Prodloužení smluv

Inak mňa v?dycky udivovalo , ako týmto Talianom tak mô?u rásť vlasy . Ja keď si nechám dlho nestrihať , tak mi rastú hore , v?elijako blbo , ale týmto to oveľa inak . Chcem byť Talian ! :lol: :lol:

Inak Aquilani do seba musel niečo pychať , bo neni mo?né ?e je takí malý . Medzi nimi je 8 rokov , a Francesco tam vyzerá na takých 25 , to by malo byť potom Aquilanimu 17 :shock: :shock: .

TottiAS22 napsal:
Inak mňa v?dycky udivovalo , ako týmto Talianom tak mô?u rásť vlasy . Ja keď si nechám dlho nestrihať , tak mi rastú hore , v?elijako blbo , ale týmto to oveľa inak . Chcem byť Talian ! :lol: :lol:

to je ?ehlička na vlasy určitě a ,,tro?ku" gelu :lol: :lol: :lol:

Pique napsal:
TottiAS22 napsal:

Fúúúha , automaticky sa zomňa stane metrosexuál ak to pou?ijem ? :lol: :lol:

TottiAS22 napsal:
Pique napsal:
TottiAS22 napsal:

Fúúúha , automaticky sa zomňa stane metrosexuál ak to pou?ijem ? :lol: :lol:

je?tě si tak pořid luxusní hodinky, Armani tričko, nějakej parfém a mo?na i jo :lol:

Dále je?tě černý sluneční brýle trochu se nakorbi , nějakej steroid s kreatine a bude? docela ?ádanej :lol: :lol: :lol:

Jinak já jsem si dělal srandu ted nevim kdo to pochopil :lol: :lol: :lol: vubec nevim jestli to je Aqua

Nasadil som si bríle a do?iel som nato !!!!

Je to Aquilani , ale s cudzými očami !!!!

Corriere dello Sport: Vučinič, připravena smlouva do roku 2013

měl by mít plat jako Phil (+ bonusy)

1) kec?

2) DAJE MIRKO DAJE FIRMA STO CAZZO DE CONTRATTO !!!!

:!:

goal.com:
Alberto Aquilani, Juan and Mirko Vucinic have all pledged their future to the Giallorossi recently by signing new contracts.

uniká mi něco?

na transfermarkt.de nikdo z nich novou smlouvu nemá
Sushi, kdysi jsi sem dával link na nějakou stránku, kde byly mzdy i délky smluv, můžeš to pro mě udělat?

EDIT:
tak je to hned na první stránce :D
Code:
http://www.romanews.eu/contratti.asp

co to je zas za blábol :( nicméně albe říkal, že pár dní

z měsíců a týdnů jsme se dostali na dny

Code:
http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/69371/Aquilani+rinnova.+Oggi+o+domani+l%27annuncio
plat 2miliony, smlouva do roku 2013