Prodloužení smluv

90210 napsal:
Perrotta prodlouzil o rok, dostane 2,6 mega E plus bonusy. Myslel jsem, ze chtej setrit na platech, ale pak vyplaznou hraci, kterej lesti lavku, takovej balik. :think:

měl myslím nějakou klauzuli

on má za letošní sezonu 607 minut(18) :shock: :shock: :shock: jsem myslel že hrál tak 2 zápasy...každopádně si myslím že už se prodlužovat neměl (i když ho mám hodně rád :oops: )

na začátku sezóny hrál, někdy i dobře, někdy na beku, pak se začli chytat lidi jako rosi a ostatní mladý

v kaboně to podle mě hrozně šéfuje

mohl by zůstat pak ve vedení, umí narozdíl od mnoha fotbalistů mluvit aspoň, vypadá že má i mozek

Prostě vysloužilej lídr, zkušenej, respektovanej, neremcá když sedí, maká, motivuje, nedělá bordel. A když nastoupí, svý si odehraje.

Peněz je to dost, ale i takoví jsou potřeba.

Na tomto pripade je vylozene vidiet, ze upratat vsetok bordel po signore Sensiovej nejaky cas potrva. Jako mat v takomto veku v zmluve zakotvenu tak lukrativnu klauzulu (kor, ked posobim v tyme ako ohrievac tribuny), tomu hovorim deramjob. Hlavne ked sa kuknem, kolko bere Gabi.

Ale tak Simo si to aspon za tie roky poctivej sluzby pre Rim zasluzi. Zato predlzenie Greca ma stale obcas zobudi zo sna...

13:30 Nová smlouva pro Florenziho?
Vedení AS Řím podle italských médií chystá novou smlouvu pro Alessandra Florenziho. 21letý záložník se vrátil z hostování v Crotone a okamžitě se probojoval do sestavy trenéra Zemana. Florenzi má smlouvu jen do léta a vydělává údajně třicet tisíc euro ročně.

frajer , kiež by všetci zarabali 30 litrov ročne .....

Carlo napsal:
13:30 Nová smlouva pro Florenziho?
Vedení AS Řím podle italských médií chystá novou smlouvu pro Alessandra Florenziho. 21letý záložník se vrátil z hostování v Crotone a okamžitě se probojoval do sestavy trenéra Zemana. Florenzi má smlouvu jen do léta a vydělává údajně třicet tisíc euro ročně.

frajer , kiež by všetci zarabali 30 litrov ročne .....

Borrielli bral třiapůlkrát tolik.......

...za tejden

Florenzi si má výrazně polepšit
Alessandro Florenzi se blíží k podpisu nové smlouvy s AS Řím. Mladý italský záložník je platným členem základní sestavy Giallorossi a dostat by se mu mělo výrazného navýšení platu. Florenzi má kontrakt do konce letošní sezony a ročně si podle něj přijde na pouhých 30 tisíc eur, díky nové smlouvě by si měl polepšit na půl milionu ročně.

Code:
http://www.asroma.it/pdf/corporate/operazioni_di_mercato/2012-10-03-Alessandro-Florenzi.pdf

prodloužili florenziho.

Lobonţ by měl zůstat v AS Řím
Rumunský brankář Bogdan Lobonţ v AS Řím nechytá, v italském klubu by ale měl zůstat. "Už jsme začali jednání. V Římě je spokojen a ostatní jsou spokojeni s jeho prací. Dohoda na světě ještě není, ale pracujeme na tom a na konci měsíce se sejdeme znovu. Já sám věřím, že zůstane i pro příští sezonu," řekl agent Victor Becali.

Řím bude jednat s Lamelou
Vedení AS Řím se podle zpráv z Itálie chystá jednat s Erikem Lamelou o prodloužení smlouvy. Sportovní ředitel Walter Sabatini údajně jednadvacetiletému Argentinci nabídne kontrakt do léta 2018 s ročním platem tři miliony eur. Současná smlouva Lamelovi platí do roku 2016.