Prodloužení smluv

Tak Albe by měl zůstat. Podle Pradého je neprodejný a domluveno to prý bylo při zchůzce Bruna a Albeho otce. Podle vyjádření je jeden z nejdůle?itěj?ích částí týmu jak v současnosti, tak do budoucna. A? se vrátí z EURA, tak by měl jednant o novém kontraktu.

Anglicky zde:

Code:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=724935

Italsky zde:

Code:
http://www.asroma.it/NewsDoc.aspx?Categoria=ITArchivioNews&Documento=9122

Problémem je taková ta neurčitost, nejistota prodlou?ení... ale snad :)

Důvěřuju (slepě) tomu co mi psal ten ital...

na tyhle kecy "je v planu, skoro dohodnuty apod." jsem uz v podani as roma trochu alergickej, viz. chivu a mancini a je dost pravdepodobny, ze prave aquilani bude nasledovat jejich priklad, tj. po pristi sezone prodej. ale - aquilani neni de rossi, chivu nebo mancini. jeho prinos v uplynulych sezonach byl mnohem mensi, je to trochu prehypovanej hrac imho. jasne ze dobrej je, ale... jinak ddr snad prodlouzi, i kdyz jinde dostane 2x tolik.

taky říkám, ?e si ty peníze nezaslou?í, ani ty 2,5 mega ani těch 5 co by mu dali v interu, ale - je to hráč, o kterým celá itálie tvrdí, ?e je to jejich budoucnost a v?ichni ho chtěj. kdy? byl zdravej (úvod sezóny, pak období kolem zápasů s realem), hrál super. a kdy? bude zdravej, vytlačí pizarra, i kdy? ten měl skvělej závěr sezony. je potřeba ho udr?et za ka?dou cenu. líbí se mi jak hraje.

snad teda ..

samozřejmě imho :wink:

Matteo Ferrari podle svých slov v Římě neprodlou?í, zájem mají Viola, Sampdoria a AC Milán

Gazzetta:

Mancini je skoro v Interu, cena se zatím neví, ale plat by se měl pohybovat okolo 3,2 mln / sezónu.

3,2???

Já myslel, ?e ?tráchy se smlouvou dělá, proto?e chce vydělat. ?e bude mít třeba 4,5 mega. A on pak podepí?e (mo?ná) za 3,2???

Kdyby hrál jako na přelomu roku, Řím by mu dal smlouvu na 2,5 mln, která by ka?dej rok rostla, plus prémie. Jako Mexés, Doni, případně Dani a snad Aqui. A on co? On si půjde vydělat o 700 tisíc víc.

Proto?e je to náladovej debil, co neběhá, proto?e je línej jak prase a chce prachy. Kdyby první běhal a pak a? kecal, prachy by měl skoro stejný.

Pezzo di merda Amantino, pezzo di merda. :evil:

Sushi napsal:
Gazzetta:

Mancini je skoro v Interu, cena se zatím neví, ale plat by se měl pohybovat okolo 3,2 mln / sezónu.

3,2???

Já myslel, ?e ?tráchy se smlouvou dělá, proto?e chce vydělat. ?e bude mít třeba 4,5 mega. A on pak podepí?e (mo?ná) za 3,2???

Kdyby hrál jako na přelomu roku, Řím by mu dal smlouvu na 2,5 mln, která by ka?dej rok rostla, plus prémie. Jako Mexés, Doni, případně Dani a snad Aqui. A on co? On si půjde vydělat o 700 tisíc víc.

Proto?e je to náladovej debil, co neběhá, proto?e je línej jak prase a chce prachy. Kdyby první běhal a pak a? kecal, prachy by měl skoro stejný.

Pezzo di merda Amantino, pezzo di merda. :evil:

Něco podobného jsem o něm ve zkratce napsal v diskusi "přestupové léto" :) To mno?ství odchozených zápasů nemů?eme tolerovat! Mancini zkrátka odejít musí. Uvidíme, jak bude hrát pod Mourinhem, pokud vůbec bude. Samozřejmě i já bych byl raději, kdyby ode?el z Itálie.

