Přestupní termín: léto 2019

Largo napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Largo napsal:
No samozrejme. Pelle, Cristante, Diawara a jeden defenzivni stit - 4 hraci. Na dva posty. Na tri souteze. To ti prijde hodne hracu?

Pak OK. Já jsem tedy chtěl ke Cristantemu Veretouta, což je typický deep lying playmaker a sedí mi tam víc než Pelle. Podle mě ideální dvojice na ty dvě (C)DM. Z Diawary nadšením nehopsám, ale mám strach, že kvůli němu už Veretout nepřijde. Pelleho furt vidím před nimi na AM, protože jinak by skvělý hráč seděl. Jenže je tam i Zaniolo a Pastore, jak píšeš. Osobně bych se pokusil střelit Pastoreho, než se zase třikrát do Vánoc zraní.

Jo, v tomhle mam taky dilema. Posadit Zaniola, Pastorehonebo Pellegriniho?

Osobne bych na toho dvojpivota bral nejradsi duo Barella - Veretout, ale mam pocit, ze oba zamiri do Milana, i kdyz do jinejch tymu. Popripade Veretout do Neapole. Libilo se mi to kombo Pizarro - De Rossi., takze neco v tom stylu. Dynamickej a rychlej defenzivni zalozni a box-to-box.

Když tak čtu ta poslední slova a současně nasávám info o pravděpodobném Ninjově odchodu do blbýho Turína... Napadají mě různé věci.

Ninja by mal hneď prvým vlakom prísť naspäť. Týmto návratom by ma trochu uchlácholili.

Largo napsal:
Pak OK. Já jsem tedy chtěl ke Cristantemu Veretouta, což je typický deep lying playmaker a sedí mi tam víc než Pelle. Podle mě ideální dvojice na ty dvě (C)DM. Z Diawary nadšením nehopsám, ale mám strach, že kvůli němu už Veretout nepřijde. Pelleho furt vidím před nimi na AM, protože jinak by skvělý hráč seděl. Jenže je tam i Zaniolo a Pastore, jak píšeš. Osobně bych se pokusil střelit Pastoreho, než se zase třikrát do Vánoc zraní.

Jo, v tomhle mam taky dilema. Posadit Zaniola, Pastorehonebo Pellegriniho?

Osobne bych na toho dvojpivota bral nejradsi duo Barella - Veretout, ale mam pocit, ze oba zamiri do Milana, i kdyz do jinejch tymu. Popripade Veretout do Neapole. Libilo se mi to kombo Pizarro - De Rossi., takze neco v tom stylu. Dynamickej a rychlej defenzivni zalozni a box-to-box.

Když tak čtu ta poslední slova a současně nasávám info o pravděpodobném Ninjově odchodu do blbýho Turína... Napadají mě různé věci.

:Ok: :Ok:

Díky tomu ,že Gerson odmítl již dohodnuté podmínky přestupu do Janova ....se snažíme střelit Lucu Pelleho :?:

https://m.facebook.com/JuventusSkCz/#!/story.php?story_fbid=2817349204946901&id=487307057951139&__tn__=%2As%2As-R

V čem že je tenhle deal tak špatnej? Jakože vyměníme kluka, kterej skoro nehrál dospělej fotbal a už má za sebou vážný zranění kolene a kterej by, pokud přemjšlíme nad nějakym dobrym umístěním, stejně nehrál, za hráče, kterej už má něco odehráno i na mezinárodní úrovni a je ve skvělym fotbalovym věku...

Upřímně v tom též nevidím úplně problém, v tomhle dealu.

Údajně vedeme i v závodě o Barellu. N'Zonzi nejspíš zpátky za Monchim do Sevilly.

Spinazolla dva roky prakticky nehral fotbal a z toho rok mal urvane koleno, rovnako ako Pelle. A Rim za neho este osadi 10 mega cash navrch.

Je mi grcno.

danko10 napsal:
Spinazolla dva roky prakticky nehral fotbal a z toho rok mal urvane koleno, rovnako ako Pelle. A Rim za neho este osadi 10 mega cash navrch.

Je mi grcno.

Ale už je naprosto zdravej, je v ideálním věku, má i reprezentační zkušenosti, já mu věřím. Transfermarkt ho hodnotí na 15, Lucu na 5. Nemluvě o tom, že Luca zraněnej je. Já v tomhle problém fakt nevidím.

Pellegrini bol tiez posledny rok zdravy. Ako odchovanec ma pre klub o mnoho vacsiu hodnotu, nez algoritmicky TM vypocet. Navyse je generacny talent.

Teraz este vymena Zaniola za Higuaina a je vymalovane.

To kazdopadne. Len keby Rim poslednou dobou spravnymi rozhodnutiami tak moc nesetril.

Snad mi zatvori usta chlap.

Petrachi svoje pusobeni zahajil jednim z nejhorsich trejdu co kdy AS udelalo, ty vole my jim jeste DOPLACIME 10 mega za dalsiho prumeraka ala Santon!!!

Neni divu, ze Torino za jeho pusobeni vubec nic nedokazalo, ted jeste prodat Florenziho a SES nekam za par supu, nadhera.

Neni to dobrej GM, jediny co se mu kdy povedlo byl podpis Belottiho a ted ho mame u nas, uzasny.

Ja uz ma to nemam silu.

Nejhorsi je, se tohle je teprve zacatek mercata, ktery bude nejspis hodne bolavy a pokud nebude Fonseca genius, tak opravdu nemame sanci nekolik dalsich let v tomhle chaosu s idiotskym vedenim udelat CL, ted uz chapu jak to Ranieri myslel a proc nechtel zustat na dalsi sezonu.

Srovnávat Spinazzolu se Santonem je nesoudnost. Sorry. (Nejuchám z toho dva metry do vzduchu, ale na druhou stranu ten deal chápu, víc jsem napsal výš.)

Nezabudal by som, ze jediny stoper, ktory zniesol prisnejsie kriteria odchadza k priamej konkurencii. Samozrejme nie za vykupku, ktora bola sama o sebe smiesna, ale ciastocnou vymenou za jedneho z najvacsich idiotov, akych moze v sucasnosti liga ponuknut.

To nevymyslis.

danko10 napsal:
Nezabudal by som, ze jediny stoper, ktory zniesol prisnejsie kriteria odchadza k priamej konkurencii. Samozrejme nie za vykupku, ktora bola sama o sebe smiesna, ale ciastocnou vymenou za jedneho z najvacsich idiotov, akych moze v sucasnosti liga ponuknut.

To nevymyslis.

Zde souhlasím. Že potřebujem zamáznout FFP, to je jedna věc. Ale že ho prodáme Napoli a ještě ani ne za tu výkupku in cash, ale dealem s Diawarou, to je IMHO úplně jiná písnička než Spinazzola. Rozuměj shit. Pokud se tam měl někdo roubovat na deal mimo cash, byl to ten Mertens. Takhle si s náma vytřeli prdel.