Pique napsal:co udělal za chybu?! :shock:
Už len z toho zostrihu co ho bolo 4 krát vidieť(nepočítal som to ale ) , spravil tak 4 pozičné chyby , bol označený ako FLOP OF THE MATCH .
Ale trebars nerozumiem futbalu a hral dobre , no ....
Pique napsal:co udělal za chybu?! :shock:
Carlo napsal:Vučinič dal pekného góla a Okaka sa trafil za U´21 .
Pique napsal:Carlo napsal:Vučinič dal pekného góla a Okaka sa trafil za U´21 .
viděl jsem že se trefil i Riise a Mirko do dokončil opět sundáním trenek![]()
![]()
phil prej hrál super, podivejte někde na sestřih, na jednom dlším jsem viděl jak vyčoudil pata někde na půlce, hustejPique napsal:Menez ačko proti Brazilii
danko10 napsal:Z repre pauzy ma zaujal zodpovedný výkon chlapcov z pod tatier. Na to, že nám dali na prdel, poštár, učiteľ, klampiar, automechanik apod. má Ďurica celkom odvahu. ja by som teda pred novinárov nevyliezol ani za nič a on ešte zadre, že prehrali, lebo bola FAKT hustá hmla...![]()
Ďalej pobavil Peťo "nejlepšígólmannasvětěvoe" Čech, jak si myslel, že je Beckenbauer.![]()
No a kokoti Sparťánci to úplne zatĺkli.![]()
![]()
![]()
Na to, že vlastne o nič nešlo, to bola fakt plodná repre pauza...
klida napsal:už maj Marka Čecha, Samiho Slováka, Adama Němce a Bobbyho Polláka ...a půlka z nich jsou Maďaři
klida napsal:už maj Marka Čecha, Samiho Slováka, Adama Němce a Bobbyho Polláka ...a půlka z nich jsou Maďaři
klida napsal:omlouvám se, fanoušku Szilárda Németha