Proc AS? "když už chceš neco zakládat,trotle,..."

"když už chceš neco zakládat,trotle, tak aspoň to, o čem jsi mluvil"

Ahoj vsichni, s brachou (sushi) jsme probirali forum a tak a dostali jsme se k otazce, jak se cech stane fanouskem AS. Bez velkych jmen, hracu v reklamach, ucasti v LM,...

jak to bylo u Vas? (btw nadpis je rozkaz od Sushiho :)))

Edit Sushi: Rozkas jo? Dobře pane ?tudovanej novinář :lol:

No, ale topic zajímavej, máš pochvalu :) 8) Editoval jsem ti název, aby se vědělo, oč tu jde... :wink:

na ME2000 se mi líbil Totti, tak jsem ho začal víc a víc sledovat a AS bylo dalším logickým krokem, moje přízeň různě kolísala, ale tohle forum můj zájem o mnoho zvedlo, díky za to

mam to podobně jako KLIDA,ale Tottiho jsem ,,obdivoval" ještě trošku dřív než bylo to EURO 2000.A byl to jen Totti Totti,a pak to pomalu přerůstalo k náklonosti k AS.Ale uplně podrobně sleduju AS tak poslední 2 roky.A ted díky foru jsem v tom už uplně :D

To mi děláte radost 8)

Jinak mně jeden trotl přivezl dres sezóny po Scudettu, tak jsem to začal sledovat... hrál jsem za Řím manažera atp. a sledoval výsledky, páč nic jinýho nešlo... pak s příchodem internetu k nám domů a sportu1 apod. jsem to začal sledovat víc a po chvilce zešílel... :) to byl tak rok 2003-2004..., jeden z prvních (ne-li první) zápasů co jsem viděl živě, byl Roma-Giuve 4:0

Jako žes na tom zápase byl? :shock: To gesto Tottiho si pamatuju,to bylo jak vedli už 4:0 a on to ukazoval Tudorovi :D :D

Pique napsal:
Jako žes na tom zápase byl? :shock: To gesto Tottiho si pamatuju,to bylo jak vedli už 4:0 a on to ukazoval Tudorovi :D :D

Nenene, v telce...

Dřív byly jen sem tam sestřihy, na DSF myslím Laola apod.

jojo přesně,Laola byla na dsf,to jsem hltal vzdycky :lol: Bylo to myslim v nedeli vecer,po tom jak se dohral posledni zapas vzdycky :p
jinak,to gesto Tottiho mam jeste jako sporic displeje na mobilu :lol: :lol: :lol:

Ja jsem zacal u Tottiho na ME pak jsem se zeptal meho tatky ktery uplne nesnasi Italii :lol: za co hraje a pak uz jsem jen sledoval a sledoval vzdycky pred zapasem jsem koukal na nedelni teletext kolik AS hraje a pak jsem si pri zapasu zpival Roma,Roma,Roma kdyz jsem byl nervozni :lol: :lol: jinak na Laolu jsem koukal u babicky vzdycky pred treninkem davali ji myslim i ve ctvrtek :p

Série A, nejlepší a nejsypatičtéjśí tým za kterým nestojej kurvy korupční (AC, Inter, Juve)... Prostě to přišlo samo 8)

Ja som po MS 2002 a bol v tom zapletený Totti . Ale až posledné 2,3 roky sa výraznejšie o AS zaujímam , lebo vtedy som nemal ani možnosť ako sledovať . Nemal som počítač a ani Sport1.

