Reprezentace

Ten Juan ma u? pekné začína srať . Nič iné , len je zranený a zranený , a v?dy ked dojde z reprezentačného zrazu .

Inak zápas Taliansko vs Čierna Hora som videl celý , a len dúfam , ?e na zápas sa pozeral MR.Spalletti . Ak to videl , tak musím pochopiť , kam do zostavy dať Aquilaniho .

P.S Kto je Brosco ? :lol:

Juanův agent řekl, ?e je v pořádku a střídal, aby se ?třil pro nás. Snad.

Maty, ty sis teda dal :lol:

Sushi napsal:
Juanův agent řekl, ?e je v pořádku a střídal, aby se ?třil pro nás. Snad.
Mů?e mi někdo vysvětlit, co tam proboha dělal? Proč tam jede hráč, kterej je (asi) nedoléčenej a měsíc nehrál? Jakej má smysl postavit stopera jenom na poločas? A ve středu to samý, voni hrajou 0:0 a on tam dá stejně stopera místo něj... nechápu

co se mě týče, fakt ti to nevysvětlím

asi Dunga hodně fetuje

nebo v Brazílii jedinej umí bránit

Na goal.com se vyka?lete.

Střed obrany bude Juan - Loria.

Aquilani by měl s Interem hrát u? ofenzivněji! Čili dobrá zpráva pro TottiAS22, ale i já věřím, ?e pro celý Řím.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Na goal.com se vyka?lete.

Střed obrany bude Juan - Loria.

Aquilani by měl s Interem hrát u? ofenzivněji! Čili dobrá zpráva pro TottiAS22, ale i já věřím, ?e pro celý Řím.

:lol: :lol: :lol: tvoje slová ma nejako v?dy doká?u upokojiť :lol: :lol:

Inak , nevie niekto čo je natom pravdy , ?e je vraj záujem o Behramiho-bývali lanzie !!! ?????

Sushi napsal:
Maty, ty sis teda dal :lol:

Ví? co, ?kola dostala lístky, já to měl teda zadarmo, tak proč ne... :D

Jinak Brosco je mladej obránce primavery, snad stoper.

Maty: To je jasný, ale já u toho doma asi na dvacet minut usnul a pak jsem fandil Slovincům, kdy? jsem to viděl... :lol:

Danko: o tom pochybuju, laziale pezzo di merda. Jestli jsi to blbě nepochopil - Mancini toti? řekl, ?e měl jít k nám a ne do Lazia jako hráč.

o tom behramim něco plácal snad agent, nečetl jsem to.. nestojí ti za klik :wink: :lol:

TottiAS22: Věřím, ?e nabídne podobný výkon jako v resu Azzurri, v této pozici... Vrátil se Pizarro a na to Aquilani čekal...

Sushi: I já u? jsem se koncem první půle spí?e smál, i kdy? to bylo k pláči, a fandil Slovincům, jinak bych se zbláznil. Pak do toho kluci dali trochu srdce a urvali to. Ale ?ílenost je to tedy mimořádná... Já si o Petru Radovi myslím své, říkal jsem to před volbou, během volby i po volbě. Tohle bude fiasko. Rád bych se mýlil.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi: I já u? jsem se koncem první půle spí?e smál, i kdy? to bylo k pláči, a fandil Slovincům, jinak bych se zbláznil. Pak do toho kluci dali trochu srdce a urvali to. Ale ?ílenost je to tedy mimořádná... Já si o Petru Radovi myslím své, říkal jsem to před volbou, během volby i po volbě. Tohle bude fiasko. Rád bych se mýlil.
Petr Rada určitě není ideální volba, otázka kdo jí je mimo Ivana Ha?ka...
Petr Rada určitě ale není jedinej problém toho mančaftu, nejlep?í zálo?ník u? nikdy nebude hrát fotbal, druhej nejlep?í zálo?ník se napoosmý rozhod, ?e u? ho repre nezajímá a třetí nejlep?í zálo?ník(Jarolím) sedí vytrvale na lavici, jedinej útočník s dlouhodobě solidní formou není vůbec pozvanej

souhlasim s timhle:
Code:
http://fotbal.sport.cz/clanek/138491-lepsi-priznat-si-pravdu-nez-kamenovat-radu.html

Já taky netvrdím, ?e ten kádr má na to se měřit s mančafty jako je Brazílie, Argentina, Itálie, Německo, ?panělsko nebo Anglie.

Ale Severní Irsko, Polsko, nedejbo?e Slovinsko doma??? To teda promiňte...

Klíďo... Je to predsa ten najlep?í český tréner súčasnosti, ktorého v?etci ignorujete.. Zdeněk ?časný... Tomu, ako človeku verím... Vá?ne a bez srandy.

danko10 napsal:
Klíďo... Je to predsa ten najlep?í český tréner súčasnosti, ktorého v?etci ignorujete.. Zdeněk ?časný... Tomu, ako človeku verím... Vá?ne a bez srandy.
kromě toho, ?e má skvělou dceru...

kde byl úspě?nej? ve Spartě a na ?i?kově... k těmhle dvěma anga?má přidám jedno jméno - Ivan Horník :!: , v Boleslavi si stě?oval na úplně v?echno, přitom dvojice ?eterle - Kudela je zárukou kvality

jako jedinej Čech trénoval ?pičkovej zahraniční klub, to je plus jako svině, o tom není potřeba diskutovat

klida napsal:
kromě toho, ?e má skvělou dceru...

kde byl úspě?nej? ve Spartě a na ?i?kově... k těmhle dvěma anga?má přidám jedno jméno - Ivan Horník :!:

jako jedinej Čech trénoval ?pičkovej zahraniční klub, to je plus jako svině, o tom není potřeba diskutovat

:!: :!: :!: keby sa dávali do súvislosti s Ivánkom dávali v?etci jeho ex-spolupracanti, tak by to bolo na asi nákladný vlak mŕtvol...

Zabudol si na "miracle with SIAD Most" a ako jediný si nebral servítky pred Macelom a spol.

Dvě slova: Zdeněk Zeman

Má ot v?ak plusy i minusy (plusy: ofenzivní fotbal v systému 4-3-3, ka?lal by na mecená?e českýho fotbalu a zákulisní tlaky agentů a spol., tahal by to týmu mladíky; minusy: nezná podle mě českou ligu a tudí? hráče, taky repre není klub)

Jinak Rada sice má ?patněj kádr, českej fotbal obecně se mi nelíbí a nevidím v nem mnoho pozitiv, ale vysvětlete mi někdo například povolání Slepice místo Necida (jsem sparťan, ale vocaď pocaď). Stejně jako volbu Zdeněk Pospěch na pravej kraj zálohy nebo dr?ení se 4-4-2 za stavu 2:0 pro Polsko. Jinak se Slovinskem upotit 1:0, kdy? ti kluci ani neumí bě?et s míčem rovně, to je mi taky "úspěch"

je?tě k radovi... poslechněte si audio, co pou?těl kraus v uvolněte se prosím v díle s macháčkem a kabirem bedim... :lol:

Sushi napsal:
Dvě slova: Zdeněk Zeman
minusy: nezná podle mě českou ligu a tudí? hráče, taky repre není klub)

Tú ale nepoznal ani Bruckner a BOL úspe?ný. Keby sa e?te nechoval ako imbecil...