Rangers - ROMA

Roma: Svilar; Mancini, N’Dicka, Hermoso; Celik, Cristante, El Aynaoui, Tsimikas; Soulé, Pellegrini; Dovbyk

Roma bench: De Marzi, Gollini, Rensch, Kone, Ziolkowski, Wesley, Romano, Pisilli, Ghilardi, El Shaarawy

Podla mna sa nepredlzia zmluvy ak sa nestane nejaky zazrak s Bailey a Fergusonom. Dybala bude tiez otazny … skvely hrac, moja srdcovka ale odohra dva zapasy a sest dalsich stoji s jeho platom a vekom - no uvidime.

skoda ze Balda nieje na supiske, urcite by hral. Ja by som dal sancu dnes Pisillimu aj Renchovi nech hraju a ukazu ako su natom. Tiez na stopera by som dal Ghilardiho.

tak drzme palce a forza Roma

Já vím, že jsme takhle dali krásné gól ve Francii a byla to paráda a gasp to asi chce, ale tyvole proč je furt mancini nekde v útoku? Jako jedna věc je, když tam občas překvapivě naběhne, ale on tam je furt, statickej, na křídle kolikrát, kolikrát na místě záložníků. To teď budeme tvorit hru stoperem, co litá, kde nemá? To na mě působí jako strašný zoufalství. Podobné jak centr na ndicku, kterej má nějakou hlavičkovou slabost nebo co.

Třetí dovbykova nahrávka dneska do vyložené šance a gool...Naaaajs

Že bysme se dneska dočkali prvního zápasu kdy se nebudeme strachovat o výsledek ?