Prodloužení smluv

Raiola chce triletej kontrakt za 1,3 mega rocne. AS chce pet let a 800 tisic plus bonusy. Tak uvidime.

Spis jsem zvedavej jestli se nekdy podari prodlouzit Lorenzo Pellegrini, mluvi se o tom uz leta a zatim nic.

90210 napsal:
Spis jsem zvedavej jestli se nekdy podari prodlouzit Lorenzo Pellegrini, mluvi se o tom uz leta a zatim nic.

Pinto na uvodni tiskovce rikal, ze to bude brzo. A pry proslouzi i s Karsdorpem (ma smlouvu do 2022).

Largo napsal:
90210 napsal:

Pinto na uvodni tiskovce rikal, ze to bude brzo. A pry proslouzi i s Karsdorpem (ma smlouvu do 2022).

Zatim nic, ale vidim uz asi tisici clanek na tema, ze AS jedna s agentem Pellegriniho o prodlouzeni a odstraneni vykupni klauzule.

Code:
https://www.football-italia.net/166150/roma-want-remove-pellegrini-release-clause

:sala: :Ok: :Ok:
Klauzule prý 80 mega. Plat max. 1,7 mega. Super práce.

Příští týden by měl prodloužit i Karsdorp, nová smlouva na 4 roky.

Pak bych prosil Veretouta, Pellegriniho a Villara. :Ok:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Výborně, rozehrál se krásně! V sobě to má, srovnal hlavu i tělo a halfbek mu sedí. Mám radost.

:Ok: :Ok: Hlavně aby mu vydrželo zdraví, ničeho jinýho se asi nebojím. Lííbí se mi jeho dravost i slušný centry.

Spis je otazka co Pellegrini, tahne se to uz 3 roky a trochu to zavani tim, ze hrac vyckava zda budeme hrat CL a pokud ne, tak nepodepise. Nebylo by to poprvy.