Rangers - ROMA

Měli jsme nahrané. Na pohodku dohrané. Hlavně tu EL uhrát tak, ať tam zas není ten dvojzápas navíc, čeho se po Plzni bojím.
Ty to bude skoro jistě, ale uvidíme třeba se do 8cky vlezou, ale hlavně postoupit.Dneska super výkon všichni borci odvedli své, Dovbykovi jsem to též přál ať zavěsí aspoň že podržel míč a na i Áčko 💪Gaspa říkal že střídat moc nebude že na nějaký odpočinek nehraje tak mám obavy že Baldanziho neuvidíme v lize, no koho uvidíme v neděli je Zaniolo 😁 říkám to zrovna dávám ho na žlutou in to nemůže zvládnout bohužel teď hrozí že bude mít i šance hraje solidně.

Dobry zapas…tlak…nula vzadu…jde videt ze ta predvadena hra neni jen nahoda,ale nejaka koncepce…venkovni evropa je pro nas vzdy heavy(zvlast Skotsko)
Ted dorazit Udine a uzdravit se pres tu zkurvenou pauzu
Forza Roma

Velmi solidni vykon, potesil me i Pelle s Dovbykem, Artem dneska zahral skvele. Bez toho hrota proste hrat nemuzem. Moc se mi nelibil Mancini neustale vepredu, tam nema co delat. Svilar skoro bez prace, dobre zahral i El Aynaoui s Celikem. Vyjzedy nam nikdy moc nesly, takze jsem za tri body moc rad. Ted musime vyhrat s Udinese, coz taky nebude lehky.

Daje!

Vyhraješ ve Skotsku, kde to je těžký jak kráva pro každej tým a prohraješ doma s Plzní....zvláštní kontrast.

Vyhraješ ve Skotsku, kde to je těžký jak kráva pro každej tým a prohraješ doma s Plzní....zvláštní kontrast.
Na druhou stranu rangers mají pořád nula bodů
Nevím s kým a kde hráli, ale žádný zázraci to nebudou