Přispění na provoz fóra

rad nieco poslem, ale bud teda na ucet v SLSP, alebo cez moneybokers. pripadne mozem este ist na pobocku CSOB. inak neviem ako :? pripadne ak ste niekto v prahe, poslal by som cez znameho. takze sushi potom napis na icq, ze ako to bude najlepsie

Takže, přišly mi první peníze - od smurfika. Provoz našeho fóra si cení na krásných 500 korun českých :mrgreen: Děkujeme! :daje: :daje: :daje: :daje: :daje:

Sezóna 2010/2011

Příjmy: 500,- Kč

- 500 Kč - smurfik

Výdaje: budou se pohybovat kolem 1000,- Kč

Stávající doména je platná do března 2011.

Já mám už dlhšie podozrenie , že smurfik je jeden z našich vysoko postavench politikov - konferencia v Rusku , bezchybný pravopis , 500KČ za fórum 8) .

Carlo napsal:
Já mám už dlhšie podozrenie , že smurfik je jeden z našich vysoko postavench politikov - konferencia v Rusku , bezchybný pravopis , 500KČ za fórum 8) .

Hele hele neprovokuj pořád s tim pravopisem... nebo tě začnu opravovat i já, Čech :wink: :mrgreen:

Sushi napsal:
Takže, přišly mi první peníze - od smurfika. Provoz našeho fóra si cení na krásných 500 korun českých :mrgreen: Děkujeme! :daje: :daje: :daje: :daje: :daje:

Sezóna 2010/2011

- 500 Kč - smurfik

Výdaje: budou se pohybovat kolem 1000,- Kč

Stávající doména je platná do března 2011.

takže, přišel mi účet. je to skoro 900,-

od smurfika tu mám těch 500, zbytek teda doplatim já... thank you once again smurfiku :Ok:

Po Vánocích a já nic ještě neposlal :D.Jsem to,ale bídák...do konce měsíce ti něco pošlu :mrgreen:

Pigi10 napsal:
Po Vánocích a já nic ještě neposlal :D.Jsem to,ale bídák...do konce měsíce ti něco pošlu :mrgreen:

Jestli chceš, zlobit se nebudu :wink: Jinak no worries, thanks anyway :wink:

Sezóna 2010/2011 je zaplacená.

- 500 Kč - smurfik

Výdaje: 863,-

Stávající doména a hosting jsou platné do března 2012.

A můžeme vybírat na 2011/2012 :mrgreen:

Sushi napsal:

A začíná danko!

Přijel do prahy, dal si nějaký žraní, pár pivek, zaplatil a ještě přihodil pětikilo :Ok: To je přístup! Díky danko ;)

Sushi napsal:

- 500 Kč - smurfik

az to pojdes znova platit tak napis, pretoze z mojej strany bude potrebne poslat to po niekom :aaaa:

smurfik napsal:
Sushi napsal:

- 500 Kč - smurfik

az to pojdes znova platit tak napis, pretoze z mojej strany bude potrebne poslat to po niekom :aaaa:

tys mi posílal prachy minule, chceš poslat znova? :mrgreen: to bys byl dobrej sponzor :Ok: :lol:

nicméně, máme to zaplacený cca do března

Sushi napsal:
scr napsal:
kam se maji poslat prachy?

čuuuus pankáči

Číslo mého účtu je: 43-5080130237/0100

(Komerční banka)

Aj ja prispejem chalani, ale az po výplate, t.j. okolo 10.-13.8.2011.
Sledujem, ze sa to pekne rozbieha aj na facebooku. Moje meno je dominik dolce toth. rad by som si vas pridal medzi friends, ale nepoznam vas po mene ...

montella napsal:
Sushi napsal:
scr napsal:
kam se maji poslat prachy?

čuuuus pankáči

Číslo mého účtu je: 43-5080130237/0100

(Komerční banka)

Aj ja prispejem chalani, ale az po výplate, t.j. okolo 10.-13.8.2011.
Sledujem, ze sa to pekne rozbieha aj na facebooku. Moje meno je dominik dolce toth. rad by som si vas pridal medzi friends, ale nepoznam vas po mene ...

Super, dik :Ok:

Se mnou kamarád seš, jsem ten s divným jménem... :lol:

olá amigos !
na tohle forum sem narazil zcela náhodou, ale z toho co jsem si zatím stihl přečíst to vypadá že jsem konečně "doma" :smoke:

jen ve zkratce, abych se představil.. Je mi 25, jsem z Prahy a Římu fandím asi asi 11 let (tenkrát jsem dostal svou první repliku dresu, bohužel to nebyl Tommasi nebo Totti ale Nakata :zed: :mrgreen: )

Doufám, že v budoucnu poznám alespoň některé z Vás osobně a že podnikneme nějáký výjezd :)

FORZA ROMA!

Bernard Black napsal:
olá amigos !
na tohle forum sem narazil zcela náhodou, ale z toho co jsem si zatím stihl přečíst to vypadá že jsem konečně "doma" :smoke:

jen ve zkratce, abych se představil.. Je mi 25, jsem z Prahy a Římu fandím asi asi 11 let (tenkrát jsem dostal svou první repliku dresu, bohužel to nebyl Tommasi nebo Totti ale Nakata :zed: :mrgreen: )

Doufám, že v budoucnu poznám alespoň některé z Vás osobně a že podnikneme nějáký výjezd :)

FORZA ROMA!

Welcome ještě jednou! :sala:

jsem rád, že se ti tady líbí. s tím nakatou nezoufej, naopak, nezapomeň na zápas s juventusem v roce 2001... 8) :mrgreen:

kdybys přišel o tejden dřív, mohl jsi přijít na sraz, uvidíme kdy bude další...

FORZA ROMA!