Přestupní termín: léto 2019

Já bych to teda tak špatně nehodnotil. Celkové bych s hodnocením počkal na třeba prosinec. Dejme tomu novými týmu šanci a čas. Hlavní slabiny vidím v Zappacostovi, Smallingovi a případný absenci křídla po El Shaarawym. A místo Kalinice taky šlo sehnat někoho lepšího. Celkové mě štvou ty přestupy na hostování bez opce, to absolutně nemá smysl.

Ideální přestupák by imho byl s Alderweireldem/Ruganim, Hysajem a Dolbergem/Batshuayem.

Takhle to vypadá, ze pro Petrachiho šéfovat AS Řím znamená obchodovat s vehlasnejsima klubama. Ne mít větší možnosti přivádět vehlasnejsi hráče...

Nebo si nás povodí a potom, co Turín vypadne z EL, koupí Lyanca :mrgreen: :mrgreen: :Ok:

Nezbývá než doufat.

Largo napsal:
Ideální přestupák by imho byl s Alderweireldem/Ruganim, Hysajem a Dolbergem/Batshuayem.

Nebo si nás povodí a potom, co Turín vypadne z EL, koupí Lyanca :mrgreen: :mrgreen: :Ok:

Nezbývá než doufat.

Ty by si mohol ísť s prehľadom robiť asistenta Petrakymu. Tí tvoji PES hráči, čo nám tu posledné roky cpeš, majú brutálne kariéry - Dolberg prestúpil do Nice, Tony Vilhena v Krasnodare, Jordy Clasie niekde umretí v Alkmare. Takže ostáva len dúfať, že nijaký zázračný Lyanco nepríde, rovnako ako Batshuay, ktorý má za posledné 4 roky priemer asi 2 góly za sezónu.

Carlo napsal:
Largo napsal:

Nezbývá než doufat.

Ty by si mohol ísť s prehľadom robiť asistenta Petrakymu. Tí tvoji PES hráči, čo nám tu posledné roky cpeš, majú brutálne kariéry - Dolberg prestúpil do Nice, Tony Vilhena v Krasnodare, Jordy Clasie niekde umretí v Alkmare. Takže ostáva len dúfať, že nijaký zázračný Lyanco nepríde, rovnako ako Batshuay, ktorý má za posledné 4 roky priemer asi 2 góly za sezónu.

Batshuay?? https://www.eurofotbal.cz/hraci/michy-batshuayi-30056/kariera-klub/ Jediný, kde vyloženě vyhořel byla Valencie. Já bych Batshuaye bral všema deseti.
Jinak Dolberg byl výbornej, že jde do Nice není nic směšnýho - Nice v létě koupil nějakej miliardář a začíná do klubu sypat.

08:17 AS Řím neuspěl se snahou o Lovrena
Dejan Lovren stále zůstává hráčem Liverpoolu. O chorvatského obránce má zájem AS Řím a jeho snaha není úspěšná, anglický celek nyní odmítl vylepšenou nabídku na hostování vicemistra světa.

Carlo napsal:
Largo napsal:

Nezbývá než doufat.

Přeháníš. Ale dík za tip, pošlu mu CV.
PES ani Fifu nehraju. Hráči, který jsem psal, byli vždycky prezentovaný médiema předně, netahám tu zajíce z klobouku. Že někdy jejich kariéra uvadne, to je jiná a naprosto běžná věc. Taky jsem tu namátkou hojně prosazoval jistýho Alissona, než k nám šel.

Carlo, myslím, že tohle nebylo nutný. Largo sleduje vývoj klubu a italskýho, potažmo evropskýho fotbalu možná nejvíc z nás tady. Jeho pohled na vývoj v klubu je vždy přiměřený, znalý věci, byť samozřejmě - jako všech z nás - subjektivní. Já jeho postřehy mám osobně třeba ze všech z nás tady v této době nejraději a fakt si nemyslím, že je nutný se tady hejtit. Mimochodem i já jsem dalece Petrachiho lynčovat, i když ty hostovačky bez opce mě nebetyčně serou. Ostatně stejně jako Larga, btw.

