Je to možný, což ale nic nemění na tom, že tomu nerozumím. Já teda nevím, s kým než s váma bych si o tom měl pokecat. Je fakt, že takovej Kliďák jezdí po fotbalech po Evropě, ale nevím, proč zrovna on odsud zmizel, tahoun, 90210 jsme asi přestali bavit, u Carla to člověk i chápe, dano to vzdal a jeho kumpán Tony se přejmenoval a poměrně nedávno to tu zabalil taky. Mně je to koneckonců docela šumák, jen mojí optikou je fajn se tu s váma furt potkávat, mít to info tak nějak při jednom. Co se pamatuju, též jsem měl dvě delší pauzy, ale vždycky to souviselo i s nějakýma životníma změnama, kdy jsem výrazně omezil sledování Říma, takže logicky i fórum. Ale je jasný, že každej to může mít jinak. Teď je pro mě ten Řím 2x do týdne vítaným večerním relaxem, pohodou, když děcka konečně spí. Když nehrajem večer, tak relive s Telly. S klukem občas poločas, když je to naopak dřív. Takže poslední roky paradoxně vidím stopro nejvíc našich zápasů, i když jinak už tomu fotbalu davám zlomek. A proto i tu vlastně oxiduju možná nejvíc, co tu jsme, od dob diskusního fóra.