Přestupní termín: léto 2019

Kalinić mi taky jako druhej útočník nevadí. Je zkušenej, pokud to bude hostování s nepovinnou opcí, tak to je rozumný. V podstatě nikde kromě Atlética vyloženě nezklamal a Itálie mu sedí. Je mu 31, což není zas taková hrůza. Plat v pohodě a nevadí mu druhý housle za Džekem, což každej nepřekousne. Chtěl jsem Diaze nebo Batshuayie, ale vidina lavičky jim nevoní, což se dá pochopit, takže za mě dobrý. Ideální by podle mě bylo koupit mladýho útočníka, ať se učí od mistra. Třeba Dolberg je na odchodu z Ajaxu.

Corić ofiko v Almeríi, hostování s opcí za 6 mega. Dobrý. Teď ještě udat Olsena, Defrela, Biandu, Gonalonse a Schicka. Útočníci už jsou prakticky dohodnutý, tak jen ty tři.

Bianda někam půjde, snad i Olsen.

Já bych osobně zkusil udat i Jesuse s tím, že by přišel Rugani. K němu Mancini a jako back-up Fazio s Turkem.
No, ještě to budou hektický dny.

Daje :Ok: :Ok: :sala:

Jojo, toho Kaliniče vnímám stejně.

Olsen je de facto už v Cagliari. :Ok:
Schick vypadá jako hotová věc, snad dopadnou i ti další, co píšeš.

Vypadá to na jednoho z trojice Rugani/Lovren/Mustafi. Modleme se, ať je to Rugani.

Takže juventus byl ochotnej příjmout hostování s nepovinnou opcí. Ale ne, my klíčovej post radši zalepíme devětadvacetiletým hráčem bez jakýkoli opce, kterej v United nehraje, sbírá karty a budem platit celej plat, aby příští léto mohl hon začít nanovo... :zed: :zed: :zed: :zed: *omg*

Já chci toho Ruganiho :slin: :slin: :nenene:

Fonseca údajně Ruganiho prostě nechtěl, proto to nedopadlo. Chtěl rychlejšího stopera, se píše.

Mě nesere ani tak Smalling samotný, jako spíš další hostování bez opce.

Chlapa, ktoreho posadil Lindelof, budu najneskor v piatom kole v Taliansku plne noviny. Na to som ochotny si stavit.

Ty vole, psal sem kámošovi co sleduje anglickou ligu
Je to prej, jak kdybysme koupili druhýho Juana Jesuse
Jako já vim, že sou ještě dva dny přestupáku, ale já ho zatim hodnotim dost blbě...

Takto to dopadne, keď nám to príde manažovať niekto, pre koho bol doteraz najväčší úspech prebojovanie sa do EL. Dobrá facka aj všetkým Vám, ktorý ste tu dávali zaručené mená výborných talianskych DS, medzi ktorými viedol fantóm Petraky, za ktorým mimochodom nestáli nijaké oslnivé výsledky s Torom a už vôbec za ním nestáli výborní hráči, ako sa to tu prezentovalo. Poväčšinou stavil na hráčoch, ktorý sa inde nepresadili - Belotti, Niang, Rincon, Sirigu etc. Zlatý Sabatini, Petraky mu môže akurá tak šúlať cigarety. Jednoznačne najslabší prestupák, toto by bol schopný spraviť pravdepodobne aj nejaký sráč zo Serie B. Jediné pozitívum vidím vo Fonsecovi, ktorý je trénersky niekde inde ako Di Francesco, takže sezónu by som nezatracoval. Ak sa nadávalo na Monchiho, ako to spravil pre EDF ťažké, Petraky Fonsecu defacto klinicky zabil.

Smalling by daval zmysel, len ak buduce leto privedieme Alderweiralda (ktoremu vyprsi zmluva) zadarmo.
ja verim, ze Mancini bude dobry a to sieste-siedme miesto uhrame.

Agostino napsal:
to sieste-siedme miesto uhrame.
když sem si tohle přečetl, normálně sem se rozesmál
bohužel mi to ale nepřijde nereálný a pro mě osobně bude malej zázrak, když skončíme líp jak pátý

smalling ??? kiksar z toho odpadu s nazvom Manchester United ??? :zed: :zed: :zed: jdu blejt,petraki zabudol koho trenuje ...uz to nema cenu komentovat :zed: :zed:

Minulou sezónu jsem si říkal, že horší jak Monchi být to už nemůže. Toto je jednoznačně nejhorší mercato všech dob. Se z toho asi pobleju.

Monchi aspoň dovedl pár dobrých hráču, tohle je hnus. Osobně ani Mancinimu nevěřím.

Chtěl bych být tak pozitivní a říct že to 4te místo ukopem. Bohužel Budem rádi za střed tabulky.