Reprezentace

Pique napsal:
co udělal za chybu?! :shock:

Už len z toho zostrihu co ho bolo 4 krát vidieť(nepočítal som to ale ) , spravil tak 4 pozičné chyby , bol označený ako FLOP OF THE MATCH .

Ale trebars nerozumiem futbalu a hral dobre , no .... :p

sestřih ITÁLIE-SRBSKO

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C9cQhs0sYNI&feature=player_embedded#![/youtube]

Pique napsal:
Menez ačko proti Brazilii
phil prej hrál super, podivejte někde na sestřih, na jednom dlším jsem viděl jak vyčoudil pata někde na půlce, hustej
menez kromě áčka prej nic moc a dostal žlutou za faul na červenou prej, to jsem neviděl
hernanderz nebo jak se jmenuje zazářil :mrgreen:

Z repre pauzy ma zaujal zodpovedný výkon chlapcov z pod tatier. Na to, že nám dali na prdel, poštár, učiteľ, klampiar, automechanik apod. má Ďurica celkom odvahu. ja by som teda pred novinárov nevyliezol ani za nič a on ešte zadre, že prehrali, lebo bola FAKT hustá hmla... :lol:

Ďalej pobavil Peťo "nejlepšígólmannasvětěvoe" Čech, jak si myslel, že je Beckenbauer. :lol:

No a kokoti Sparťánci to úplne zatĺkli. :lol: :lol: :lol:

Na to, že vlastne o nič nešlo, to bola fakt plodná repre pauza...

danko10 napsal:
Z repre pauzy ma zaujal zodpovedný výkon chlapcov z pod tatier. Na to, že nám dali na prdel, poštár, učiteľ, klampiar, automechanik apod. má Ďurica celkom odvahu. ja by som teda pred novinárov nevyliezol ani za nič a on ešte zadre, že prehrali, lebo bola FAKT hustá hmla... :lol:

Ďalej pobavil Peťo "nejlepšígólmannasvětěvoe" Čech, jak si myslel, že je Beckenbauer. :lol:

No a kokoti Sparťánci to úplne zatĺkli. :lol: :lol: :lol:

Na to, že vlastne o nič nešlo, to bola fakt plodná repre pauza...

slovensko mi uniklo - co se stalo? :mrgreen:

už maj Marka Čecha, Samiho Slováka, Adama Němce a Bobbyho Polláka ...a půlka z nich jsou Maďaři

klida napsal:
už maj Marka Čecha, Samiho Slováka, Adama Němce a Bobbyho Polláka ...a půlka z nich jsou Maďaři

tak to si dal hodne zlé príklady , radsej sa staraj , aby si tvoji spartani neobliekli zlé dresy , asi trpia niakou vrodenou poruchou , ze si nerozoznajú vlastné číslo ani meno .

De Rossi a Balotelli za reprezentaci nenastoupí
Daniele De Rossi a Mario Balotelli pykají za své poslední vystupování na klubové scéně. Cesare Prandelli je totiž nezahrnul v nominaci italské reprezentace pro kvalifikační duel se Slovinskem a následný přátelák s Ukrajinou. De Rossi nebude hrát za to, že loktem poslal k zemi Daria Srnu ze Šachtaru Doněck a dostal třízápasový distanc, Balotelli pro změnu viděl červenou kartu v zápase s Dynamem Kyjev.