Prodloužení smluv

a Albeho, kterej (ač ho mám rád) zná nejlíp Montellu, proto?e spolu pořád jen rehabilitujou v bazénu... to je ujetý.

No tak tomu se směju.

Jinak ja nevim , ale David je důle?itou sočásí týmu a Neapol by ho nekoupila je starej :lol:

Code:
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jan6n.html

dela si z nas prade srandu, nebo je to vazne takovej kokot?

nechce se mi do tý angličtiny pou?tět, ale co jsem já četl, christianův agent řekl "Se smlouvou se mělo začít dřív, jsou tam určité potí?e a nejde o délku nové smlouvy."

a co teda jde, ?e jo...

no christian není blbej! Pradé mu musí dát hodně, musí.

Pustit ho znamená ztratit víc ne? jen Panucciho, ale taky spoustu peněz za někoho novýho. lep?í mu je ty prachy dát, snad to dochází i v?em v trigorii.

Jako ja si myslim?e Pannucci na to kolik mu je tak odvádí pefektní výkony nejrad?i bych na tom kraji viděl Pannucciho a před nim Ccinha , ale toho se asi nedočkáme hold Taddei asi nosí ráno čerstvý mlíko Spalletimu před dům :cry:

Mexes napsal:
Jako ja si myslim?e Pannucci na to kolik mu je tak odvádí pefektní výkony nejrad?i bych na tom kraji viděl Pannucciho a před nim Ccinha , ale toho se asi nedočkáme hold Taddei asi nosí ráno čerstvý mlíko Spalletimu před dům :cry:

Taddei byl půlku podzimu mimo, od změny systému hrál pravýho halva Perrotta - a dobře. Kdy? chyběl, hrál i Cici - a nic moc.

Panucci je výbornej stoper, na svůj věk. Na kraji to ale taky umí, není mu pět :lol:

Hmm to je dobře , já taky podepí?u , ale jen přestupovej lístek na smlouvu furt čekám

nenapada me jediny racionalni zduvodneni, proc je prade ABSOLUTNE neschopnej prodluzovat kontrakty. to ze ma zakaz od vedeni bych vyloucil. prade zacina bejt podobnej curak jako lotito v laziu v tom, ze pousti jeden uzitecnej klubovej symbol za druhym, ale dari se jim ten tym nejak uplacavat. pruser ale je, ze vykony rima jsou z 50% totti...

ted asi odejde panucci (a pokud ne, tak ho muzeme velebit podobne jako mexese, protoze by prodlouzil i pres naprosto zmrdsky jednani vedeni, ktery vubec neocenilo jeho prinos). to je reprezentacni stoper, navic zkusenej jako v serii a NIKDO. srovnatelna nahrada bude stat minimalne 10 mega a plat bude mit stejnej...

jakoze prade ode me za letosni rok nemuze dostat ani slovo chvaly, posily sice nejaky privedl - to by snad dokazal kazdej sportovni reditel vcetne pepy chovance, ale privedl je strasne pozde! imho nese hlavni vinu na to, ze je rim v 2. pulce tabulky.

se? dobře nabrou?enej :lol:

jinak agent albeho: jsme blízko, věří, ?e se dohodneme v prvních dnech února, kontrakt by měl být na 4 roky. albemu je líp, nechal si vyrvat zuby moudrosti, i kvůli kterým byl pořád zraněnej.

daje albe!

Kvôli zubu múdrosti bol stále zranený ? FAKT či Fikcia ? Moja sestra má zub múdrosti , a stra?ne sa ho bojí vybrať , preto?e ho u? má v mandlách :lol:

napsal jsem to jen stručně, nicméně mělo to nějakej vliv, ty zuby asi tlačily na něco, myslím ?e tam bylo napsaný něco o vlivu na svaly, stehenní snad... a prostě... chápeme ne :) prej to měl i nesta.

Jinak tady je mladej Totti a Aquilanim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: