Přispění na provoz fóra

jejda, pardón :lol: bral jsem wojciech jako szczesny nebo jak se to psalo. a civilní jméno za úplně jinou věc.

ok, takže díky vám všem, i tobě za dvě stovečky a teď ještě wojciechovi za jednu :mrgreen:

ještě pár a začnu fóra dělat jako živnost:mrgreen:
Maličkost za to co jsi/jste tady vytvořili za dobrou a komunitu, kde se můžu vybrecet ze svy frustrace, nebo naopak radovat z úspěchu a naleznu tu pochopení 😁🤟

mimochodem jsem rád, že vám to za těch pár kaček stojí, že to tu stále v rámci možností žije (ono s tím, jak nám to kope a s tím, jak teď vypadá internet - sociální sítě - to není samozřejmý). a doufám, že se nakonec někde slezeme a dáme i společnej zápas. daje.

Maličkost za to co jsi/jste tady vytvořili za dobrou a komunitu, kde se můžu vybrecet ze svy frustrace, nebo naopak radovat z úspěchu a naleznu tu pochopení 😁🤟
Určitě souhlasím s pluralem, jednak komunitu jeden člověk neudělá, jednak organizačně vzato bych připomněl už po několik let skečiho a před ním další lidi, kteří to tu drží/drželi na nohou :ok:

Fórum funguje tolik let i s tak malým počtem lidí. To je úžasný 👍🤞
Jojo, jsem rád. Když si klikneš ne na reakce, ale na celkový počty příspěvků, ukážou se další kdysi hodně aktivní lidi, co už holt dneska mají jiný zájmy, ale roky tu byli denně/týdně apod. Klida, danko, Carlo, 90210 a další.

Jojo, jsem rád. Když si klikneš ne na reakce, ale na celkový počty příspěvků, ukážou se další kdysi hodně aktivní lidi, co už holt dneska mají jiný zájmy, ale roky tu byli denně/týdně apod. Klida, danko, Carlo, 90210 a další.
Tomuhle, přiznám se, úplně nerozumim, že se ani po pauze nevrátí, nic. Já jak nemám skrz rodinu čas, su línej atd. atd., cokoli kdekoli hledat, číst, sem mezi vás přijdu, mám tu všechno důležitý info na jednom místě, pokecám, pochválím, případně se vybleju (obvykle pozdravím Bryana) a jdu kouknout na ten fotbal. Sleduju už výhradně jen nás a semtam nějakou tu Ligu mistrů, jinak nic. Že by ti kluci přestali úplně sledovat fotbal, resp. Řím? Je mi to záhadou.

Tomuhle, přiznám se, úplně nerozumim, že se ani po pauze nevrátí, nic. Já jak nemám skrz rodinu čas, su línej atd. atd., cokoli kdekoli hledat, číst, sem mezi vás přijdu, mám tu všechno důležitý info na jednom místě, pokecám, pochválím, případně se vybleju (obvykle pozdravím Bryana) a jdu kouknout na ten fotbal. Sleduju už výhradně jen nás a semtam nějakou tu Ligu mistrů, jinak nic. Že by ti kluci přestali úplně sledovat fotbal, resp. Řím? Je mi to záhadou.
taky to moc nechápu, ale je to svobodná volba, každýho věc
taky sleduju už jen nás, občas kouknu na sestřih z nějakýho top zápasu z premier league, občas z itálie
dřív jsem fakt znal spoustu fotbalistů, trenérů, stadionů, tabulek týmů, střelců... dneska ani neznám jménem všechny naše mladý/nový hráče
ale ukončit to úplně nejde
nicméně jak říkám... nikdo tu není rukojmí :)

a tobě děkuju za tři stovečky, co mi právě přiletěly :ok:

taky to moc nechápu, ale je to svobodná volba, každýho věc
taky sleduju už jen nás, občas kouknu na sestřih z nějakýho top zápasu z premier league, občas z itálie
dřív jsem fakt znal spoustu fotbalistů, trenérů, stadionů, tabulek týmů, střelců... dneska ani neznám jménem všechny naše mladý/nový hráče
ale ukončit to úplně nejde
nicméně jak říkám... nikdo tu není rukojmí :)

a tobě děkuju za tři stovečky, co mi právě přiletěly :ok:
Je to tak, člověk hltal Pro Football, viděl pět, šest fotbalů týdně... No, bejvávalo. Ale když mi ten Římeček vydržel po Tottim a v tomhle rozpoložení, tak už je to asi do smrti. A za tohle fórum jsem fakt rád, protože nás magorů fandících, co si budem, klubu druhého sledu, zas až tolik není, aby sis o tom pokecal s někým zainteresovaným. Takže dík, že to furt držíš. Jo, a rádo se stalo! Kluci se ti pěkně skládali, tak když už jsem sem do vlákna psal, koukl jsem, kdy jsem posílal naposled, a naznal, že snad 2016/17, tak už bylo zas na čase.

ještě teda... trošku jsme zmotali dvě věci, a to fotbal/Řím a fórum. myslim, u některých vím, že sice opustili fórum, ale tím to hasne :)

ještě teda... trošku jsme zmotali dvě věci, a to fotbal/Řím a fórum. myslim, u některých vím, že sice opustili fórum, ale tím to hasne :)
Je to možný, což ale nic nemění na tom, že tomu nerozumím. Já teda nevím, s kým než s váma bych si o tom měl pokecat. Je fakt, že takovej Kliďák jezdí po fotbalech po Evropě, ale nevím, proč zrovna on odsud zmizel, tahoun, 90210 jsme asi přestali bavit, u Carla to člověk i chápe, dano to vzdal a jeho kumpán Tony se přejmenoval a poměrně nedávno to tu zabalil taky. Mně je to koneckonců docela šumák, jen mojí optikou je fajn se tu s váma furt potkávat, mít to info tak nějak při jednom. Co se pamatuju, též jsem měl dvě delší pauzy, ale vždycky to souviselo i s nějakýma životníma změnama, kdy jsem výrazně omezil sledování Říma, takže logicky i fórum. Ale je jasný, že každej to může mít jinak. Teď je pro mě ten Řím 2x do týdne vítaným večerním relaxem, pohodou, když děcka konečně spí. Když nehrajem večer, tak relive s Telly. S klukem občas poločas, když je to naopak dřív. Takže poslední roky paradoxně vidím stopro nejvíc našich zápasů, i když jinak už tomu fotbalu davám zlomek. A proto i tu vlastně oxiduju možná nejvíc, co tu jsme, od dob diskusního fóra. 😃

Je to možný, což ale nic nemění na tom, že tomu nerozumím. Já teda nevím, s kým než s váma bych si o tom měl pokecat. Je fakt, že takovej Kliďák jezdí po fotbalech po Evropě, ale nevím, proč zrovna on odsud zmizel, tahoun, 90210 jsme asi přestali bavit, u Carla to člověk i chápe, dano to vzdal a jeho kumpán Tony se přejmenoval a poměrně nedávno to tu zabalil taky. Mně je to koneckonců docela šumák, jen mojí optikou je fajn se tu s váma furt potkávat, mít to info tak nějak při jednom. Co se pamatuju, též jsem měl dvě delší pauzy, ale vždycky to souviselo i s nějakýma životníma změnama, kdy jsem výrazně omezil sledování Říma, takže logicky i fórum. Ale je jasný, že každej to může mít jinak. Teď je pro mě ten Řím 2x do týdne vítaným večerním relaxem, pohodou, když děcka konečně spí. Když nehrajem večer, tak relive s Telly. S klukem občas poločas, když je to naopak dřív. Takže poslední roky paradoxně vidím stopro nejvíc našich zápasů, i když jinak už tomu fotbalu davám zlomek. A proto i tu vlastně oxiduju možná nejvíc, co tu jsme, od dob diskusního fóra. 😃
Jj, já taky moc nerozumím, taky jsem se divil, když mi došlo, jak se kdo vyparil. Ale chtěl jsem jen říct, že to nutně neznamená i konec s fotbalem.

Potom že by byl Řím relax, tomu jsem Teda daleko :lol: malý zápasy jsou mnohdy utrpení (někdy radost), v tyhle sezóně bylo toho trápení mnoho. A velký zápasy jsou ještě mnohem horší! Osobně se nikdy netěším na finále čehokoli, na semifinále loni, na vyřazovací zápasy ani na zápasy s těma top tymama nebo s laziem. Stresuje mě to a prakticky se protrpívám do konce zápasu a až pak, když to vyjde, se začnu pořádně radovat, uleví se mi a mám na pár dní klid :lol:

Jako jo, ale prostě je ta jedna z mála chvilek, času, co mám jen pro sebe, a co mám rád. Tímto úhlem pohoda. Jinak samozřejmě ne, že. Viz dnes, poločas s klukem, nasranost. Pak relive druhej, uklidnění, dobrý a pak ta tyčka Coma v deseti. V tomhle jsme světoví. 😃

jojo, dneska jsme si to udělali pěkný
je vtipný, jak když ostatní vidí ROM-COM 0:1, tak jsou tak nějak tišší :lol:
pak jsem si 2x zahulákal a bylo to dobrý