Teraz je to o inom , dá sa kukať cez internet a mám Sport1 z nezabudnuiteľným Jankom Slepičkom .

moja laska k AS vznikla pocas mojho pobytu v Taliansku ked AS ziskalo SCudetto...vsetci tam boli ako sialeni...kazdy mal dres Batistutu, Montellu a tak dalej...no a vtedy sa mi AS zapacilo...pamatam si ze som bol akurat vtedy v Neapole a Roma tam hrala majstrak...vyhrala 2:0 a montella dal dva goly sa mi zda....na ten zapas som sa nedostal..ale na stadion sao paulo hej ale asi az dva dni po zapase :D :D no a odvtedy som drvil Fifu iba s AS rim atd atd atd...prvy majstrak v telke som videl aj ja asi vtedy ked Sushi takze uz asi 7 rokov FORZA ROMA a nic ine ..a uz to tak asi aj ostane...kym mi zuby nevypadaju

Sympatickej tým, žádný přeplacený kurvy, žádná korupce jako Giuve a spol., pěkný herní projev, Frančí.. Tak se mi to líbí :)

Otázka:

fandili (přáli) jste v devadesátých letech, když tam byl Méďa, Lanzii SS?

Já začnu: jo :oops: :roll:

Pak jsem naštěstí dostal rozum 8)

DAJE ROMA !!!

ABBASSO LA LAZIE

Sushi napsal:
Otázka:

fandili (přáli) jste v devadesátých letech, kdy? tam byl Méďa, Lanzii SS?

Pak jsem na?těstí dostal rozum 8)

DAJE ROMA !!!

ABBASSO LA LAZIE

Ja som v 90´rokoch fandil Bayernu :lol: . S Podolskym s FP by sme mali o čom kecať :lol: :lol:

Sushi napsal:
Otázka:
fandili (přáli) jste v devadesátých letech, kdy? tam byl Méďa, Lanzii SS?
Pak jsem na?těstí dostal rozum 8)
ano, přál jsem jim titul, PVP a byl jsem nasranej, kdy? je ve finále uefy(?) porazil Inter 3:0

vůbec nevim, proč mě přestali bavit

k Nedvědovi - respektuju ho jako výbornýho fotbalistu

Nedvěda jsem nikdy neměl rád, tak?e ne. A jsem za to rád, proto?e bych se musel stydět :)

A s GialloRossi je to se mnou podobné. Euro 2000 a Francesco Totti. Genialita tehdy 23letého ofenzivního mága mě nadchla. U? po Euru, ve 13 letech jsem hltal ka?dý Pro Football, kde byla o Tottim jen zmínka. Velice rychle a naprosto přirozeně se dostavil zájem o samotný klub, AS Řím... Rychle jsem si oblíbil hráče jako Emerson, Cafú, Candela nebo Samuel... A symbióza Tottiho geniality a branek Batigóla nám hned v první sezoně vynesla Scudetto...

Moje byly u? zmňované Laoly na DSF, sestřihy na Galaxii... Pak někdy začala Galaxie dávat u? i přímáky a právě Sushim zmiňovaný zápas (4:0 proti Juve) jsem viděl u? na Galaxii. A mnoho dal?ích.

Nyní Sport 1, který mám paradoxně jen na privátě a ne doma, v týdnu zji?ťuji, jestli Maďaři GialloRossi dávají a podle toho buďto v Brně přímo zůstávám nebo odjí?dím do Brna u? dopoledne :)

Zkrátka to vypadá na "lásku na celý ?ivot".

no ja sem to tu jeste nenapsal :lol: , u me to bylo ze sem miloval Gabriela Batistutu a bylo mi jedno kde hraje :lol: a pak sem videl na ct2 tusim rok 2001 nebo 2002 zapas ligy mistru tusim AS - Liverpool skoncilo to myslim 0:0 ale kdyz sem videl Batistutu v tom krasnym dresu ( ten oranzovo cervenej sesitej neco jak u slavie ) tak v tu chvili uz byl jen Rim, a pak sem si hned oblibil Tottiho, Montellu a proste vsechny :lol: ale nikdy sem nemusel Capella

já si pamatuju, ?e ?lo utkání AS - Real, skončilo to 0:0 Batistuta trefil z přímáku břevno

Ja si pametam Batistutu na MS 2002 s Ortegom , kedy sic skoncili tusim v skupine , ale bolo to jedine obdobie , kedy mi bola Argentina sympaticka .