HugoBoss27 napsal:IMG_20210426_195111.jpg
Za chvíly ofiko
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Zrovna Sarri by s tím něco udělat mohl, mladý nadějný Ital (vítej Eusé) mě moc nenapadá.
Tony napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Zrovna Sarri by s tím něco udělat mohl, mladý nadějný Ital (vítej Eusé) mě moc nenapadá.
Neviem akých sú národností, ale chlapi čo trénujú momentálne Sassuolo či Cagliari vyzerajú sľubne.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Tony napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Zrovna Sarri by s tím něco udělat mohl, mladý nadějný Ital (vítej Eusé) mě moc nenapadá.
Neviem akých sú národností, ale chlapi čo trénujú momentálne Sassuolo či Cagliari vyzerajú sľubne.
Sempliciho si nedovolím zatím říct, zda bych mu to svěřil, De Zerbi v Sassuolu, tam by se o tom uvažovat dalo, to je fakt...
Largo napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Tony napsal:Neviem akých sú národností, ale chlapi čo trénujú momentálne Sassuolo či Cagliari vyzerajú sľubne.
Sempliciho si nedovolím zatím říct, zda bych mu to svěřil, De Zerbi v Sassuolu, tam by se o tom uvažovat dalo, to je fakt...
De Zerbi se podle vícero zdrojů už chystá na Ukrajinu, měl by převzít Šachtar Doněck. Jinak ano, to je zajímavej trenér. Byť mám furt v hlavě Di Francesca. Neapol třeba zase loví "novýho Sarriho" Alessia Dionisiho, kterej i přes svůj věk předvádí v Serii B zázraky s Empoli. Ale furt si řikám, že Řím je specifický místo a proč hledat "novýho Sarriho", když můžeme mít originál.
Četl jsem, že Pinto spolu s vedením chce jednu věc změnit - chce mít v týmu 18 hráčů do základu doplněných o čtyři hráče z juniorky, který budou střídavě v Primaveře a střídavě v prvním týmu. Za mě super, než aby byl tak znatelnej rozdíl mezi základní jedenáctkou a náhradníkama. Možná i proto chtějí Sarriho, protože ten taky rád pracuje s omezeným počtem hráčů.
Francesco Totti AS napsal:Když už jste se pustili do toho FM, tak já bych to viděl asi tak.
Odchody: Faselli, Bruno, Santon, Jesus, Fazio, Pastore a Dzeko. Fakt nemá smysl si nechávat Edina jako backup s platem 7,5 mega nebo kolik má. Mayoral má opci v první sezóně nastavenou na 15 mega, což by měla být povinnost při té porci gólů co dal. Jako jedničku do útoku bych chtěl ale Belottiho. Toro chce 35, kdyby spadli šel by možná ještě za min, protože mu za rok končí smlouva. To bychom jim ale nesměli nechávat body že?
Další nutný příchod je levý bek. Sarri by mohl prekecat Emersona, za kteryho chce Chelsea 20 mega. A nebránil bych se ani prvotridnimu stoperovi, kterého bez poháru asi nesezenem.
Těžký bude taky udat hráče jak Olsen, Under, Kluivert, Nzonzi a spol.
Bude to náročné léto a něco mi říká, že i dost drahé...
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk