Reprezentace

černohorská superhvězda Mireček se prosadila v přáteláku doma s Weissruslandem a rozhodla tak o vítězství svého celku v poměru 1:0

bilcocha jsem u repre moc nechtel a ted se zda, ze to bude dalsi rada. alibista jako prase. i hasek tam v ty kvalifikace hovno dokazal. meli tam nechat frantu straku.

jsem viděl jenom ten první zápas, koukat se na to moc nedalo, ale že bych se tim nějak trápil to se říct nedá

ja jsem videl jen druhou pulku s azerbajdzanem a bylo to priserny. hlavne byli fakt lepsi, nez nasi. a bilcoch s haskem delaj, ze se nic nedeje.

a myslíš, že to je chyba trenérů? spíš bych řek, že na to Limberský a Blažek a Pudil kdo ví, kdo tam vlastně ještě vůbec byl, nemaj

EDIT: a Fillo hlavně, ten byl úplně nejhorší

jasne ze to byla chyba trenera, on delal nominaci a sestavy. presel bych to, kdyby si aspon nasypal popel na hlavu a rekl, ze to byla katastrofa a pulka tymu v repre nema co delat, ale jeho vyjadreni ve stylu, ze se vlastne nic nedeje, ze to byl jen takovej pokus na urovni treninku fakt ee.

klida napsal:
a myslíš, že to je chyba trenérů? spíš bych řek, že na to Limberský a Blažek a Pudil kdo ví, kdo tam vlastně ještě vůbec byl, nemaj

EDIT: a Fillo hlavně, ten byl úplně nejhorší
Pudil patril do nominace uz pod Haskem a hral dobre...tedka mu to nevyslo..ja spis nechapu co tam delal Fillo, Licka a asi aji Libersky z Blazkem...

jsem chtěl Itálii do naší skupiny, společně s Norskem a Černou Horou.... škoda, no

Nominace Brazílie na přátelské utkání proti Irsku v Londýně:
Brankáři: Cesar (Inter Milán), Doni (AS Řím),
Obránci: Maicon (Inter), Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Juan (AS Řím), Silva (AC Milán), Luisao (Benfica), Bastos (Lyon),
Záložníci: Gilberto (Cruzeiro), Gilberto Silva (Panathinaikos), Felipe Melo (Juventus), Josue (Wolfsburg), Kleberson (Flamengo), Ramires (Benfica), Julio Baptista (Roma), Elano (Galatasaray), Kaká (Real Madrid),
Útočníci: Robinho (Santos), Nilmar (Villarreal), Luis Fabiano (Sevilla), Adriano (Flamengo).

Chudák Julio Sergio :lol: :lol: :lol:

usáma údajně vyhrožuje útokem na nároďák usa/itálie/anglie/německa/francie :shock:

Code:
http://www.football-italia.net/may11l.html

On fakt z nejlepsiho italskyho tymu, ve kterym hrajou italove, nominoval jen DDR. Co na to rikaj v RIme Sushi? Ja fakt nemam slov. Co tam sakra delaj / nebo kdo sakra vubec je Sirigu, Bocchetti, Bonucci, Cassani, Criscito, Candreva, Cossu, Marchisio a Palombo? Co tam sakra dela Gattuso nebo Iaquinta? Lippi je fakt Juvezmrd a Italii preju potupnej konec ve skupine, i kdyz ji maj jednoduchou (tj. jsou tam Slovaci).

Tohle je snad nejhorsi nominace na MS, kterou jsem kdy videl.

viděj to stejně jako jsi tu teď napsal ty...

PORTIERI: Buffon, Marchetti,De Sactis, Sirigu
DIFENSORI: Bocchetti, Bonucci,F. Cannavaro, Cassani, Chiellini, Criscito, Grosso, Maggio, Zambrotta.
CENTROCAMPISTI: Camoranesi, Candreva, Cossu, De Rossi, Gattuso, Marchisio, Montolivo, Palombo, Pepe, Pirlo.
ATTACCANTI: Borriello, Di Natale, Gilardino, Iaquinta, Pazzini, G. Rossi, Quagliarella.

zrovna jsem to sem šel hodit... :lol:

fakt trága.
když to vezmu popořadě oproti minulýmu MS:

buffon je furt buffon.

cannavaro není ten samej z MS 2006, je z něj teď dřevo. chiellini je lepší než materazzi. chybí nesta. zambrotta a grosso těžko zopakujou minulý MS. ostatní nekomentuju, snad jen ten cassani je prej šikovnej.

camoranesi ještě žije? candreva :lol: DDR hraje špatně a potřebuje ODPOČINOUT. gattuso :lol: marchisio :lol: Pirlo taky MS 2006 nezopakuje. ostatní nemá cenu komentovat...

v útoku ti chybí Toni a Totti. (verze 2006) je potřeba něco dodávat? :? Iaquinta je fakt výsměch, jinak to jsou všechno dobrý fotbalisti, je ale taky třeba říct že Di Natale na ME2008 ukázal, jak mu asi sedí turnaje, Borriello a Quagliarella jsou klasici co daj nádhernej gól, jednou za čas, ale jinak se o nich moc neví. Rossi nevim, nesleduju. Pazzini a Gila uměj dávat góly, ale kdo jim na ně přihraje?

suma sumárum, řekl bych že útok a brána jsou nejmenší bolest, ale záloha a obrana mi fakt smrdí. Itálie bude hrozně nudná.

ale stejně asi budu "sympatizovat"...

Tí maldí ako Bonucci , Cassani , Criscito je tak jediné plus .

Skôr ma sere , koľko je tam Juvezmrdov , je ich tam asi polka , pritom skončili 7. , Iaquinta nehral celu sezonu ale vzal ho , Cannavaro - Grosso to bude haluz , v strede nemá čo robiť Candreva , Marchisio je v pohode , Camoranesi tiež nehral celu sezonu (BTW , kde je jediny schopny stredopoliar , ktory to vie potiahnut dopredu a vystreliť ?) , Montolivo je staršný haluzák , tie reči typu on a Aquilani to vezmú su funny , je tak o 3 triedy nižšie jak Liverpoolčan , Gattuso :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Borrielo :lol: :lol: :lol:

Samostatná kapitola je Cassano , tam im nemá tým útočníkom kto nahrať + Pirlo je mimo od MS 2006 a De Rossi dopredu nevie .

Snad vypdnu , ja im teda rozhodne fandiť nebudem , sympatický hráči sú mi tam tak akurát Pazzini , Gilardino , Pepe , Di Natale , De Rossi , Marchisio , Palombo .

4Sushi - Jasne, v kase je samozdrejme Buffon a spickovych utocniku ma Italie hodne, me tam chybi Cassano a vzal bych i Miccoliho s Tonim misto Borriella, Iaquinty a asi Quagliarelly, ale na to co bych vzal ja sere pes.

Budu sympatizovat az budou hrat proti Slovakum.;0)

Me to vylozene pripada jako neucta a ignorace vuci As Roma. Tohle je jak se rika hezky cesky fucking disgrace. A to se jeste za nejvetsi prekvapeni povazuje, ze tam neni i Legro, coz by byl vrchol. Loni mozna.

A kto iny s AS tam mal ist ? Totti ? Mozno odmietol sam . Perrotta na to nema , namiesto Brighiho hra Perrotta , De Rossi tam je , Cassetti - ne , Tonetto :smoke: .

je to směšný.
a já jsem za to rád.
jen ať si simone, franče, luca (jestli zůstane) nebo i cassettao odpočinou na příští rok.
jsem zvědavej kdo ještě pojede: juan, možná doni (pokud dunga hodně hulí), možná baptista (pokud hulí i crack), a kdo ještě?
norsko tam není, černá hora taky ne, peq s repre skončil, filipes nevim jestli pojede, burdisso s tim zhuleným maradonou taky nevim, julio sergio asi těžko, menez taky asi ne... zapomněl jsem na někoho?

jinak, jsem zvědavej jak tu nomiaci uzavře, z těch 30 dřev ještě riskuje nevzít někoho o něco míň dřevo než jsou ostatní :mrgreen: