Reprezentace

rozhenal hraje, a hraje solidne si myslim... navyse, 1:1, uz sa tesim na druhy pooooolcas

Rozehnal je neskutečný kretén..........at raději ty repre pozvánky odmítá..........
Rada sbohem, Straka, nebo Vlasta na plac!!!

no, to se moc nepovedlo.:0(

ale radu bych tentokrat nevinil, lip to asi postavit neslo. uz tradicne byla mizerna zaloha, kde hral dobre jen jarolim. proc JEHO nestavi pokazdy, kdyz stavi pokazdy mizernyho plasila, nebo prumernyho polaka. sionko slabej. propadl rozehnal, takhle spatne jsem ho hrat nevidel. slovaci meli stesti, vyhrat si nezaslouzili.

druhej poločas jsme je mlely...........
to že hraje hráč, kterej v klubu delší dobu leští lavičku, skoro tribunu, ukazuje jak jsme se propadli..na nějaké MS nemáme, nevím co by jsme tam dělali................
gratulace ale Slovakům tady........

Pique napsal:
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
90210 vsak Slovensko bolo 70 min. lepsie .

přestaň

Vsak je to pravda , som ten zapas sa normalne prinutil pozerat !!!Prvy polocas sme boli cely lepsi MY , polku z druheho polocasu VY , potom do konca MY .

až budete chtít příště plyn, nic vám nedáme :lol: :lol:

kašlu na tuhle debatu, zbytečnost

Pique napsal:
až budete chtít příště plyn, nic vám nedáme :lol: :lol:

kašlu na tuhle debatu, zbytečnost

Neviem kto Vam pomohol , ked voda vyplavila polku Ceska :wink:

O zápase se tady s našimi "bratmi" stejně neshodneme, za druhej poločas jste si vyhrát prostě nezasloužili... Víc k tomu nemám co říct.

Co mě ale totálně nasralo je TV NOVA, která si přizve na moderování jinak slušného moderátora Slava Jurka, ale já ODMÍTÁM když koukám na českou repre na české televizi poslouchat MY JSME SE UBRÁNILI, když moderátor myslí Slováky. Nedejbože histerický Slavův křik po gólu na 1:2... Na české televizi GóóóóóL???!!! To fakt seru. HANBA NOVO!!!