Uvědomme si, že jsme klub, který skončil 6. v lize, měl hrát předkolo EL a bude hrát EL. Není jednoduché v těchto podmínkách nahrazovat Manolase a Faraony. Mancini, Veretout, Spinazzola, Pau Lopez; to IMHO vůbec nebyly na tuto situaci zlé nákupy. S Diawara-dealem samozřejmě na druhou stranu hrubě nesouhlasím, stejně jako s těma dvěma bezopčníma dealama.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Carlo, myslím, že tohle nebylo nutný. Largo sleduje vývoj klubu a italskýho, potažmo evropskýho fotbalu možná nejvíc z nás tady. Jeho pohled na vývoj v klubu je vždy přiměřený, znalý věci, byť samozřejmě - jako všech z nás - subjektivní. Já jeho postřehy mám osobně třeba ze všech z nás tady v této době nejraději a fakt si nemyslím, že je nutný se tady hejtit. Mimochodem i já jsem dalece Petrachiho lynčovat, i když ty hostovačky bez opce mě nebetyčně serou. Ostatně stejně jako Larga, btw.

Uvědomme si, že jsme klub, který skončil 6. v lize, měl hrát předkolo EL a bude hrát EL. Není jednoduché v těchto podmínkách nahrazovat Manolase a Faraony. Mancini, Veretout, Spinazzola, Pau Lopez; to IMHO vůbec nebyly na tuto situaci zlé nákupy. S Diawara-dealem samozřejmě na druhou stranu hrubě nesouhlasím, stejně jako s těma dvěma bezopčníma dealama.

:shock: To jsem nečekal, že mě takhle vnímáš. Díky Ti.

Hodnocení posil bych nechal na pozdějc, každopádně myslím, že Veretout, Spinazzola, Diawara, López i Mancini budou časem dobrý posily. Největší otazník je prostě stoper a druhej útočník. Sice jsme klub na 6. místě, ale pozice stopera je v kádru nezbytná a když nám ten nejlepší odejde, mělo se to řešit hned a co nejlíp. Ne lepit to po celý léto. Petrachi zná italskej i španělskej fotbal výborně, co jsem čet'. Nechápu, že nedokázal sehnat mladýho, ale zároveň dost zkušenýho hráče podle Fonsecových představ.

Polehčující okolnosti vidím v tom, že k nám nastoupil s poměrně velkým zpožděním, byť pro nás pracoval už předtím. Ale takovýhle pracovní okolnosti člověku na klidu nepřidaj. A podle mě se hodně soustředil na prodej toho odpadu, co sem natáhl Monchi. Olsen dneska do Cagliari, Defrel bude pryč a Schick taky, takže zbývá jen Santon a Bianda. Pastoreho už nikdy neudáme jinam než do Číny nebo USA, ale až bude on sám chtít. Přijde ještě útočník a nejspíš i mladý křídlo, což kvituju.

López - Florenzi, Mancini, Smalling, Kolarov - Pellegrini, Veretout - Ünder, Zaniolo, Florenzi - Džeko a nemuselo by to být špatný. Reálně nás vidím kolem 5. místa.

Vesměs souhlas, i když Diawarovi osobně nevěřím a to látání Florenzim mě dost sere. Že je Perotti furt marod, víme taky už sto let.

Osobně věřím, že boj o 4. flek s AC, Laziem, příp. Atalantou reálně proběhne.
J-merda, N-merda a I-merda jsou jinde.

Vesměs souhlas, i když Diawarovi osobně nevěřím a to látání Florenzim mě dost sere. Že je Perotti furt marod, víme taky už sto let.

Rozumím. Ale kam s Florkem? On je prostě typ, kterej zalepí všechno, každej trenér ho chce mít, ale nikde nevyniká. Diawara potřebuje čas a péči. Fyzicky je na tom skvěle, na svůj věk klidnej na míči a v rozehrávce, není línej na krok. Uvidíme. Nejvíc z těch posil čekám od Lópeze a Veretouta.

Daje

Já osobně si příspěvky od Larga přečtu taky rád. Oceňuju, že když jsme se spolu dali do nějaký živější diskuze, když jsme se úplně nepohodli, tak to daný téma jsme normálně zakončili.
Tady jsem to snad ještě neudělal, ale skutečně se musím Larga zastat a doufám, že dál zůstane u pravidelnýho infa pro nás.

