Přestupní termín: léto 2019

Largo napsal:
Co byste řekli na Allegriho?

Já s ním mám asi problém, protože se mi bytostně nelíbí jeho hra, včetně toho výsledkovýho alibismu.

Potrebujeme, aby nas co nejdriv zachranil novej majitel a najel se krizovej management, kterej by jeste celou situaci zvratil. DOkud bude DDR volnej hrac, tak u nas muze podepsat. Nejaky prestupy ted neni mozny resit, protoze nevime co s klubem vubec bude, na jaky pozici skoncime v lize a nemyslim si, ze by ty "bojovniky", co v kadru mame, soucasna situace vybicovala k velkym vykonum. Budeme radi, kdyz se ukope EL.

90210 napsal:
Potrebujeme, aby nas co nejdriv zachranil novej majitel a najel se krizovej management, kterej by jeste celou situaci zvratil. DOkud bude DDR volnej hrac, tak u nas muze podepsat. Nejaky prestupy ted neni mozny resit, protoze nevime co s klubem vubec bude, na jaky pozici skoncime v lize a nemyslim si, ze by ty "bojovniky", co v kadru mame, soucasna situace vybicovala k velkym vykonum. Budeme radi, kdyz se ukope EL.

jakože by to amíci bouchli, a to ještě v létě? to by se franče musel vrátit z kuvajtu s nějakým šejkem rovnou

Sushi napsal:
90210 napsal:

jakože by to amíci bouchli, a to ještě v létě? to by se franče musel vrátit z kuvajtu s nějakým šejkem rovnou

:Ok:

Sushi napsal:
90210 napsal:

dost sa pisalo ci pise o Katarcanoch ze to chcu kupit ti co vlastia Pariz ale oni to nekupia skor ako po MS ked vlastne naozaj chcu kupit....ale zevraj kludne by dali peniaze v nejakej rozsiahlej sponzorskej zmluve velkej ....

Sejci jsou to samé co Amici,chcou dělat byznys. My potrebujem někoho kdo chce dělat fotbal.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

HugoBoss27 napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Sejci jsou to samé co Amici,chcou dělat byznys. My potrebujem někoho kdo chce dělat fotbal.

To už se dnes bohužel nenosí

Ale samozřejmě to jde. Týmy jako Barcelona, Real, Juve, Liverpool nebo Tottenham to dokazují prakticky pořád.

Hlavní problém je v tom, že vlastně nemáme vizi a kompetentní lidi, co by ji naplňovali. Hlavním cílem je stadion.

Dát to Tottimu a Petrachimu by možná nebyl špatnej nápad.

Co byste rekli na Gasperiniho? Ja bych ho bral, restartovat a hrat s mladejma umi.

Já zatím vůbec nejsem schopen koukat na příští rok, pořád doufám, že se stane nějaký tsunami a v červenci budeme řešit úplně jiný lidi. Ale dneska jsem četl, že France bude direttore tecnico, tak mám spíš dojem, že to amici ustojej a budeme dal řešit tuhle údržbu. Snad France aspoň nějak (není mi popravdě jasný jak) zvedne fotbalovou stránku věci

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Mne je prvy raz, od kedy Rim sledujem, uplne jedno kto sa preda, kto to bude kaucovat a kto bude riaditel od coho. V zasade je to totiz v sucasnej situacii uplne jedno.

danko10 napsal:
Mne je prvy raz, od kedy Rim sledujem, uplne jedno, kto sa preda, kto to bude kaucovat a kto bude riaditel od coho. V zasade je to totiz v suvasnej situacii uplne jedno.
Mám to stejně, ať hrajou třeba Japonskou ligu

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

danko10 napsal:
V zasade je to totiz v sucasnej situacii uplne jedno.

souhlasim
neni nic na čem stavět, není nic co by se dalo rozbít, je toho moc ke zlepšení, není moc jak toho dosáhnout

Mně se z toho všeho nepřestává chtít zvracet. Ještěže jsem to Šášuolo neviděl. Slavil jsem s kamarádem narození jeho dcery. Jaký to byl program!

Allegri končí. A překvapivě k nám co? Nebude chtít. Správně.
Ať umřou, všeci. Klub řízený z Bostonu a Londýna bez toho, aby se něco v Římě vůbec vědělo.
Parodie. Paklub. Zkurvenci. Debili. Pallotta VEN!!!