Reprezentace

tenhle rohovor neznám, přečetl jsem si jen kousek, protože nemám čas, ale udělal mi radost

teď ta "maličkost"... nikdo mu nezavolá

tezko rict co s tim zemanem. na jednu stranu je to nas nejuspesnejsi trener, na stranu druhou jsou ty jeho uspesny angazma hodne letity a v poslednich se mu vylozene nedarilo a je mozny, ze mu ve fotbale uz trochu ujel vlak. cesko ma imho hodne dobrejch treneru, kteri muzou trenovat repre - lavicka, jarolim, scasny, cerny kun komnacky a v neposledni rade i vlasta petrzela, i kdyz jeho kredit po ty afere s hranim na matech hodne klesl. problem nasi repre je krome priserny zalohy i v nedostatku respektu, takovej jankul nebo ufo si tam delali co chteli. pred par dny mi jeden kamos rikal, ze jankul prej radovi natvrdo oznamil, ze pred sebou nikoho jinyho nez (prisernyho) plasila nechce, tak hral plasil.

zeman je gamble a ja jsem urcite pro takovyhle typy rozhodnuti, minimalne se tim nic nezkazi. doufam ze mu to daji, ma posledni moznost. stejne jako sushi si ale myslim, ze mu to ani nenabidnou.

a jak to kámoš ví, s tím plašilem (hrozným)?

zajímavý.... vlastně, nehrál před jankem náhodou šírl?

4sushi - konkretne on vi celkem dost veci kolem fotbalu a hokeje. je z budejic, hraje s kapelou po hospodach a naposled vykladal, jak se vozrali s poborakem.

to já ti věřim, akorát mě zajímá jak jsi k tomu došel...

no, nicméně shodneme se, že šírl docela kopal, ne? teda já to moc nesleduju, ale viděl jsem ho, a když ho někdo kdo to nesleduje vidí.. :lol:

ja jsem sirla videl jen v tech par zapasech za repre a hral dobre. a mame jeste kadlece. imho jak ujfalusi, kterej se zachoval jak nejvetsi zmrd, tak jankul jsou nahraditelni, respektive me teda pri hre za repre nikdy moc neohromili. evidentne se moc nepretrhli, kdyz meli snad 8 let zaruceny misto v zakladu.

Jankul sa mi v repre páčil, o tom žiadna.

Ujfi je bol a bude pomalá diera, ktorej rozhodne škoda nebude. Keby sa tak porúčal ešte Davidko "dostal som to do gulí" Rozehnal, bolo by vsio OK.

Máte predsa Kováča, Šimúnka, či Hubschmana.

já jsem od začátku pro Petrželu.co se stalo, stalo se, do toho se mohl dostat každý znás být v jeho kůži....to co je s Petrohradu ted, to udělal on, on si ty hráče vyháhnul a umí pracovat s mladýma, a to myslím potřebujem.......

ale o trenerovi už bude asi jasno, je prioritou zahraniční trener a jsou na výběr 2

slavný Venables, nebo bývalý kouč Chelsea Grant

tak nakonec franz.:0) i kdyz starej uhrin, o kterym se spekulovalo by taky nebyl spatnej. holt treneru na repre mame imho hodne.

90210 napsal:
tak nakonec franz.:0) i kdyz starej uhrin, o kterym se spekulovalo by taky nebyl spatnej. holt treneru na repre mame imho hodne.
spíš kriticky málo ne?

hodně špatná volba, hodně špatná

pro mě jasná varianta Dušan Uhrin ml, bohužel si ho nechali utýct do Bolky

:franz: :arbitr: :tlesk: :joooo: :Ok: 8)

klida napsal:
hodně špatná volba, hodně špatná

pro mě jasná varianta Dušan Uhrin ml, bohužel si ho nechali utýct do Bolky
proč???Repre je úplně něco jinýho než trénovat klub...Myslim že nemáme špatný hráče,chce to jen vzít do latě s srazit jim hřebínek...Pokud to Franta zvládne,budou úspěchy..a já věřim že ANO

klíďa: sloučeno

nemáme špatný hráče, vůbec ne.... ale Straka zatim ničeho nedosáh, nemá žádnej úspěch a hlavně sází na to, že bude s hráčema kamarád

no, myslím že mladej Uhrin má ještě čas na repre. Nevím, taky nejsem nějak rád za Straku, i když mi nevadí, ale každej po něm řval, jak bude dobrej, ale prakticky nic nedokázal a trenoval same menší kluby co hrály o záchranu, nebo tak-samozřejmě na vyjímky, neberte to doslovně. Je to trener na chvilku, vyhecuje hráče. Snad k němu vezmou Moralese co trenoval Příbram