Přestupní období zima 2023

Příspěvků
2,338
Neustálé spekulace ohledně budoucnosti záložníka Nicola Zaniola v AS Řím zřejmě mají větší vliv na hráčovu současnou situaci v klubu, než by bylo zdrávo. Podle italského novináře Alfreda Pedully z deníku La Gazzetta dello Sport se natolik zhoršily vztahy mezi ním a všemi činovníky římského celku, že byl trenér José Mourinho donucen ho vynechat z nominace na nejbližší utkání na půdě Spezie. Rozhodnutí, zda I Giallorossi prodají Zaniola či nikoliv, bude učiněno během následujících dnů.


Ještě to stihne rozjebat. Doufám, že půjde.
 
Příspěvků
3,399
@Largo : Ondro, ono někdo z vás, možná Hugo, jste tady dávali staty Depaye, jak toho moc neodehrál, protože věčně zraněný a že by se k nám s tou jeho zdravotní stránkou dokonale hodil :mrgreen:
To si nepamatuju, mozny to je 😃 Kazdopadne Depay je muj oblibenej hrac, rad bych ho u nas videl. A zas tolik zraneni nemel. Ta kvalita oproti Nicolovi je nesporna.
 
Příspěvků
2,100
Nicoló Zaniolo evidentně nemá zájem zůstávat v AS Řím, jeho současná náklonnost ke klubu je údajně velmi mizivá, a možná i proto, že si chce vydupat přestup jinam. Údajně nemá vůbec daleko přesunu do Tottenhamu, který ze všech zájemců jako jediný naplňuje očekávání vedení I Giallorossi ohledně výše transferové sumy. Londýnský celek je prý totiž ochotný položit na stůl 40 miliónů eur, a vyřadit tak ze hry konkurenty West Ham, Nottingham Forest, Newcastle, Arsenal, Juventus nebo AC Milán, kteří se měli projevovat také jako uchazeči o Zaniolovy služby. Informaci přinesl italský žurnalista Alfredo Pedullá z deníku La Gazzetta dello Sport.
 
Příspěvků
3,399
A ještě se oťukává Zyiech
Takze jak rikal Totti. Zyiech by byl skvela posila, v dobe, kdy jisty spanelsky reditel uprednostnil Pastoreho… kterej se nedavno neprosadil v Elche, jen tak mimochodem. Kazdopadne u Zyiecha budou problem prachy, bere 6,5 mega a to u nas nikdo nema. Krome toho hraje primarne napravo, kde jsou Dybala a Solbakken.
 
Příspěvků
2,338
Nicolò Zaniolo chce odejít z AS Řím a vedení italského klubu o tom již informoval. Záložník má několik nabídek z Anglie, podle posledních zpráv ale zůstane ve vlasti a přestoupí do AC Milán, s Rossoneri má být domluven na kontraktu s ročním platem 3,5 milionu eur.
 
Příspěvků
2,100
Newcastle United nabídl dosud nejvyšší částku za Nicola Zaniola, údajně dosáhl 35 milionů eur, ale Řím jim, Milánu a Tottenhamu řekl, že bude akceptován pouze garantovaný nákup.

Útočník dal jasně najevo, že chce opustit Stadio Olimpico a požádal, aby nebyl zařazen do sestavy pro jejich cestu do Spezie.

Jeho smlouva platí do června 2024 a Giallorossi jsou odhodláni ho propustit pouze v případě, že úvěr bude mít povinnost koupit bez podmínek.

Zatím nikdo nebyl schopen udělat ten správný návrh, protože Tottenham je svázán s vystoupeními a kvalifikací do Ligy mistrů, zatímco nabídka Milána spoléhá na umístění mezi nejlepšími čtyřmi v Serii A.

Podle Calciomercato.it dal Newcastle United dosud nejvyšší nabídku za Zaniola, která dosáhla 35 milionů eur, ale jednalo by se o půjčku s povinností koupit pouze v případě, že by v této sezóně odehrál 75 procent jejich zápasů.

To je nepřijatelné, protože Romové chtějí alespoň 30 milionů EUR se zárukou nákupu do 30. června.
 
Příspěvků
3,260
Matías Viña nehraje v AS Řím, o jeho služby se zajímá Bournemouth a podle posledních zpráv není daleko dohoda. Uruguayský obránce by v anglickém klubu měl pět měsíců hostovat, Bournemouth následně bude mít opci na trvalý přestup. Vše by mělo být dotaženo během nadcházejících 48 hodin. (football-italia.net)
 
Příspěvků
2,100
Tak on stejně hráče nestřídá a na to dojedeme si myslím.Takovy Dybala mohl za stavu 2:0 odpočívat a místo toho ho tam nechal okopavat
 
Příspěvků
2,338
Tak on stejně hráče nestřídá a na to dojedeme si myslím.Takovy Dybala mohl za stavu 2:0 odpočívat a místo toho ho tam nechal okopavat
Tohle je pravda, za rozhodnutýho stavu tam má naposílat náhradníky.
 
Příspěvků
3,399
Tam je jeste moc promennejch. Zaniolo chce do AC, to je jasny. Jenze AC doposud nabizelo jen hostovani s opci v pripade postupu do LM (nejiste) a hracovych vykonu (nepravdepodobne). A to max. 23 mega. AS chce aspon 30 a trvaly prodej. Zyiech pobira v Chelsea 6,5 mega rocne a jestli je pravda, ze za nej Chelsea chce 20+ mega, tak bysme byli jediny, kdo by na tomhle dealu nevydelal… Plus hraje napravo, kde mame Dybalu a Solbakkena. O tom, ze by to byla okamzita kvalita a velkej rozdil oproti Zaniolovi, se samozrejme nemusime bavit.
 
Top