Largo napsal:Co byste řekli na Allegriho?
Tak samozrejme bych ho bral vsemi 10-ti, ale pochybuju, ze by k nam chtel jit.
Za mě joLargo napsal:Co byste řekli na Allegriho?
90210 napsal:Potrebujeme, aby nas co nejdriv zachranil novej majitel a najel se krizovej management, kterej by jeste celou situaci zvratil. DOkud bude DDR volnej hrac, tak u nas muze podepsat. Nejaky prestupy ted neni mozny resit, protoze nevime co s klubem vubec bude, na jaky pozici skoncime v lize a nemyslim si, ze by ty "bojovniky", co v kadru mame, soucasna situace vybicovala k velkym vykonum. Budeme radi, kdyz se ukope EL.
Sushi napsal:90210 napsal:Potrebujeme, aby nas co nejdriv zachranil novej majitel a najel se krizovej management, kterej by jeste celou situaci zvratil. DOkud bude DDR volnej hrac, tak u nas muze podepsat. Nejaky prestupy ted neni mozny resit, protoze nevime co s klubem vubec bude, na jaky pozici skoncime v lize a nemyslim si, ze by ty "bojovniky", co v kadru mame, soucasna situace vybicovala k velkym vykonum. Budeme radi, kdyz se ukope EL.
jakože by to amíci bouchli, a to ještě v létě? to by se franče musel vrátit z kuvajtu s nějakým šejkem rovnou
Sushi napsal:90210 napsal:Potrebujeme, aby nas co nejdriv zachranil novej majitel a najel se krizovej management, kterej by jeste celou situaci zvratil. DOkud bude DDR volnej hrac, tak u nas muze podepsat. Nejaky prestupy ted neni mozny resit, protoze nevime co s klubem vubec bude, na jaky pozici skoncime v lize a nemyslim si, ze by ty "bojovniky", co v kadru mame, soucasna situace vybicovala k velkym vykonum. Budeme radi, kdyz se ukope EL.
jakože by to amíci bouchli, a to ještě v létě? to by se franče musel vrátit z kuvajtu s nějakým šejkem rovnou
Francesco Totti AS napsal:Sejci jsou to samé co Amici,chcou dělat byznys. My potrebujem někoho kdo chce dělat fotbal.
HugoBoss27 napsal:Francesco Totti AS napsal:Sejci jsou to samé co Amici,chcou dělat byznys. My potrebujem někoho kdo chce dělat fotbal.
To už se dnes bohužel nenosí
Mám to stejně, ať hrajou třeba Japonskou ligudanko10 napsal:Mne je prvy raz, od kedy Rim sledujem, uplne jedno, kto sa preda, kto to bude kaucovat a kto bude riaditel od coho. V zasade je to totiz v suvasnej situacii uplne jedno.
danko10 napsal:V zasade je to totiz v sucasnej situacii uplne jedno.