Prodloužení smluv

Najvacsia haluz by bola , keby De Rossi nakoniec naozaj prestupil do Interu , a Aquilani zostal .

tak teď věřím

Code:
http://bo.asroma.it/UserFiles/966.pdf

do 2013

Al Calciatore sarà riconosciuto un compenso lordo di € 3,2 milioni, per la stagione sportiva 2008/2009, 3,6 milioni di euro, per la stagione sportiva 2009/2010, 3,9 milioni di euro, per la stagione sportiva 2010/2011, e di € 4,5 milioni per le stagioni sportive 2011/2012 e 2012/2013, oltre a premi individuali al raggiungimento di prefissati obiettivi sportivi.

ty čísla jsou hrubýho, ne čistýho

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
super,smlouva prodloužená tak teď ho rychle co nejdráž prodat :lol:

a koho by si zanho kupil prosim Ta ?
Nějakého člověka,který umí chodit.Sem tam i popoběhnout.Nejezdit na invalidním vozíčku...

Pigi10 napsal:
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
super,smlouva prodloužená tak teď ho rychle co nejdráž prodat :lol:

a koho by si zanho kupil prosim Ta ?
Nějakého člověka,který umí chodit.Sem tam i popoběhnout.Nejezdit na invalidním vozíčku...

Tak zajtra sa hlasim v Trigorii

Juan prodloužil do roku 2013
Code:
http://bo.asroma.it/UserFiles/969.pdf

nakonec bude ten článek z Il Messagera pravdivej.... hlavně že jsme se tomu v GL tlemili

dobře silveira :Ok:
by mě zajímaly ty jejich prémie, protože základní platy jsou oproti ostatnímu klubů fakt malý

Juan by v AC nebo intermrdce dostal podle mě klidně 4 mega čistýho, u nás to má hrubýho..

já už jsem to tady jednou psal, ale já bych mu imho nedal tak dlouhou smlouvu, v roce 2013 mu bude asi sedmačtyřicet..... už letos odehrál asi 12zápasů, aby to neskončilo jako s Montellou...

on už je tak starej jo? jsem myslel že je mladší :?

zase jeho stylem může do těch 37 hrát, pokud začne být konečně zdravej :mrgreen: i když logiku to docela postrádá.

jo on klida napsal sedmaČTYŘICET... takže to byl fórek :mrgreen: to jsem neppobral uplně no...

pamatujete si, jak jsme se v hospode smali ty debilni spekulaci, ze jsou juan, aquilani a mirko uz prodlouzeni, ale zatim se to nezverejnilo? ono to vypada, ze ten kec nebyl daleko od pravdy. :0)

kazdopadne je fajn, ze se zase zacina neco dit se smlouvama.:0) juan je stavebni kamen. (takovej vzletnej kompliment).