Přestupové období léto 21

pasta napsal:
Taky ho nemám moc rád ale úspěchy měl a snad i bude 😉 navíc jestli to vzal když Řím bude bez poháru tak to může znamenat jediné že vedení opravdu do kádru chce investovat a možná se dočkáme nějakých dobrých posil 👌💪 nějak tomu nemůžu uvěřit když všude psali že to má vzít Sarri

Ja to vidím presne opačne. Ak zobrali trénera ktorý podľa všetkých internetových portálov patri do TOP 5 najlepšie zarábajúcich trénerov ( to tu ešte asi nebolo ) tak to je za mna signál že si myslia že to robia dobre a jedine čo im chyba je už len poriadny tréner.
Vôbec mi to nepríde ako signal toho žeby si povedali že musíme prehodnotiť stratégiu musíme viac dať do hračov, stabilizovat kader a podobne.
Samozrejme stať sa môže všeličo možno teraz oznámia že idú investovať ale pochybujem. Ako napísal IL PRINCIPINO (Richie) za mna vyčpělej trener ktorý ma prehnaný plat a Rím hrajúci o 7 miesto v lige teraz nie je v situácii kedy to čo potrebuje je najdrahší tréner sveta. Ale to si zase povieme o rok dva ako to dopadlo..

Jako vše je možné ale myslím že bez investic by to nevzal a přijde mi to více pravděpodobné než to že mu dají tenhle kádr a řeknou mu s Peresem,Santonem nemám uhraj LM nebo dokonce titul.Xas ukáže co bude a jak na tom budeme každopádně ti majitelé chcou něco dělat jinak by tak velké jméno nebrali a to říkám že ho rád nemám ale je to kapacita a to co dokázal mu nikdo vzít nemůže 😉

pasta napsal:
Jako vše je možné ale myslím že bez investic by to nevzal a přijde mi to více pravděpodobné než to že mu dají tenhle kádr a řeknou mu s Peresem,Santonem nemám uhraj LM nebo dokonce titul.Xas ukáže co bude a jak na tom budeme každopádně ti majitelé chcou něco dělat jinak by tak velké jméno nebrali a to říkám že ho rád nemám ale je to kapacita a to co dokázal mu nikdo vzít nemůže 😉

Tak hlavne si myslím že nemal lepšie ponuky. Ako ma tie tituly ok ale v poslednej dobe už neviem či je taký atraktívny a myslím si že tu stačilo dať dobrý plat aj keď samozrejme nejaký prísľub to by bolo zvláštne keby nebol ale neverím že to bolo o nejakej veľkej investícii. Čo sa týka tých hráčov tak takýto hráči ako Peres Jesus a podobne nato si nemyslím že musí prísť Mourinho aby sa vedelo že s takýmito to nepôjde a žeby aj tak išli preč.
Ale určite sa zhodneme natom že bodaj by si mal pravdu ty :Ok:

Volal mi kolega do práce, jestli prý vím co se děje. Že prý po sezoně končí trenér. Tak mu říkám, že to vím a že ho asi nahradí Sarri. A on na to že ne, že podepsali Joseho jsem mu nechtěl věřit.
Mám smíšený pocity. Nikdy by mě nenapadlo že to u nás vezme a už vůbec ne za téhle situace. Upřímně, nechtěl jsem moc ani Sarrriho, ale chápal jsem, že nikdo lepší to nevezme. Ale bral bych ho asi radši než Mourinha.
Moc nechápu co od toho jedna nebo druhá strana čeká. Pravda je, že o moc hůř už na tom být nemůžeme a José už si renomé taky víc neposere.
Nakonec si počkám co mu dají za smlouvu. Čekám nějaký nesmysl na 3 roky tak za 8 mega na rok.
No, nevím jestli se mám bát nebo těšit, tak budu dělat obojí ať žije Řím. Dajee

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

José Mourinho od nové sezóny převezme AS Řím, kde by měl podle posledních zpráv v první sezóně dostávat stejný plat jako v Tottenhamu, jenž mu vyplácel 16 milionů eur za sezónu. Giallorossi sice budou portugalskému kouči platit jenom 7 milionů eur za sezónu, ve zmíněném prvním roce mu však má zbývající část doplatit londýnský klub. (football-italia.net)

Tyvole ... Tak tohle bude velká zábava. Já z toho mám naopak radost, investice José bude mít, jinak by to nikdy nevzal. José je sebestředný hovado, kterej ty baletky uplakaný s psychikou mladšího žáčka srovná do latě. Já si myslím, že tohle je perfektní volba - rozhodne lepší jak Sarri

Francesco Totti AS napsal:
Chtělo by to speciálního sponzora na ten jeho plat

nebo vylejt pastoreho, stejně je u nás k hovnu
končí mu to už nebo jedeme dál? :lol:

Sushi napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Chtělo by to speciálního sponzora na ten jeho plat

nebo vylejt pastoreho, stejně je u nás k hovnu
končí mu to už nebo jedeme dál? :lol:

2023, neboj :smoke:

Minimálne jedna vec sa týmto podpisom podarila - zviditeľniť Rím a dostať ho do každých športových novín naokolo :mrgreen:

Mourinho je stále veľké meno vo futbale, tak dúfam, že sa mu bude dariť.

Což je i jeden z hlavních důvodů, proč ho přivedli, dle mého názoru...

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Jj, věří, že na jeho jméno přilákáme sponzory, zájem médií, fanoušků i mimo Řím a potenciálně (možná trochu naivně) i nějaké hráče.

scr

Proslýchá se, ze Dzeko podepíše novou smlouvu

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr napsal:
Proslýchá se, ze Dzeko podepíše novou smlouvu

Doufám,ale že tak za 2M max

Ale jinak k Josému..ale jo...horší to být nemůže a než Sarri to být lepší musí ...líbí se mi jak se to roztočilo (De Rossi,posily,spekulace všeho druhu) aspoň nebude nuda a je co číst ,když už nic jiného
Ať už je podzim :D

:lol: :lol:

Tak první vlaštovka na téma posil AS. Zcela podle očekávání, Nemanja Matić :mrgreen: :mrgreen: Dvaatřicetlietej vyčpělej hráč s velkým platem.

Tak pojď, José. :sala: :mrgreen: