Reprezentace

kluci chtěj jít někam lejt na náměstí míru, já pudu asi někam s jednou holkou, pak bychom se teoreticky mohli někde srazit, je-li zájem... číslo máš ne? tak případně napiš a kdoví, uvidíme

Baraz hrajem s Čéháčkem. V Cesku ted asi fotbalova verenost poprvy uslysi o Vucinicovi a Joveticovi, lidi vcetne debilu (spolu)komentatoru CT si zatim mysli, ze jsou noname tym, ale takhle dobry hrace do utoku fakt nemame.

90210 napsal:
Baraz hrajem s Čéháčkem. V Cesku ted asi fotbalova verenost poprvy uslysi o Vucinicovi a Joveticovi, lidi vcetne debilu (spolu)komentatoru CT si zatim mysli, ze jsou noname tym, ale takhle dobry hrace do utoku fakt nemame.
:!:

danko10 napsal:
Pocitam, ze domaci zapas budu Cesi hrat v Prahe. Pojdete si zabucat na Mirketta? :obo:

spíš zařvat na jovetiče, aby se stavil v Římě na oběd, nejlépe za sabatinim :obo:

kdybychom bejvali dostali bosnu a šel bych na stadion, tak s vlajkou a dresem AS... daje miralem :mrgreen:

Kdyby Čechíno nechytil ten Vukčevičův tutovej gól, mluvili bychom jinak.

Ale od té doby jsme je přehráli, zvláště pak po prvním vstřeleným gólu.

Rosického jsem už takhle zahrát neviděl fakt hodně dlouho.

Super vysledek, necekal jsem to, ale v ty Podgorici to asi nebude zadna sranda, Vucinic a spol. nemaj nic ztraceny. Tymy jsou zhruba stejne silny, IMHO se tam vyblazni a pokud daj brzo gola, tak bude zle. Pokud ne, tak znervozni a cekam, ze nekdo z nich udela nejakej zkrat. To by se docela hodilo...

Tak jsme utrpěli postup na euro! co na to říkáte?

mně je to docela fuk... nijak neslavim, spíš jsem možná přál černý hoře a ani nevím proč...