Stephan požaduje 4M a klub 3M
HugoBoss27 napsal:Stephan požaduje 4M a klub 3M
Largo napsal:https://www.buildlineup.com/shared/5ce63e16138c092e24ad72bb
Za mě teda takhle
Zaplatpanbuh, zadnej TottiHugoBoss27 napsal:Turín FC musí hledat nového sportovního ředitele. Z této funkce odstoupil Gianluca Petrachi, jenž se má nyní stát novým sportovním ředitelem AS Řím. (football-italia.net)
Francesco Totti AS napsal:Zaplatpanbuh, zadnej TottiHugoBoss27 napsal:Turín FC musí hledat nového sportovního ředitele. Z této funkce odstoupil Gianluca Petrachi, jenž se má nyní stát novým sportovním ředitelem AS Řím. (football-italia.net)
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
To je jedno, já jsem nikdy nechápal podobný funkce pro bývalí hráče, co od 16 hrajou jenom fotbalLargo napsal:Francesco Totti AS napsal:Zaplatpanbuh, zadnej TottiHugoBoss27 napsal:Turín FC musí hledat nového sportovního ředitele. Z této funkce odstoupil Gianluca Petrachi, jenž se má nyní stát novým sportovním ředitelem AS Řím. (football-italia.net)
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Totti, kdyby něco, tak by nedělal sportovního, ale technickýho ředitele. Což bych si přál, to by mu mohlo jít. S Petrachim a Gasperinim diohromady, by to mohlo šlapat.
danko10 napsal:A ten Petrachi, to je dalsi najlepsi sportovy riaditel na svete? Ak ano, tak moze zacat podpisom De Rossiho.