Reprezentace

dam to sem

Bývalý hráč Glasgowu Andy Goram odkázal Weissovi ml., že by si mal dávať pozor na vyhlásenia a že "nie je až taký dobrý, ako si o sebe myslí".

Dvadsaťjedenročný ofenzívny stredopoliar je hráčom anglického Manchestru City, no uplynulú sezónu odohral na hosťovaní práve v drese Rangers. Na jej konci sa špekulovalo o jeho trvalom prestupe do Ibrox Parku, no nakoniec z neho zišlo a Weiss ml. momentálne mieri do Dynama Kyjev.

Goram sa pustil do Weissa po tom, čo vyhlásil, že do Rangers neprestúpil len kvôli trénerovi Ally McCoistovi, ktorý nespravil nič, aby ho získal. "Ak má niekto vinu na tom, že sa nevrátim do Rangers, je to Ally. Chcel som prestúpiť, to vie každý. Mojím snom bolo znovu si obliecť dres Rangers. Keď som v lete opúšťal klub povedal mi, že ma chce kúpiť. No nič pre to nespravil, som sklamaný," povedal Weiss pre Scottish Sun.

Gorama však vôbec neprekvapilo, že McCoist Slováka nekúpil. Podľa neho totiž Weiss nie je pre Rangers dosť dobrý a na jeho vyhlásenia odpovedal: "Smiešne, absolútne smiešne. Ak by v SPL prerazil tak fajn. No Vladimír Weiss vedel iba jeden trik, ktorý robil desať yardov pred obrancom a ten sa ani nemusel pohnúť. Oveľa radšej by som zobral Davida Templetona z Hearts, myslím si, že má viac talentu ako Weiss," povedal Goram a k jeho odchodu na Ukrajinu dodal: "Prajem mu veľa šťastia, pretože podľa mňa aj tam sa len veľmi ťažko presadí. Nedostal sa do tímu v Manchestri City, preto ho pustili. Možno nie je taký dobrý, ako si myslí."

*Hodne dobré , to s tou jednou kluckou to presne vystihol , ten hráč je dobrý na 2 veci ....

Sushi napsal:
jsem si dneska vsadil pár zápasů a slovensko je asi jedinej co mi nevyjde. :grr:

Napadaju ma iba hanlive slova, ak si vsadil na vyhru slovakov, na vyhru lenivych prasiat na cele s tupym M.H.

U Nas tam hlavne nemá kto dat gola a Weiss asi nevidí špinavu pracu co tam dnes odvadzal Guede , ktoreho ked stiahol sa Nam to cele krasne zosypalo ....

Carlo napsal:
U Nas tam hlavne nemá kto dat gola a Weiss asi nevidí špinavu pracu co tam dnes odvadzal Guede , ktoreho ked stiahol sa Nam to cele krasne zosypalo ....

no tu som nevidel ani ja :lol:

Tony napsal:
Sushi napsal:
jsem si dneska vsadil pár zápasů a slovensko je asi jedinej co mi nevyjde. :grr:

Napadaju ma iba hanlive slova, ak si vsadil na vyhru slovakov, na vyhru lenivych prasiat na cele s tupym M.H.

mě teď taky! :lol:

1. Vladko Weiss senior je strasny frajer, ked jeho zverenci upotia nejaky jebnuty gol. Potom to vie zabetonovat a dosolichat do relativne uspesneho konca. Ale beda jak musi dotahovat. To jeho nasadzovanie 6 utocnikov na poslednych 10-15 minut zapasu je uz vazne k smiechu a neviem, co si mam o tom myslet. Vcera slovaci hrali na konci original rozostavenie 2-2-6, ktore hral naposledy Real Madrid, ked za nich kopal este Ferenc Puskas.

2. Hamsik ma zasa raz utvrdil v mojom nevalnom nazore o jeho futalovych kvalitach. Jak ho ten nas jebnuty komentator nazyval tvorcom hry, tak sa mi otvaral noz vo vrecku. Je to obycajny doklepavac a alibista, nic viac.

3. Janko Durica by mohol zavesit reprezentacnu karieru na kliniec. Strasne by tym vsetkym prospel. Jak ten je neschopny, to az nejde pochopit.

4. Pan Karhan a jeho nasadenie do zapasu s takymto superom je joke of the year. Stary, pomaly, vyhorety, este k tomu povodnym povolanim predstoper nastupi v strede zalohy proti superovi, ktory prisiel hrat na brejky.

To vyradenie Rima Slovanom sa vracia z kazdej strany. Ked uvazim, ze tato sebranka je prakticky identicka s tou belasou a obidve vedie ten isty jantar, tak sa idem od udivu dogrcat este dnes.

debili...

danko10 napsal:
1. Vladko Weiss senior je strasny frajer, ked jeho zverenci upotia nejaky jebnuty gol. Potom to vie zabetonovat a dosolichat do relativne uspesneho konca. Ale beda jak musi dotahovat. To jeho nasadzovanie 6 utocnikov na poslednych 10-15 minut zapasu je uz vazne k smiechu a neviem, co si mam o tom myslet. Vcera slovaci hrali na konci original rozostavenie 2-2-6, ktore hral naposledy Real Madrid, ked za nich kopal este Ferenc Puskas.

Omyl. Tohle je ofenzivnější. Tou dobou se hrávalo 2-3-5.

danko10 napsal:

to mi připomíná ranieriho v zápase s bayernem

jinak viděli jste poslední sestavu barcelony?

