PsYchr napsal:20 mega za třetího útočníka, to dáme, ale že už měsíc se hádáme o Xhaku...
pasta napsal:Španělský záložník Gonzalo Villar má údajně zelenou k odchodu z AS Řím. Třiadvacetiletý fotbalista podle všeho nefiguruje v plánech trenéra Josého Mourinha. (getfootballnewsitaly.com)
Largo napsal:PsYchr napsal:20 mega za třetího útočníka, to dáme, ale že už měsíc se hádáme o Xhaku...
:Ok: :nenene: Přesně. Navíc se teď píše, že by mohl prodloužit s Arsenalem a místo něj bychom těch 15 mega byli ochotný dát za Thomase Delaneyho z Dortmundu.:shock: :?:
Borec, kterýmu je 26, takže žádný mladíček. Janov za něj dal loni Rostovu 8 mega a borec dal 8 gólů za 31 zápasů v lize. Za mne nesmyslAbaddon napsal:Ten poruskej útočník je prej už téměř náš. Co to je zač, ví o něm někdo něco? Mi to přijde taky přepálený, stejně jako všem tady.
Francesco Totti AS napsal:Borec, kterýmu je 26, takže žádný mladíček. Janov za něj dal loni Rostovu 8 mega a borec dal 8 gólů za 31 zápasů v lize. Za mne nesmyslAbaddon napsal:Ten poruskej útočník je prej už téměř náš. Co to je zač, ví o něm někdo něco? Mi to přijde taky přepálený, stejně jako všem tady.
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
DíkyPsYchr napsal:Vina - čeká se jen na zdravotní prohlídku, ale tim, že přiletěl z Brazílie, tak musi bejt nejajou dobu v karantene..
Xhaka asi padne, misto nej se nejspis pokusime o Koopmeinerse (nebo jak)
Jakože budem hrát ještě předkolo?pasta napsal:V pohárech můžeme mít buď Trabzonspor nebo Molde
Francesco Totti AS napsal:Jakože budem hrát ještě předkolo?pasta napsal:V pohárech můžeme mít buď Trabzonspor nebo Molde
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk