Reprezentace

já přál černé hoře kvuli Vučiničovi když byl ještě u nás a taky kvuli tomu že dokázali remizovat s Anglií...ten náš postup taky nijak moc neberu...nedívali jste se někdo na GER : NED? Já k tomu přišel až ke konci a vidím, že Maarty dostal 3 góly :? tak snad nebyl ani jeden jeho

viděl jsem jen nás...

a taky koukám, že portugalce to bavilo - 6:2! viděl jsem na livescore když bosna snížila na 2:1, čekal jsem že něco odvezou...

dneska jedna šancička jeden gol, kdyby si Mirek neudržel lonskej standart a dal z metru gola, tak měli starosti mezuláni

v pátek jsem to radši neviděl, ale všichni z toho jsou hotový úplně

:tlesk: :tlesk: :tlesk: gratulacia do ceska :Ok: , sklamanie z bosny.

zaujimave je, ze ak postupite vy, jeto,v podstate zasluzene, lebo ste ciernu horu prehrali, tak, ako sme postupili my, nad tym sa nezamysla, iba sa gratuluje :mrgreen:

Cela kvalifikace se zmenila v momente, kdy Bilcoch zacal nasazovat hrace Plzne. A nemyslim tim zrovna to, ze by povolal Rezka a pak ho poslal hrat 5 minut, ale Jiracek s nekym dalsim, idealne Pïlarem, v zakladu. Predtim byl ten tym dlouhodobe absolutne vyzitej a mrtvej, bez sance neco uhrat. Tito hraci tomu dali novej impulz, 2 hraci regulerne do zakladu (a to se jeste nepovolal Rajtoral, kterej by si to IMHO zaslouzil), kteri nejen diky tomu neuveritelne vyrostli a jsem zvedavej, kde Pilar s Jirackem skonci. Jiracek by se hodil i do Rima, takovej buldog tady chybi. Fakt je videt, co s hraci udela, kdyz zacnou hrat na nejvyssi urovni evropsky pohary a jeste repre, viz. ta generace Sparty 10 let tomu nazad s Rosickym, Grygerou, Cechem apod.

Tony napsal:
:tlesk: :tlesk: :tlesk: gratulacia do ceska :Ok: , sklamanie z bosny.

zaujimave je, ze ak postupite vy, jeto,v podstate zasluzene, lebo ste ciernu horu prehrali, tak, ako sme postupili my, nad tym sa nezamysla, iba sa gratuluje :mrgreen:

tenhle dvojzápas byl jasně náš, ale neměli jsme se dostat ani do baráže: mně se zas nelíbí, že teď je postup kdovíjak zaslouženej... že bez penalty co nebyla ve skotsku bychom tam ani nebyli už je jedno... a kvalda celá byla pro mě dost utrpění...

Mirko byl na blázna.

Jinak gratulace našim, v baráži byli celkově lepší a zaslouženě postoupili (pokud se samozřejmě oprostíme od kvalifikace).

Jsem se včera u toho fotbalu pohádal s otcem. Začal nadávat na Vučiniče, že nehrál Fair Play s tím zakopnutým míčem a začal rýpat, že ho to naučili v Římě. Na to jsem mu odpověděl, že Česká repre nehrála Fair Play ve Skotsku a že nemá v baráži co dělat, tak ať radši o férové hře mlčí. Následovala asi pětiminutová vyhrocená diskuze=D. Jinak kdyby včera nezachytal Čech a Vučinič nebyl jelito, tak jsme mohli odjet s pěkným rancem...Jinak Jovetič s Vukčevičem byli fakt hrozný=D
Mimochodem, já jsem snad i rád že Mirko odešel, protože letos je marnej snad víc, než minulou sezonu

Já som rád že Vučinič odišiel !!! Opakujem to už po 10te ! I ked to nikoho nezaujima :p

Já nejsem rád z toho důvodu že jsme za něj vysolili ranec a Juve ho dostal víceméně zadarmo

Pigi10 napsal:
Jsem se včera u toho fotbalu pohádal s otcem. Začal nadávat na Vučiniče, že nehrál Fair Play s tím zakopnutým míčem a začal rýpat, že ho to naučili v Římě. Na to jsem mu odpověděl, že Česká repre nehrála Fair Play ve Skotsku a že nemá v baráži co dělat, tak ať radši o férové hře mlčí. Následovala asi pětiminutová vyhrocená diskuze=D. Jinak kdyby včera nezachytal Čech a Vučinič nebyl jelito, tak jsme mohli odjet s pěkným rancem...Jinak Jovetič s Vukčevičem byli fakt hrozný=D
Mimochodem, já jsem snad i rád že Mirko odešel, protože letos je marnej snad víc, než minulou sezonu
:mrgreen:
Mirko byl vždycky magor, já se smál, když to udělal... :lol:
s českou repre máš recht.. pust tátovi na tn.cz video reprezenantů.. jak jsou fair :lol: :lol:

Btw, ti vasi repprezentanti, to su dobri spratci teda, oslavovat sa da aj inak, bez urazky.

jsou to dementi, co postoupili na euro přes baráž, do který ani neměli jít, hráli hovno fotbal a ještě stihli pozurážet kde koho a udělat ostudu

:tlesk:

Sushi napsal:
jsou to dementi, co postoupili na euro přes baráž, do který ani neměli jít, hráli hovno fotbal a ještě stihli pozurážet kde koho a udělat ostudu

To mě právě sere...Oni proti Černý Hoře uhráli dobrej výsledek doma, to byl ovšem snad jedinej fotbal na kterej se dalo dívat, pak se štěstím nedostanou naklepáno v Černý hoře a už se chovaj jak mistři. Ještě nadávaj Drulákovi, kterej víceméně mluvil za fanoušky a měl pravdu

Pigi10 napsal:
Sushi napsal:

To mě právě sere...Oni proti Černý Hoře uhráli dobrej výsledek doma, to byl ovšem snad jedinej fotbal na kterej se dalo dívat, pak se štěstím nedostanou naklepáno v Černý hoře a už se chovaj jak mistři. Ještě nadávaj Drulákovi, kterej víceméně mluvil za fanoušky a měl pravdu

jj... já jsem nikdy o většině z nich neměl nějaký velký mínění

byl v tom kolečku skandujícím i čech? to by mě překvapilo, on má mozek + není zajíc, co tam je prostě proto, že je zobák (třeba pilař, pokud tam byl, mohl být takovým zobákem...)

překvapila mě přítomnost rosickýho

vůbec mě nepřekvapil takovej baroš, dyť ten frajer si myslí že že rubikova kostka je kulatá

Čacha jsem tam myslím neviděl, ale jinak tam byli snad všichni včetně Jiráčka a Pilaře...Baroš pochopitelně nechyběl, to je hrozná loutka

mně přijde hrozný, že baroš má podle mě na světě i fanoušky a lidi, co ho obdivujou