Barcellona (4-3-3) - Valdés; Keita, Mascherano, Busquets, Abidal; Thiago, Iniesta, Fabregas; Sanchez, Pedro, Messi.

guardiola uplně rezignuje na něco jako obránci nebo útočníci

za chvíli budou hrát s 11 záložníkama

danko10 napsal:

2. Hamsik ma zasa raz utvrdil v mojom nevalnom nazore o jeho futalovych kvalitach. Jak ho ten nas jebnuty komentator nazyval tvorcom hry, tak sa mi otvaral noz vo vrecku. Je to obycajny doklepavac a alibista, nic viac.

3. Janko Durica by mohol zavesit reprezentacnu karieru na kliniec. Strasne by tym vsetkym prospel. Jak ten je neschopny, to az nejde pochopit.

4. Pan Karhan a jeho nasadenie do zapasu s takymto superom je joke of the year. Stary, pomaly, vyhorety, este k tomu povodnym povolanim predstoper nastupi v strede zalohy proti superovi, ktory prisiel hrat na brejky.

To vyradenie Rima Slovanom sa vracia z kazdej strany. Ked uvazim, ze tato sebranka je prakticky identicka s tou belasou a obidve vedie ten isty jantar, tak sa idem od udivu dogrcat este dnes.

debili...

Jinak já se do toho nebudu montovat, ale jeden kamarád, spolužák z vyšky (jinak i fanoušek Juvemerdy) se tu přirozeně neregistruje, ale přeposílám jeho reakci jako alternativu Dankova pohledu. Také přijde, Danko, že jsi až příliš kritický...

"to ja magor ... neznasam proste takychto ludi, ked sme postupili na MS a vyradili talianov tak ich kazdy ospevoval, terza proste im nevysiel jeden zapas za kvalifikaciu, kde totalne vybuchlia uz zase vsetci nadavaju len... nzenasam tu stupidnu slovensku mentalitu

jedine s cim suhlasim ako tak je vyjadrenie na hamsika

hru tvoril hlavne stoch co som videl teda... hamsik opet moc toho neukazal, len spalil asi tak 4 ciste golove sance, co je unho typicke

proste to pisal daky tipicky dementny slovensky spoluobcan... uvidi sa ako im to este vyjde s tymi rusmi a makedoncami.. ale zas aj ked nepsotupia tak nic hrozneho sa nestane zatial... je to mlady tym este maju na com pracovat

at se klidne zaregistruje, ale musí přijmout, když mu někdo napíše že je fnoušek zasranejch nafetovanejch zlodějů z alcatrazu :mrgreen:

Hmm, tvoj kamarat je, zada sa, na vysokej dusevnej urovni, pokial, je toto reakcia na mna. On mi vidi do hlavy, ze pozna moj postoj k nasej repre z minuleho, tak strasne uspesneho roku? Alebo preco mi nadava do magorov a dementov?

No dalej to nebudem rozoberat, lebo destruktivne diskusie ma nebavia. Ze kamarata pozdravujem a odkazujem, ze si vybral spravny klub, vzhladom k jeho rozhladu.

Sushi napsal:
at se klidne zaregistruje, ale musí přijmout, když mu někdo napíše že je fnoušek zasranejch nafetovanejch zlodějů z alcatrazu :mrgreen:

:-D

danko10 napsal:
odkazujem, ze si vybral spravny klub, vzhladom k jeho rozhladu.

Jemu se nelíbí ten obecnej přístup slovenských fans, kteří Weissa chvíli vynášejí do nebes a chvíli po něm dupou. Přirozeně netuší, že nejsi Weissův fanoušek v žádné době :hahaha:
Jinak ta věta, kterou jsem dal do "quote" mě mimořádně pobavila a poslal jsem mu ji zpátky :hahaha:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:

:-D

danko10 napsal:
odkazujem, ze si vybral spravny klub, vzhladom k jeho rozhladu.

Jemu se nelíbí ten obecnej přístup slovenských fans, kteří Weissa chvíli vynášejí do nebes a chvíli po něm dupou. Přirozeně netuší, že nejsi Weissův fanoušek v žádné době :hahaha:
Jinak ta věta, kterou jsem dal do "quote" mě mimořádně pobavila a poslal jsem mu ji zpátky :hahaha:

Aj tu sme mali radi Ranieriho a potom sa nanho vyjebali, lebo hral kazdy jeden zapas tak isto. Weiss priniesol nieco nove, zaco si zasluzil respekt a mal som ho rad i ja, ale ked hrame kazdy jeden nudny zapas tak isto na nahodu a s tou jeho striedacou taktikou, ked nas uz kazdy jeden tym, i armensko ma precitane do bodky, neuhrame nic. Chce to nieco nove, nieco co bude aspon trochu ine ako to, co uz ma precitane kazdy tym. hamsik je kokot

Pique napsal:
V pátek jedu do Prahy na fotbal, bude tam někdo?

hraje repre jo? ani nevim vidiš to...

asi nepudu, pokud se nestane něco extra, jakože mě třeba někdo hecne, kopí lístky, zavolá mi a tak, max například :lol:

ale možná se můžeme srazit na pivko, i když nemám tušení, co bude v pátek, možná už něco mám a ani o tom nevim, páč si to nepamatuju