Reprezentace

Claudio byl prvni volba repre,ale odmitl s tim ze tu ma rozdelanou praci
Skôr si myslím že to bolo o tom že to deň predtým podpísal. Čo nič nemení natom že je srdciar ale osobne som presvedčený žeby to zobral ved aj pred rokom keď bol na dôchodku to vravel. Je to vrchol pre každého a není to full time job

Sleduje niekto tých Talianov ?
Musím povedať že ja som sa smial keď to dali Gattusovi ktorého kariéra upadla až do Chorvátska. Je pravda že pri reprezentácii ide veľmi aj o to ako namotivovať hráčov na ten repre týždeň a to pravdepodobne aj zafungovalo.
Taktický katastrofa dostanú 4 góly ale zase mentálne bojujú až do konca a nakoniec to urvu v nadstavení. Horšie je že proti top tímom motivácia pravdepodobne stačiť nebude bez taktiky, ale zatiaľ je to aspon zábava sledovať pod Spalletim to bolo len slabé a nezáživné.

Mimochodom niekto tu pochyboval o Reteguim že to bol jednosezónny. Kdeže ani zďaleka. Zase ukázal aký má mega potenciál, užitočný pre tím bojovnosťou, dal góly, pridal 4 ačka z toho dve krásne pätičkou. Nepochybujem o tom že keby sa nešiel zakopať do Saudskej ale ostal by napredovať v Európe, mohol smerovať k TOP hviezdam na svete.

Sleduje niekto tých Talianov ?
Musím povedať že ja som sa smial keď to dali Gattusovi ktorého kariéra upadla až do Chorvátska. Je pravda že pri reprezentácii ide veľmi aj o to ako namotivovať hráčov na ten repre týždeň a to pravdepodobne aj zafungovalo.
Taktický katastrofa dostanú 4 góly ale zase mentálne bojujú až do konca a nakoniec to urvu v nadstavení. Horšie je že proti top tímom motivácia pravdepodobne stačiť nebude bez taktiky, ale zatiaľ je to aspon zábava sledovať pod Spalletim to bolo len slabé a nezáživné.

Mimochodom niekto tu pochyboval o Reteguim že to bol jednosezónny. Kdeže ani zďaleka. Zase ukázal aký má mega potenciál, užitočný pre tím bojovnosťou, dal góly, pridal 4 ačka z toho dve krásne pätičkou. Nepochybujem o tom že keby sa nešiel zakopať do Saudskej ale ostal by napredovať v Európe, mohol smerovať k TOP hviezdam na svete.
Tož on je Gattuso takový Franz Straka. U repre to fungovat může, když bude mít takticky výborné asistenty... Uvidíme.

Já rinovi fandim
Zejména po tom spallettim
Preju mu a Jim obecně postup na MS, mají to už zas docela ve svých rukou

tak jsem si nás pustil, druhou půli, asi poprvé od posledního velkýho turnaje, kde jsme hráli
netrvalo to dlouho a vzpomněl jsem si, proč to nevyhledávám: komentátorská dvojice :D to je fakt lepší koukat na stream s rumunským komentářem

Toto je tá Talianska mentalita na ktorú som tu nadával už minule po Eure. 2 krát nepostúpia na majstrovstvá a žiadna reakcia od federácie, žiadna reforma nič všetci spokojný. Talianskych hráčov je v Serii A oveľa menej ako kedysi a keďže do iných líg až toľko (aj keď trochu viac ako kedysi) nechodia tak je to problém a nič stým nerobia.
Po Eure na ktorom pod Spallettim hrali najhoršie Euro za posledných 30 rokov, si povedali že nevadí Spalletti zostane veď čože budú hľadať iného cez leto cez dovolenku komu sa chce pracovať a rozmýšľať.
Potom tam dajú na rychlo už v rozbehnutej kvalifikácii Gattusa ktorý je taktický slabý pričom ok bolo to myslené tak že skôr potrebujú motivátora čo ale neni koncepčné riešenie do budúcnosti.
Dnes ale zlyhalo aj to a hrači vôbec nevyzerali namotivovany ako od Gattusa. Ked dali na 1:0 tak tam hrali v pomaličkom tempe ako keby sa hral klasický ligový zápas a nič sa im nemohlo stať. Do toho prišla stupídna chyba Bastoniho a zabila celý zápas.
Taká čerešnička bola ešte začať taky dôležitý rozstrel s premotivovanym neskusenym Espositom to je presne recept nato ako riskovat že dostaneš svojich hráčov okamžite pod enormný tlak. Začať úspešnou penaltou je základ.

Donnarumma, Bastoni (ale včera to vlastně všem zazdil právě on), Barella a možná Dimarco s Tonalim. Už řadu let nejslabší Itálie od doby, co jim od MS 1994, kdy mi bylo 7 let, fandím. Otřes.
Přesto by měli vyřadit Bosnu, proboha živýho.
Gattuso je copak nějakej trenér?
Přesně, jak píše @Mick - dají na 1:0 a přestanou hrát. Co mi to jen připomíná?
Ach jo.