Reprezentace

Josué je snad kapitán Wolfsburgu... já nevim, jestli tam má někoho lepšího na CDM

Dunga, nehledal jsem to teda, by mělo portugalsky znamenat něco jako šmudla

EDIT: tak jsem o tom přemejšlel a na CDM mě tam napadli Felipe Melo z Violy, Gilberto Silva z Panathinaikosu a Alex Silva z HSV

klida napsal:
EDIT: tak jsem o tom přemejšlel a na CDM mě tam napadli Felipe Melo z Violy, Gilberto Silva z Panathinaikosu a Alex Silva z HSV

hrál jak Melo, tak Gilberto

a co tam s nim jako budou dělat???

proč do *** nepovolá Bednáře?

EDIT: on je Svěrkoš nejakej zranej nebo co

klida napsal:
a co tam s nim jako budou dělat???

proč do *** nepovolá Bednáře?

EDIT: on je Svěrkoš nejakej zranej nebo co

ne není, nevím co mu jebe.........tohle není trenér :x

17:21
Trenér reprezentace Petr Rada povolal pro středeční kvalifikační duel proti Slovensku ještě útočníka Jablonce Davida Lafatu. Václav Svěrkoš má totiž blíže neurčené zdravotní potíže.

ten spil se slovinci jsem nevidel, ale doufam ze slovaky porazime. to by mel byt mac jak z praku.:0) jinak cesky repre chybi konstruktivita v zaloze, je to tam samej perrotta.;0) chybi rosicky. mimochodem tady v tomhle clanku ta pasaz nosicich vody docela sedi i na nektery hrace rima.

Code:
http://www.reflex.cz/Clanek35517.html

V klubech zapadnou do řady a protože se snaží (jde přece o dobře placenou existenci), vedle kvalitních spoluhráčů jejich výkon občas stoupne, takříkajíc se s nimi svezou. Mají-li však oni sami, oni průměrní, vytvořit tým, v plné nahotě se ukáží všechny jejich nedostatky ----to je celej supersimo, rodrigo nebo tonetti...

- CENSORED - :wink:

jinak kdy s těma slovákama vlastně hrajem? nepovolá(vá)ní bednáře je mi záhadou