Přestupové období léto 21

Pomozem si kuchynskou terminologiou. Hraci ako Kun (nie najmladsi, nie najlacnejsi a nie najzdravsi vynikajuci futbalisti) su, podla mna ingrediencia, s ktorou musis narabat velmi hospodarne a davat ju len do jedla zo solidnych surovin, aby mala pozitivny efekt. Dajme tomu hluzovka (lanyz, vole).

Ked sa ti podari varit paradne rizotko z lokalnych surovin a mas prostriedky, mozes ju pridat a mas sancu, ze si ta vsimnu u Michelina, lebo si tu symfoniu chuti posunul na spickovy level.

Kdezto jebnut hluzovku do kotla smrduteho, zahnivajuceho gulasu, do ktoreho niekto cele roky iba pridaval bez rozmyslu piate cez deviate, nepovedie k zachrane gulasu, ale plytvaniu drahocennou hluzovkou, ze ano?

Az novy kuchar (Pinto), vyleje tu sracku do hajzla a uklohni poctivy zaklad z dostupnych zdrojov, mozeme sa bavit o kulinarskej nadpraci.

Prikladom budiz, jak to posrali v Juventuse.

Poet Danko. Naopak, dobre by tu bolo Hluzovke, aspoň by som si na niečom z guláša pochutil. Dal by sa zjesť a zapit pivom.

Vysluzilcom z PL poväčšine Taliansko sedí.

Hráči co chodí zadarmo se většinou nebojí říct si o pořádný balík na platu.
Imho půjde za Messim do Barcelony. To by mu mohlo sedět.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Jako že by někdo jako Aguero šel k nám je nemyslitelný, možná za 5 let. Já bych hrozně rád u nás viděl Belottiho.

Under se vrací do Říma pokud se nikdo neproda tak pochybuju že někdo i přijde ikdyz mě by stačil jeden pořádný hrotak (Belottiho) to bych si moc přál😎 jména jako icardy a kun jsou úplné nesmysly jedině že by se vedení rozhodlo pořádně zainvestoval 🤷 a pravý bek ještě a Cajk 😉 Na nic více to nevidím

Andrea Belotti se ocitl v hledáčku AS Řím a AC Milán. útočníkovi Turína končí smlouva v létě 2022, tudíž klub má ideální možnost prodat jej za solidní sumu. (football-italia.net)

Při jeho výšce už by musel někdo přehodnotit taktiku nákopů dopředu

HugoBoss27 napsal:
Andrea Belotti se ocitl v hledáčku AS Řím a AC Milán. útočníkovi Turína končí smlouva v létě 2022, tudíž klub má ideální možnost prodat jej za solidní sumu. (football-italia.net)

Pro Sarriho by byl perfektním útočníkem, tohle duo bych si moc přál vidět v Římě. Tahle sezona mě už dávno přestala bavit, pod Sarrim by to mohlo být mnohem záživnější.

Largo napsal:
HugoBoss27 napsal:

Pro Sarriho by byl perfektním útočníkem, tohle duo bych si moc přál vidět v Římě. Tahle sezona mě už dávno přestala bavit, pod Sarrim by to mohlo být mnohem záživnější.
Není Sarri přesně ten typ, co moc neumí měnit taktiku podle soupeře a tvrdohlave si prosazuje "svoje koně" (viz. Jorginho)?

Tech spekulaci je vic, naposledy ze za Mussa nabizime Diawaru + 20 mega, coz uz je solidni wtf.

Francesco Totti AS napsal:
Largo napsal:
HugoBoss27 napsal:

Není Sarri přesně ten typ, co moc neumí měnit taktiku podle soupeře a tvrdohlave si prosazuje "svoje koně" (viz. Jorginho)?

Je. Ale ta taktika mu většinou vychází. On má ten kádr prostě seštelovanej a tak připravenej, že mi to u něj nevadí. A Jorginho pod ním svýho času (Neapol) byl opravdu famózní.

Dalšího nápadníka má Jannik Vestergaard. O obránce Southamptonu stojí Tottenham, k němuž se nyní přidalo i římské AS. Zástupci italského klubu se příští týden sejdou s agentem dánského fotbalisty a budou jednat. (dailymail.co.uk)

Podle vseho se vrati jeste Florenzi, ani o nej nakonec PSG nebude mit zajem a nejspis se vrati i Olsen. Ta nase kohorta na hostovani opet vyhorela a budouci trener bude mit tedy opet k dispozici siroky kard, i kdyz odejde MIrate, Juan Jesus a Bruno Peres.

Treba se nekdo z nich chytne podobne, jako letos Karsdorp.