Primavera a ostatní mládež

Code:
http://sportitalia24.twww.tv/video.php?lang=IT#video.php?nav=1&lang=EN

AS-Lazio , semifinale

Tak som to ked dali na 1:3 vypol , inak super výkon , ale hrozná smola , to čo dnes zahodili bolo neskutočné . Mali by cvičiť zakončenie , maju ho hrozne slabé , naopak Lazio dalo z hovna 3 goly .

Piscitella je fakt maník , Laziali prinom padali na prdel , Viviani pekny gol ale spravil hroznu chybu pri 2.gole , inak stoperi su tam asi najslabší , tam to hrozne horí .... Viviani s Verrem trpia syndromom De Rossiho a Aquilaniho , striedaju super okamžiky s absolutnými "failmi" . Politano ma dnes hrozne sklamal , Tallo super , ale nedostaval sa do zakončenia

Inak jak tam prišiel Nico Lopez to bola parada , super futbalista , nechápem prečo sedí , hrozne si ich dával ...

Videl som asi poslednu pol hodinu. Imo je to fakt kvalitna generacia. Tallo je silny jak krava, navyse ma na utocnika slusny prehlad o hre. Nico Lopez to ma zas v parkoch. Asi najfotbalovejsi clen primavery, len musi pribrat asi 20 kilov, inak ho medzi chlapmi zabiju. Piscitella tiez ocividne vie kopat, ale strasne ma sere, jak sa neskoro zbavuje lopty. Verre s Vivim hrali v takom nejakom dovnom dvojbloku, celkom som nepochopil, co to malo byt, ale fotbalovu kvalitu maju nepopieratelnu.
Celkovo je to super tym, jedine co im chyba je mozog, clovek, ktory by to v zalohe trosku zreziroval. Predsalen tie lopty rvali smerom dopredu dost na nahodu.

Naozaj dufam, ze tito chlapci nahradia v acku v epizodnych ulohach Perrottov, Simpliciov, Taddeiov a spol. Bola by obrovska skoda z nich nieco nevytazit.

Inak mali v prvom poločase v pribehu 2 minut asi 4 strely na branu , .....najkrajsia akcia bola jak si to tamPiscitella neuveritelne hodil cez obrancov Lazia , nacentroval ale Ciciretti gola s 30 cm od brankovej čiary nedal ....

Inak ich hra mi pripomínala hodne hru za čias Spallettiho , 4-2-3-1 , útočné krídlo dostane loptu , spolupracuje s krajným bekom , celý ten prechod do útoku bol dosť rýchli .... mali to viac rvať na Talla a niečo by tam padlo ...

mlaďasové koukám včera vyhráli superpohár :daje:

klida napsal:
první gol dal Bumba, ten novej Rumun

Hodně chválenej. Takový prcek agilní. Hrál vlevo, takovou teď tu Totti roli :obo: Šikovný. Stejně jako Ricci.

fuck, tendle topic jsem hledal a nemoch jsem ho najít :mrgreen: :zed:

shodou okolností jsem viděl poločas toho zápasu s Vietnamem a byla to zejména ze strany římských mladíků docela tragédie

taky mi to tak přišlo z toho videa
ale vietnam, panečku, tam bych beze srandy mohl zfleku kopat na hrotu