Largo napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Largo napsal:No samozrejme. Pelle, Cristante, Diawara a jeden defenzivni stit - 4 hraci. Na dva posty. Na tri souteze. To ti prijde hodne hracu?
Pak OK. Já jsem tedy chtěl ke Cristantemu Veretouta, což je typický deep lying playmaker a sedí mi tam víc než Pelle. Podle mě ideální dvojice na ty dvě (C)DM. Z Diawary nadšením nehopsám, ale mám strach, že kvůli němu už Veretout nepřijde. Pelleho furt vidím před nimi na AM, protože jinak by skvělý hráč seděl. Jenže je tam i Zaniolo a Pastore, jak píšeš. Osobně bych se pokusil střelit Pastoreho, než se zase třikrát do Vánoc zraní.
Jo, v tomhle mam taky dilema. Posadit Zaniola, Pastorehonebo Pellegriniho?
Osobne bych na toho dvojpivota bral nejradsi duo Barella - Veretout, ale mam pocit, ze oba zamiri do Milana, i kdyz do jinejch tymu. Popripade Veretout do Neapole. Libilo se mi to kombo Pizarro - De Rossi., takze neco v tom stylu. Dynamickej a rychlej defenzivni zalozni a box-to-box.
Když tak čtu ta poslední slova a současně nasávám info o pravděpodobném Ninjově odchodu do blbýho Turína... Napadají mě různé věci.