Pří?tí týden by mělo dojít k podpisu nových smluv s Danim a Albem. Oba by měli podepsat do roku 2013. Dani by měl dostávat 3.5 milionu euro a Albe 2.5. Snad to klapne - u Daniho je to formalita, Albe se snad přidá.

Code:
http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/34832/De+Rossi+e+Aquilani%2C+la+Roma+blinda+i+suoi+gioiell

ten "pristi tyden" v tomhle pripade muze znamenat uplne vsechno. pristi tyden, za mesic, za rok, nikdy....imho bude problem s prodlouzeni aquilaniho, kterej si o sobe mysli a vlastne mu to vsichni kolem nej huci do hlavy, jaka je to supermegahyper star, coz imho neni a chce hodne penez, nicmene prade se v jeho pripade mozna necha vyblaznit a da mu je. uvidime. muj nazor je ten, ze pokud by nabidl nekdo nakou opravdu silenou castku, tak bych ho prodal.

jinak mam pocit ze zrovna tyhle vami zmineny platy jsou zdaneny. a aby bylo lepsi srovnani s platy zverejnovanymi na oficialnich strankach as roma, tak tam je to hrubyho. v pripade manciniho tam bude rozdil asi vetsi nez 700 tisic euro, ale i kdyby nebyl, tak je to porad v podstate 1/4 rocniho platu a to fakt NENI malo. navic mancini by si ty prachy narozdil od aquilaniho zaslouzil. ja ho chapu, protoze specialne amantino rikal uz pred roky, ze mu bylo slibeny navyseni platu, ale ze se na nej vysrali. a fotbal se samozdrejme nedela jako charita nebo jen tak kvuli srdicku a dusicce, pokud bych mel slibeny navyseni platu, byl bych objektivne lepsi nez zbytek muzstva az na tottiho, ale vedeni se mnou vyjebavalo a nabizelo me nedostatecny ohodnoceni, tak bych taky asi nemel zrovna dobrou naladu a odmital podepsat vyrazne nizsi kontrakt, nez nabizi jinde.

de rossi prodlouzil a prolomil platovy strop.:0) tady jsou ty castky, pro srovnani franta bere 10,5, platovy strop je cca neco pres 5 mil euro.

Code:
http://bo.asroma.it/UserFiles/845.pdf

Juanovi má být nabídnuta nová smlouva, která mu zvý?í plat a anuluje klauzuli o 7 mega, za který mů?e odejít.

O té klauzuli jsem nic nevěděl a pokud je tam doopravdy něco tak nechutně nízkého jako 7 mega, a k tomu má Juan nějaký nízký plat, je to logický a správný krok!

Juanův příchod byl skvěle domluven s Vollerem, starým římským vlkem. Proto ?el tak levně a s malým platem, co? bylo plus. Minusem byla ta klauzule. Myslím, ?e to tak bylo naplánovaný, ?e to chtěl aby mohl odejít, pokud by se nechyt. Ale myslím, ?e bude chtít prodlou?it, pokud opravdu prodlou?í a zru?í (či navý?í) se klauzule, je to výborně udělanej nákup, dle mého.

Sushi napsal:
Juanův příchod byl skvěle domluven s Vollerem, starým římským vlkem. Proto ?el tak levně a s malým platem, co? bylo plus. Minusem byla ta klauzule. Myslím, ?e to tak bylo naplánovaný, ?e to chtěl aby mohl odejít, pokud by se nechyt. Ale myslím, ?e bude chtít prodlou?it, pokud opravdu prodlou?í a zru?í (či navý?í) se klauzule, je to výborně udělanej nákup, dle mého.

To ka?dopádně! Tohle se vedení s Rudiho pomocí opravdu povedlo a já myslím, ?e ani Juan si stě?ovat nemů?e...

podle Il Romanista podepí?e v týdnu Brighi na dal?í 4 roky.

Bral 500.000 čistýho ,jsem zvědav, kolik mu dají... a co s ním Spallč zamý?lí

Sushi napsal:
podle Il Romanista podepí?e v týdnu Brighi na dal?í 4 roky.
Bral 500.000 čistýho ,jsem zvědav, kolik mu dají... co as ním Spallč zamý?lí
ať ho za těch 500000 někam prodaj...