Prodloužení smluv

Jedného super bránkara ktorý vyhráva mestu Beatles trofeje, sme si pred rokmi hlúpo pustili, teraz sme sa poučili, Svilar ma nakročil sa stať brankárskou legendou v Rime.... máme brankára, skvelého a skúseného trénera čo pozná ligu, poďme to rozumne poskladať a po rokoch bojovať o titul !!! štadio olimpico si zaslouží bojovať o špičku v lige

AS Řím začal jednat s Celikem
AS Řím zahájil jednání o prodloužení smlouvy s bekem Zekim Celikem, jehož současný kontrakt platí jen do roku 2026. Italský klub chce udržet osmadvacetiletého tureckého obránce i do dalších let. Jednání jsou podle zpráv italského žurnalisty Nicola Schiry zatím v úvodní fázi.
x.com/NicoSchira

souhlas
není to vysloveně top player, ale trenéři si ho chválí a loni, kdyby hrál v tom osudným hummelsově zápase...
každopádně ne že bychom si mohli vybírat :)

Mám ho moc rád, zdravej je fotbalově furt jinde. Pro klub žije, chová se příkladně. Vzhledem k tomu zdraví je snížení platu nicméně na místě. Pevně věřím, že pokračovat bude.

No jo, ani jeden z nich nikdy nepatřil zrovna k mým oblíbencům (Cristante se loni párkrát pokusil, ale ne, nejde to; a psychopaty á la Řepa jsem též nikdy nemusel), takže já tu z toho jejich klubismu (dost možná způsobeného i tím, že je nikdo lepší/platnější nikdy nechtěl) juchat nebudu. Soráč.