Prodloužení smluv

A co Kluivert a Pérez myslíte že je prodáme nebo dostanou ještě šanci osobně bych jim ji dal.Prachy byl dal do Frattesiho ti dva vypadají že jsou hotoví plus ještě někdo zadara a nebylo by to špatné

Myslím, že je určitě prodáme, ale těžko za smluvený ceny. Tzn. Péreze za 10 a Kluiverta za 15, stejně jako Vinu. Ale prodáme je podle mě všechny tři.

Zrovna Kluiverta bych nechal.

Modlím se aby zůstal Dybala a vyhly se mu zranění. Všechno ostatní nahradíme, ale ho ne.

ElSha měl souhlasit se snížením platu na 3,5 a podepsat víceletou smlouvu....a to o něj stalo Turecko

Já osobně jsem za něj hrozně rád 💪

El Shaarawy ještě nic nepodepsal, to snížení je docela velký (2,5 místo současnejch 3,5), takže zatím nic novýho. Ale moc doufám, že zůstane.

A Crystante taky ofiko. Pod Mourinhem mi ani tak nevadil jako dřív, zvlášť ke konci sezony hrál dobře a držel nás při zraněních. V základu bych pořád radši viděl Aouara nebo Frattesiho s Bovem, ale co už. Daje

A Crystante taky ofiko. Pod Mourinhem mi ani tak nevadil jako dřív, zvlášť ke konci sezony hrál dobře a držel nás při zraněních. V základu bych pořád radši viděl Aouara nebo Frattesiho s Bovem, ale co už. Daje
3mega do 2027

Ako to je stým Spinazzolom ? Lebo aj keď je pravda že už nedosahuje výkony ako v období Eura tak stále pri tej biede čo je v Ríme k dispozícií na kraji obrany mi to príde ako veľký hazard ho nepredĺžiť aspoň na rok