Abaddon napsal:HugoBoss27 napsal:Sere mě ten Flori(dá se říct pořád nad tím přemýšlím )...viděl jsem v něm nástupce Danieleho ,ale nějak se to posralo ať už vyjednávání o platu atd ....nezahrál by nic hůř než Rick.......škoda že ho pak vidíš v dresu rivala![]()
O plat nešlo ani tolik jako o to, že to je v kabině, podle všeho, úplnej kokot. Já se s ním potkal na Chelsea, když tam AS hrálo 3:3 a choval se jak dement. Když to pak srovnám třeba s Hazardem, kterej byl skvělej, tak to jeho chování bylo k pláči.
Denis Zakaria se údajně dohodl na podmínkách smlouvy s AS Řím. K tomu, aby z Borussie Mönchengladbach Švýcar přestoupil do Serie A, nyní už schází jen dohoda mezi kluby. Zakaria se netají tím, že by chtěl letos v létě udělat z bundesligy krok do většího klubu. I proto odmítl prodloužit smlouvu. AS Řím však nehodlá zaplatit více než 20 milionů eur.HugoBoss27 napsal:Ten Zakaria je jaký?vím jen o něm že je jinak nic
Takže nám bude ještě vracet jo?pasta napsal:Četl jsem že ne právě asi si je vědomý že za hovno co tu odehrál dostal brutálně hodně
scr napsal:Javier Pastore je nepotřebný v AS Řím, italský klub nenašel žádného kupce a začal tak jednat jinak. Z argentinského záložníka, který má často zdravotní problémy, se zřejmě stane volný hráč, obě strany vyjednávají o ukončení pracovního poměru.
Ten bude chtít raketu za ukončení smlouvy
Sent from my iPhone using Tapatalk
Francesco Totti AS napsal:Přesně. Fazio by mohl stát aspoň na tréninku ve zdi.
Docela nehoraznost, co ti hráči chtějí za odchod. Tady jde vidět, kdo chce hrát fotbal a kdo jenom brát prachy za nic nedelani
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
90210 napsal:Francesco Totti AS napsal:Přesně. Fazio by mohl stát aspoň na tréninku ve zdi.
Docela nehoraznost, co ti hráči chtějí za odchod. Tady jde vidět, kdo chce hrát fotbal a kdo jenom brát prachy za nic nedelani
Na druhou stranu to neni jejich problem, ze jsme je podepsali za takovych podminek, kdyz zamestnavatel (Monchi) vyhazuje penize majitele z okna, pro vsechny hrace mimo kadr, a vsem uz je nad 30, je tohle nejspis posledni takova smlouva v kariere pred odchodem do duchodu a nejakyho toho milionu EUR se v teto situaci za nicnedelani ve meste jako Rim fakt jen tak nevzdas. Nekteri hraci jsou mozna tak naivni a blbi, ze by to udelali, ale jejich agenti je velmi rychle srovnaj, sami z nich maj ted jeste posledni prachy.
Francesco Totti AS napsal:Já nevím. Kdybych věděl že půjdu brzo do důchodu, tak bych chtěl hrát co nejvíc i za cenu toho, že půjdu s prachama dolů. Nzonzi mohl někam do Kataru nebo co, tam by taky dostal peněz tři prdele. Ale oni nechcou hrát. Jsou rádi že zijou v Římě a berou prachy za nic.