, Straka radsi ani nekomentovat...

Co se samotne repre tyce..
Kdo tam podle me nema (nemel) co delat - Jiranek, Rozehnal, Vlcek, Slepicka, Plasil (ten je jak vitr v kukurici)

Kdo mi stabilne posledni leta v repre chybi - Jarosik, v zakladu Kovac, Hubschman, David Jarolim, Skacel

do repre poprvé povoláni Hu?ek(Sparta Praha) a Tomá? Marek(Baník Ostrava)..........

nekde jsem cetl, ze ma sparta rekordni ztraty, takze jim museli do repre povolat huska, aby trosku zvedli cenu... :evil:

scasny jako trener repre by byl ok, to samy uhrin. petrzela imho tou aferou, kdy na matech prohral pul miliardy a musel jit do pece k docentovi hodne ztratil. dobrej je i lavicka, muj tajny zolik je petr ulicny.:0) imho je v cechach hodne dobrych treneru. osobne bych tam ale nedaval toho vykoksovanyho franze straku uz z toho duvodu, ze by povolaval vyhradne hrace sparty.:0)

a koho tam chce? na tu pozici CDM? asi jednička je D?any Sejmu Tottiho Polák, určitě Rajnoch... a dál? Kováče má? do obrany, můj favorit je Jirka Jaro?ík, ale toho stejně nikdo neveme, měl by to hrát Jarolím, hlavně jestli zase budou hrát 4-2-3-1, ale toho v ?ivotě nikdo nepostaví, tak?e?

Hu?ek je schopnej, akorát moc neumí kopnout do balonu...
jo, je?tě Tomá? Sivok tam je

je?tě mě napad Tomá? Hübschmann, kterj tohle prej v ?achťoru hraje, ale na něj Rada dávno zapomněl, Mario Holek si rad?i vydělá nějakou zlatku v Dněpropetrovsku...

Nominace Maroka

Brankáři: Karím Zaza (Aalborg/Dán.), Brahím Zaarí (Den Bosch/Niz.), Karím Fegrúč (Wydad Casablanca).

Obránci: Mahdí bin Atíja (Clérmont/Fr.), Júsuf Rábí (Levski Sofia/Bul.),
Irbat Ilamín (Al Vahdá/SAE), ?amsaddín Laarajčí (Mouscron/Belg.), Hasan Muaataz (Lokeren/Belg.), Badr Kadúrí (Dynamo Kyjev/Ukr.), Michael Básir (Nancy/Fr.).

Zálo?níci: Júsuf Safrí, Talál Karkúrí (oba SC Katar/Kat.), Husajn Chard?á (Siena/It.), Karím Ahmádí (Feyenoord/Niz.), Marván Zimmáma (A? ?abáb/SAE), Júsuf Had?i (Nancy/Fr.), Nabíl Zhar (FC Liverpool/Angl.), Nabíl Dirár (FC Bruggy/Belg.).

Útočníci: Munír Hamdáví (Alkmaar/Niz.), Nabíl Bahá (Málaga/?p.), Marván ?amach (Bordeaux/Fr.), Ádil Taarabt (Tottenham/Angl.), Mubárak Busúfa (Anderlecht/Belg.).

to je asi IQ test, ne? poznat, ?e to je Houssine Kharja... nebou Marouane Chamakh

tak co koukáte, na talo?e?

já to pustil asi ve třetí minutě... Pirlo hned potom dal nááádhernej mí? na Grossa, kterej dal eurogól, bohu?el asi centimetrovej ofsajd... ale to byla fakt nádhera. Pirlo obecně má ty pasy lahůdkový. naopak to pěkně jede vzadu, před druhým gólem udělal kiks, za kterej by Albeho v současný době v Římě ukři?ovali... a robinho pak vymíchal půl obrany, neskutečnej po?uk.

zatím 2:0, doufám, ?e si na?i kluci nic neudělaj.

jojo koukám, talo?i nic moc, chybí jim my?lenka.....
Robinho je zamíchal pěkně 8)
Grosso i Marcelo předvádí hru, jak by měli hrát nejlep?í krajní beci :oops:

Danielek si prý udělal něco s kotníkem. DO psí prdele !!!

(prý nic vá?nýho, ale ... do psí prdele!!)

:evil: :evil: :evil:

Albe se válí na zemi a nevypadá vůbec dobře... ale pak tam běhal tak snad dobrý

Ital asi s 13 a takovym hranatym ksichtem, to je Rossi?

snad Bapti nenastyd, jak se vysvlík z bundy, jenom na chvilku

neviděl někdo, jak se Baptista objímá s Aquilanim?