Kalinić mi taky jako druhej útočník nevadí. Je zkušenej, pokud to bude hostování s nepovinnou opcí, tak to je rozumný. V podstatě nikde kromě Atlética vyloženě nezklamal a Itálie mu sedí. Je mu 31, což není zas taková hrůza. Plat v pohodě a nevadí mu druhý housle za Džekem, což každej nepřekousne. Chtěl jsem Diaze nebo Batshuayie, ale vidina lavičky jim nevoní, což se dá pochopit, takže za mě dobrý. Ideální by podle mě bylo koupit mladýho útočníka, ať se učí od mistra. Třeba Dolberg je na odchodu z Ajaxu.
Corić ofiko v Almeríi, hostování s opcí za 6 mega. Dobrý. Teď ještě udat Olsena, Defrela, Biandu, Gonalonse a Schicka. Útočníci už jsou prakticky dohodnutý, tak jen ty tři.
Bianda někam půjde, snad i Olsen.
Já bych osobně zkusil udat i Jesuse s tím, že by přišel Rugani. K němu Mancini a jako back-up Fazio s Turkem.
No, ještě to budou hektický dny.
Daje :Ok: :Ok:
Corić ofiko v Almeríi, hostování s opcí za 6 mega. Dobrý. Teď ještě udat Olsena, Defrela, Biandu, Gonalonse a Schicka. Útočníci už jsou prakticky dohodnutý, tak jen ty tři.
Bianda někam půjde, snad i Olsen.
Já bych osobně zkusil udat i Jesuse s tím, že by přišel Rugani. K němu Mancini a jako back-up Fazio s Turkem.
No, ještě to budou hektický dny.
Daje :Ok: :Ok: