- Příspěvků
- 5,934
Pomozem si kuchynskou terminologiou. Hraci ako Kun (nie najmladsi, nie najlacnejsi a nie najzdravsi vynikajuci futbalisti) su, podla mna ingrediencia, s ktorou musis narabat velmi hospodarne a davat ju len do jedla zo solidnych surovin, aby mala pozitivny efekt. Dajme tomu hluzovka (lanyz, vole).
Ked sa ti podari varit paradne rizotko z lokalnych surovin a mas prostriedky, mozes ju pridat a mas sancu, ze si ta vsimnu u Michelina, lebo si tu symfoniu chuti posunul na spickovy level.
Kdezto jebnut hluzovku do kotla smrduteho, zahnivajuceho gulasu, do ktoreho niekto cele roky iba pridaval bez rozmyslu piate cez deviate, nepovedie k zachrane gulasu, ale plytvaniu drahocennou hluzovkou, ze ano?
Az novy kuchar (Pinto), vyleje tu sracku do hajzla a uklohni poctivy zaklad z dostupnych zdrojov, mozeme sa bavit o kulinarskej nadpraci.
Prikladom budiz, jak to posrali v Juventuse.
Ked sa ti podari varit paradne rizotko z lokalnych surovin a mas prostriedky, mozes ju pridat a mas sancu, ze si ta vsimnu u Michelina, lebo si tu symfoniu chuti posunul na spickovy level.
Kdezto jebnut hluzovku do kotla smrduteho, zahnivajuceho gulasu, do ktoreho niekto cele roky iba pridaval bez rozmyslu piate cez deviate, nepovedie k zachrane gulasu, ale plytvaniu drahocennou hluzovkou, ze ano?
Az novy kuchar (Pinto), vyleje tu sracku do hajzla a uklohni poctivy zaklad z dostupnych zdrojov, mozeme sa bavit o kulinarskej nadpraci.
Prikladom budiz, jak to posrali v Juventuse.