Reprezentace

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/hracum-i-novinarum-vadi-na-poharu-fifa-tradicni-trubky-88560/

Taliansko je naozaj dost slabe , e nie je to len tym , ze Iaquinta toho dnes dost zahodil .

Pri optimalnom stave , tak ze by hral kazdy by som to postavil takto

---------------------------------------------Amelia-------------------------------------------------------------------------

----Motta----------------Panucci------------------------Chielliny--------------------------------Zambrotta-------------------

..........................................De Rossi----------------------------Pirlo-----------------------------------------------

----Pepe--------------------------------------------------- Aquilani--------------------------------Di Natale------------------

.............................................................Cassano------------------------------------------------------

Edit : Eeeer sa to trochen dojebkalo takze 4-2-3-1 - Amelia - Motta , Panucci , Chielliny , Zambrotta - De Rossi , Pirlo-Pepe , Aquilani , Di Natale - Cassano

Giallorossi1927 napsal:
Aquilani :lol:
co třeba Brighi?

Ano Aquilani , citelne chyba , spojenie medzi zalohou a utokom prakticky neexistovalo , vsetko sa to hralo len na nakopavane lopty .

Matteo by mohol v tej mojej zostave hrat na miesto Pirla , ktoreho fakt nemam rad , starsny spomalovac hry a kazdu akciu posere .

Ale vzdy to niecim vynahradi .

Giallorossi1927 napsal:
já jen,že když je to v optimálním stavě...proč tam není Nesta...

A preco tam nie je Totti ?

Nesta sa mi nepaci viz. najprecenovanejsi hrac v Italii .