K Florenzimu...průměrnej hráč, ale snad na každým postu, kam ho postavili (doufám, že ho nezkusí do brány). Svoje si odehraje v 90% sezóny. Můj oblíbenec to není, v Anglii se choval jak arogantní píčus (Chls: ASR 3-3).

Largo napsal:

Rozumím. Ale kam s Florkem? On je prostě typ, kterej zalepí všechno, každej trenér ho chce mít, ale nikde nevyniká. Diawara potřebuje čas a péči. Fyzicky je na tom skvěle, na svůj věk klidnej na míči a v rozehrávce, není línej na krok. Uvidíme. Nejvíc z těch posil čekám od Lópeze a Veretouta.

Daje

Tož za mě prostě alternace jak se Zappacostou, tak případně s Ünderem, ale napravo, no... Ale jasné, že při zranění Perottiho a slabé formě Kluiverta je první volbou i na levé křídlo, to se nedá nic dělat.

:Ok:

@largo
člověk je občas překvapenej, když zjistí, že ty jeho plky vlastně taky někdo čte :mrgreen:

No, veď ty si vlastne tiež taký miestny mentor všeznalstva, keď máš zaručené info od kamaráta, ktorý drtí Ligue 1 a La Ligu a Lemos a podobní sráči mali byť TOP posilky :sala:

Treba si uvedomiť, že sme klub, ktorý v našej pozícii vyjebal 23 mega za brankára zo španielskej ligy, a ktorý vyjebal dokopy skoro 40 mega na 2 stredných záložníkov, ktorých v tejto situácii možno ani nepotrebuješ, miesto toho nechal stopérsky post na 2 náhradníkov, mladému preplatenému talošovi s jednou sezónou, turkovi z 2. ligy a angličanovi, ktorého nikto nechcel. Že sa absolútne nenahradil minulosezónny najlepší strelec je len taký detail.

Code:
https://twitter.com/AlexLUHS/status/1115001245960372226/video/1
Taky se těšíte? :cassettao: :dead:

Carlo napsal:

No, veď ty si vlastne tiež taký miestny mentor všeznalstva, keď máš zaručené info od kamaráta, ktorý drtí Ligue 1 a La Ligu a Lemos a podobní sráči mali byť TOP posilky :sala:

Treba si uvedomiť, že sme klub, ktorý v našej pozícii vyjebal 23 mega za brankára zo španielskej ligy, a ktorý vyjebal dokopy skoro 40 mega na 2 stredných záložníkov, ktorých v tejto situácii možno ani nepotrebuješ, miesto toho nechal stopérsky post na 2 náhradníkov, mladému preplatenému talošovi s jednou sezónou, turkovi z 2. ligy a angličanovi, ktorého nikto nechcel. Že sa absolútne nenahradil minulosezónny najlepší strelec je len taký detail.

Pri dnesnich cenach mi cenovka Veretouta nebo Lopeze (pravidelne povolavanej do repre vyberu spanelskych reprezentaci) prijde naprosto v pohode. Do Anglie by sli za dvojnasobek.

S El Shaarawym souhlas, jeho goly budou hodne chybet. Se stoperem mas taky pravdu, ale to uz jsme rozebirali vejs...

To je tak když necháš na začátku sezóny odejít klicovyho stopera, nahradíš ho borcem, co měl jednu nadprůměrnou sezónu, abys po měsíci zjistil, ze není připravený hrát v základu. Tak tam mrdneš 3. a 4. stopera od začátku a doufáš že to nedomrdaj. No a nakonec v poslední den mercata privedes mrtvolu z Anglie. Fakt amaterismus toto.

Hostovačky bez opce vnímám jako ochranu před ffp. To náhodou beru jako pozitivum

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Pigi10 napsal:
Code:
https://twitter.com/AlexLUHS/status/1115001245960372226/video/1
Taky se těšíte? :cassettao: :dead:
Tvl...neuvěřitelný

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Tohle není konkurence ani pro Džejdžeje... :diototti: