Přestupové období léto 21

Pokud si zahrajem na Championship Managera, tak v lete konci smlouva Mirantemu, Juanu Jesusovi, Bruno Peresovi a bohuzel i Mkhitaryanovi, takze s nimi se nejspis rozloucime, i kdyz Mkiho jeste mozna presvedci novy trener, uvidime. Otazka je co s SES, bohuzel toho moc neodehral. Minimalne 3 odchody mame jisty, v kadru je hned nahradi mj. Olsen, Florenzi, Under a Kluivert.

Dzeko ma jeste 1 rok smlouvu, otazka je co s nim. Sice uz to neni uplne ono, ale horsi nez Mayoral neni a furt to v sobe ma, mozna bych spis pustil Mayorala a Dzeka nechal jako drahy backup za noveho utocnika, ale to se nejspis nestane.

Fazio ma taky jeste rok smlouvu, nepodarilo se ho poslat jinam doted a neni proto duvod verit, ze se to podari v lete. Na druhou stranu az tak strasnej fakt neni, ze by si nemusel odehrat svy jako backup, uvidime co novej trener.

Pastore bohuzel pripad sam pro sebe, ale necekam, ze dobrovolne rozvaze kontrakt. Opet se uvidi co novej trener, Pastore to v sobe ma, ten skill je nepopiratelnej, ale neni zdravej.

Nase nejvetsi hvezda Zaniolo vynechala celou sezonu a bohuzel to bylo sakra znat tak uvidime, s cim se vrati. Hlavne aby si neurval koleno potreti, mam o nej trochu obavy.

Najväčšiu búrku v kádri by mali zaznamenať zdravotníci. Neverím, že početnosť a frekvencia maródovania hráčov je daná iba nimi.
A Veretouta nech sa naučia rozcvičovať, aby si chlap v 3.minúte už nabudúce nenatiahol sval...

Obrovská nevýhoda při prodloužování kontraktů (ba dokonce přivedení nových hráčů k nám) je samozřejmě absence těch pohárů, to, že končíme sedmí a kde nic, tu nic.
Výhoda je zase to, že se budeme soustředit pouze na ligu a Coppu, což bude i ohledem zranění ku prospěchu věci a dá se toho využít.
Fakt mě zajímá, jestli do toho renomovanej trenér nebo nějací lepší hráči půjde/půjdou. Docela je mi sympatické to, co tu kdesi psali Sushi a Largo, zkusit to míň na sílu, zaměřit se na mladší nadějný Italy, odchovance... Ale oni bohužel i ti mladší nadějní Taloši "z Cagliari" budou cosi stát. Uvidíme, držím palce.
Zrovna Sarri by s tím něco udělat mohl, mladý nadějný Ital (vítej Eusé) mě moc nenapadá.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Zrovna Sarri by s tím něco udělat mohl, mladý nadějný Ital (vítej Eusé) mě moc nenapadá.

Neviem akých sú národností, ale chlapi čo trénujú momentálne Sassuolo či Cagliari vyzerajú sľubne.

Tony napsal:

Neviem akých sú národností, ale chlapi čo trénujú momentálne Sassuolo či Cagliari vyzerajú sľubne.

Sempliciho si nedovolím zatím říct, zda bych mu to svěřil, De Zerbi v Sassuolu, tam by se o tom uvažovat dalo, to je fakt...

Tony napsal:

Sempliciho si nedovolím zatím říct, zda bych mu to svěřil, De Zerbi v Sassuolu, tam by se o tom uvažovat dalo, to je fakt...

De Zerbi se podle vícero zdrojů už chystá na Ukrajinu, měl by převzít Šachtar Doněck. Jinak ano, to je zajímavej trenér. Byť mám furt v hlavě Di Francesca. Neapol třeba zase loví "novýho Sarriho" Alessia Dionisiho, kterej i přes svůj věk předvádí v Serii B zázraky s Empoli. Ale furt si řikám, že Řím je specifický místo a proč hledat "novýho Sarriho", když můžeme mít originál.

Četl jsem, že Pinto spolu s vedením chce jednu věc změnit - chce mít v týmu 18 hráčů do základu doplněných o čtyři hráče z juniorky, který budou střídavě v Primaveře a střídavě v prvním týmu. Za mě super, než aby byl tak znatelnej rozdíl mezi základní jedenáctkou a náhradníkama. Možná i proto chtějí Sarriho, protože ten taky rád pracuje s omezeným počtem hráčů.

Largo napsal:
Tony napsal:

De Zerbi se podle vícero zdrojů už chystá na Ukrajinu, měl by převzít Šachtar Doněck. Jinak ano, to je zajímavej trenér. Byť mám furt v hlavě Di Francesca. Neapol třeba zase loví "novýho Sarriho" Alessia Dionisiho, kterej i přes svůj věk předvádí v Serii B zázraky s Empoli. Ale furt si řikám, že Řím je specifický místo a proč hledat "novýho Sarriho", když můžeme mít originál.

Četl jsem, že Pinto spolu s vedením chce jednu věc změnit - chce mít v týmu 18 hráčů do základu doplněných o čtyři hráče z juniorky, který budou střídavě v Primaveře a střídavě v prvním týmu. Za mě super, než aby byl tak znatelnej rozdíl mezi základní jedenáctkou a náhradníkama. Možná i proto chtějí Sarriho, protože ten taky rád pracuje s omezeným počtem hráčů.

Nota bene, když nebudem hrát ty poháry.

Když už jste se pustili do toho FM, tak já bych to viděl asi tak.
Odchody: Faselli, Bruno, Santon, Jesus, Fazio, Pastore a Dzeko. Fakt nemá smysl si nechávat Edina jako backup s platem 7,5 mega nebo kolik má. Mayoral má opci v první sezóně nastavenou na 15 mega, což by měla být povinnost při té porci gólů co dal. Jako jedničku do útoku bych chtěl ale Belottiho. Toro chce 35, kdyby spadli šel by možná ještě za min, protože mu za rok končí smlouva. To bychom jim ale nesměli nechávat body že?
Další nutný příchod je levý bek. Sarri by mohl prekecat Emersona, za kteryho chce Chelsea 20 mega. A nebránil bych se ani prvotridnimu stoperovi, kterého bez poháru asi nesezenem.
Těžký bude taky udat hráče jak Olsen, Under, Kluivert, Nzonzi a spol.
Bude to náročné léto a něco mi říká, že i dost drahé...

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Když už jste se pustili do toho FM, tak já bych to viděl asi tak.
Odchody: Faselli, Bruno, Santon, Jesus, Fazio, Pastore a Dzeko. Fakt nemá smysl si nechávat Edina jako backup s platem 7,5 mega nebo kolik má. Mayoral má opci v první sezóně nastavenou na 15 mega, což by měla být povinnost při té porci gólů co dal. Jako jedničku do útoku bych chtěl ale Belottiho. Toro chce 35, kdyby spadli šel by možná ještě za min, protože mu za rok končí smlouva. To bychom jim ale nesměli nechávat body že?
Další nutný příchod je levý bek. Sarri by mohl prekecat Emersona, za kteryho chce Chelsea 20 mega. A nebránil bych se ani prvotridnimu stoperovi, kterého bez poháru asi nesezenem.
Těžký bude taky udat hráče jak Olsen, Under, Kluivert, Nzonzi a spol.
Bude to náročné léto a něco mi říká, že i dost drahé...

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Ja nevidím problém ani v sume 35m za Belottiho. To neni to iste ako dať 40+ za Patrika Shita či 30+ za Iturbeho. Jednosezonne hviezdičky. Keby sa mu dala dlhodobejšia zmluva najlepšie 3 a viac rokov tak nevidím žiadny problém v tej sume. Je to stávka na istotu. Aj v biednom Turíne si drží zhruba 15g na sezónu čo je dobre navyše je to bojovník a ukazuje že vie byt lojálny a vie byt líder. Ideálny hráč 35m je ok.
Pochybujem ale že ho Rim ziska a že bude chciet dat tu sumu. Radšej sa bude pozerat inde.

Hoši, no to snad ne...
https://www.football-italia.net/170136/official-mourinho-new-roma-coach

Já teda nadšenej nejsem. Vyčpělej betonář Žozé vole. No, tož se ukaž, jestli už fakt patříš do starýho železa, což si já myslím. Rád tě nemám, nechci beton, ale když doneseš výsledky...

Taky ho nemám moc rád ale úspěchy měl a snad i bude 😉 navíc jestli to vzal když Řím bude bez poháru tak to může znamenat jediné že vedení opravdu do kádru chce investovat a možná se dočkáme nějakých dobrých posil 👌💪 nějak tomu nemůžu uvěřit když všude psali že to má vzít Sarri

Tyvoleeeeeeee :D tak to mi vyrazilo dech

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk