:cazzi: :cazzi: :cazzi:Max napsal:italia spagna 2-1
jina třida!!!!!!!!

JOOOHN ARNE....
:cazzi: :cazzi: :cazzi:Max napsal:italia spagna 2-1
jina třida!!!!!!!!
Max napsal:z vama dat gol to umí každy!!!!!!!
Sushi napsal:jsem si dneska vsadil pár zápasů a slovensko je asi jedinej co mi nevyjde.![]()
Carlo napsal:U Nas tam hlavne nemá kto dat gola a Weiss asi nevidí špinavu pracu co tam dnes odvadzal Guede , ktoreho ked stiahol sa Nam to cele krasne zosypalo ....
Tony napsal:Sushi napsal:jsem si dneska vsadil pár zápasů a slovensko je asi jedinej co mi nevyjde.![]()
Napadaju ma iba hanlive slova, ak si vsadil na vyhru slovakov, na vyhru lenivych prasiat na cele s tupym M.H.
danko10 napsal:1. Vladko Weiss senior je strasny frajer, ked jeho zverenci upotia nejaky jebnuty gol. Potom to vie zabetonovat a dosolichat do relativne uspesneho konca. Ale beda jak musi dotahovat. To jeho nasadzovanie 6 utocnikov na poslednych 10-15 minut zapasu je uz vazne k smiechu a neviem, co si mam o tom myslet. Vcera slovaci hrali na konci original rozostavenie 2-2-6, ktore hral naposledy Real Madrid, ked za nich kopal este Ferenc Puskas.
danko10 napsal:1. Vladko Weiss senior je strasny frajer, ked jeho zverenci upotia nejaky jebnuty gol. Potom to vie zabetonovat a dosolichat do relativne uspesneho konca. Ale beda jak musi dotahovat. To jeho nasadzovanie 6 utocnikov na poslednych 10-15 minut zapasu je uz vazne k smiechu a neviem, co si mam o tom myslet. Vcera slovaci hrali na konci original rozostavenie 2-2-6, ktore hral naposledy Real Madrid, ked za nich kopal este Ferenc Puskas.
2. Hamsik ma zasa raz utvrdil v mojom nevalnom nazore o jeho futalovych kvalitach. Jak ho ten nas jebnuty komentator nazyval tvorcom hry, tak sa mi otvaral noz vo vrecku. Je to obycajny doklepavac a alibista, nic viac.
3. Janko Durica by mohol zavesit reprezentacnu karieru na kliniec. Strasne by tym vsetkym prospel. Jak ten je neschopny, to az nejde pochopit.
4. Pan Karhan a jeho nasadenie do zapasu s takymto superom je joke of the year. Stary, pomaly, vyhorety, este k tomu povodnym povolanim predstoper nastupi v strede zalohy proti superovi, ktory prisiel hrat na brejky.
To vyradenie Rima Slovanom sa vracia z kazdej strany. Ked uvazim, ze tato sebranka je prakticky identicka s tou belasou a obidve vedie ten isty jantar, tak sa idem od udivu dogrcat este dnes.
debili...
Sushi napsal:at se klidne zaregistruje, ale musí přijmout, když mu někdo napíše že je fnoušek zasranejch nafetovanejch zlodějů z alcatrazu![]()
danko10 napsal:odkazujem, ze si vybral spravny klub, vzhladom k jeho rozhladu.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Sushi napsal:at se klidne zaregistruje, ale musí přijmout, když mu někdo napíše že je fnoušek zasranejch nafetovanejch zlodějů z alcatrazu![]()
:-D
danko10 napsal:odkazujem, ze si vybral spravny klub, vzhladom k jeho rozhladu.
Jemu se nelíbí ten obecnej přístup slovenských fans, kteří Weissa chvíli vynášejí do nebes a chvíli po něm dupou. Přirozeně netuší, že nejsi Weissův fanoušek v žádné době![]()
Jinak ta věta, kterou jsem dal do "quote" mě mimořádně pobavila a poslal jsem mu ji zpátky![]()
Pique napsal:V pátek jedu do Prahy na fotbal, bude tam někdo?