Prodloužení smluv

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Sushi napsal:
TROLL, ne TROTL.

Jeeeemninenko , to je teraz tak podstate ako Vucinicova zmluva .

Podstatný je, že neumíš číst... nicméně, abysme to tady nezaplácali:

1) nechápu co ti zas přelítlo přes nos, připadáš mi náladovej jak ženská...

2) Tvůj vztah k Vučiničovi je pro mě perfektním vysvětlením tvýho pohledu na fotbal :Ok:

slyšels někdy o něčem, co se jmenuje tabulka střelců?
Code:
http://transfermarkt.de/de/verein/12/as-rom/kader/leistungsdaten_sort_t.html

o rozumění fotbalu jsem nic nepsal

Mimochodem Mirko, krom toho že u nás asi tři roky kopal za 20,- hrubýho... byl loni s Pizarrem nejlepší nahravač, co si tak pamatuju. To jen tak naokraj..

srát na to, DAJE MIRKO, DAJE JUAN, DAJE ALBE!

Keby bol Vucinic fakt tak dobry (co nie je ) Rim by nebol 6 , a po kazdom zapase by sa netvraril ako skysnuta uhorka . KONEC .

Keby bol Vucinic fakt tak dobry (co nie je ) Rim by nebol 6 , a po kazdom zapase by sa netvraril ako skysnuta uhorka . KONEC .
a ty seš kdo, že tady máš co psát "KONEC"? zase ses dal od urážení našeho nejlepšího střelce, tak diskutujme

"Keby bol Vucinic fakt tak dobry" - loňský jaro či letošní gól Chelsea, Janovu, výkon v lize na Interu atd. ti jako důkaz nestačí

"Rim by nebol 6" - hraje se v jedenácti, případně celkvě asi 25 lidech.

"a po kazdom zapase by sa netvraril ako skysnuta uhorka" - tjn., si pamatuju jak byl s janovem kyselej a když padnul třetí gól baptisty, ani se skoro neradoval co... a s cagliari když obíhal stadion skoro nahatej... a s chelsea mě uplně vytočil... proti ac milan když to tak loupnul dvakrát, taky vypadal jak šulín... jestli se tváří nasraně když prohráváme, tak je to dobře, ale když se daří, je mirko vysmátej a blázen, tak nemel hovadiny

bah.. :roll:

KONEC som myslel ze ja s touto temou koncim , ty si boh , pis si co chces . Nebudem ta presviedcat nemam naladu (trebars som zenska) .

KONEC som myslel ze ja s touto temou koncim , ty si boh , pis si co chces . Nebudem ta presviedcat nemam naladu (trebars som zenska) .
ozvi se až budeš mít náladu.

a co dokázal ten tvůj Albe?
furt něco, to je horší jak ženská, ještě k tomu skřížená s někým, kdo nerozumí fotbalu.... :roll: to je ale hnus ten tvůj pohled na fotbal....

ne, si idiot.

Max

Sushi napsal:
ozvi se až budeš mít náladu.
spiš až bude myt rozum!!!!!!!!!!!!! :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

David Pizarro má smlouvu s AS Řím do příštího léta, podle listu Corriere dello Sport je těsně před podpisem nový kontrakt do června 2013.

Zda sa , ze Rosella s Pradem narozdiel od minuleho leta maju fofr , a zacinaju podpisovat hracov , u Pizarra je to normalne , odohral dobru sezonu , este by to chcelo predlzit Mottu .

Len sa obavam , ze jeden den sa zobudim , a tam bude : Perrotta a Taddei podpisali z Rimom dozivotnu zmluvu . To rovno zoberem pistol a odbachnem sa .

různé servry uvádějí, že Frančí prodloužil smlouvu do roku 2014, zatim na asroma.it nic není

Totti má dneska podepsat tu smlouvu, jak se o ní už dlouho mluví.
Pizarro má taky něco podepsat teď někdy, ale vzhledem k odchodu Spallettiho kdo ví, je to jeho mazánek a třeba se mu nebude chtít tu bez něj být...
Perrotta a Taddei prý asi nedostanou novou smlouvu.
Tonetto prý určitě ne.
Cassetti kdo ví.
U Lobonta a Burdissa bude záležet na nich (u toho drhýho i na Interu).
Esposito, Artur a Julio Sergio by měli zmizet.

vše zdroj romanews

by mě zajímalo kdo to psal a jaký k tomu má podklady... jsem schopnej pochopit Tottiho s Pizarrem, dokonce i ty ostatní. Ale už vidim jak se zbavujeme dvou gólmanů, když jiný nemáme.