Přestupní období zima 2023

Překladač kdo nechce ať to nečte 😁😁Gianluca Di Marzio odhalil některé detaily mezi dohodou Galatasaray s Římem pro Nicola Zaniola, což dává Giallorossi prioritu pro dvě z jejich nejjasnějších hvězd.

23letý italský forvard již odletěl do Istanbulu a absolvoval lékařskou prohlídku s tureckým týmem, který s hráčem podepíše smlouvu na čtyři a půl roku v hodnotě 3,5 milionu eur čisté za sezónu plus doplňky. .

Zaniolo měl těžký leden v italském hlavním městě, nedokázal si prosadit přestěhování do Milána, než byl odmítnut Bournemouthem poté, co se pokusil přijmout jejich nabídku po jeho počátečním odmítnutí.

Jak uvádí Di Marzio, Roma vydělá kolem 16,5 milionů eur fixních plus 13 milionů eur na dodatcích z prodeje Zaniolo Galatasaray, přičemž polovina těchto doplňků je snadno dosažitelná a druhá polovina je obtížnější.

Giallorossi také dostanou jasnou prioritu pro mladé talenty Yusuf Demir a Efe Akman, kteří začali přitahovat pozornost klubů po celé Evropě.

Teď jsem četl, že by oficiálně opravu mělo být těch 16,5 mil. (rozděleno v 5 splátkách).
K tomu těch 13 mil. - z toho teda těch snadných 50% = by mohlo být jistých 6,5 mil.
Dál k tomu pro nás má být 20% rozdíl z příštího prodeje (tak to přeložil překladač), a další 2 mil. pokud ho Gala prodají za víc jak 20 mega (má mýt ve smlouvě výkupku letos 35, příští rok 28-30, a další rok pak 23-25)
A teda taky to přednostní právo na nákup na uvedené 2 mladé hráče.
+ prý domlouvali na léto přátelský zápas, a výtěžek by měl jít na oběti zemětřesení (něco jako když se hrálo v létě se Šachtarem Doněck).
Myslím, že za té situace, která tu byla, udělal Pinto nakonec ve výsledku slušný obchod.

Pinto pak měl ještě včera večer tiskovku, a vzal na sebe chyby za příchod některých hráčů, kteří se neprosadili (např. Vina, Shomurodov).
Zároveň prý řekl, že nepřivedl do týmu hráče, kterého by trenér nechtěl (viz Solbakken). Tak nevím, co si José furt stěžuje.
Finanční situace je údajně s ohledem na tu sračku s FFP nic moc, ale prý: "za 3-4 roky to bude lepší, a budeme mít větší sílu" na trhu. Na to su extrémně zvědavý...

Pinto pak měl ještě včera večer tiskovku, a vzal na sebe chyby za příchod některých hráčů, kteří se neprosadili (např. Vina, Shomurodov).
Zároveň prý řekl, že nepřivedl do týmu hráče, kterého by trenér nechtěl (viz Solbakken). Tak nevím, co si José furt stěžuje.
Finanční situace je údajně s ohledem na tu sračku s FFP nic moc, ale prý: "za 3-4 roky to bude lepší, a budeme mít větší sílu" na trhu. Na to su extrémně zvědavý...
Za 3 4 roky tu bude jiný "Pinto" a jiný "Mourinho" a pořád stejne problémy

O tom, že tu bude někdo jiný nepochybuju, resp. v to doufám. A klidně už teď v létě. Ale ať tam nad tím někdo přemýšlí koncepčně. Ať je to dlouhodobé řešení a ne zaplácnutí díry zas na 1-2 roky. Aby se zas nestartoval nějaký nový "projekt". A k tomu si myslím je potřeba někdo, kdo rozumí tomu prostředí v Itálii a hlavně teda v Římě.

A ještě, teď jsem viděl zprávu, že se uvažuje o "posile", která je volným hráčem a není to nikdo jiný než: ...Isco.
Tak toho teda prosím vůbec!!!

Tak on ten Isco je dost reálný je jen otázka platu co by u nás chtěl!!!Žádal 5 mega v Unionu Berlín což je Kurva hodně🤦 do konce sezóny tady kolik by mohl dostat mega třeba???Řekl bych že je to lepší Pellegrini, ale jak u nás posily hrajou a kolik dostávají šanci víme 😁😁😁

Isco? Ten, co kombinuje vždy dozadu a dopředu nic? Málokterého fotbalistu tak moc nemám rád. Isca, proboha živého, ne!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Tak on ten Isco je dost reálný je jen otázka platu co by u nás chtěl!!!Žádal 5 mega v Unionu Berlín což je Kurva hodně🤦 do konce sezóny tady kolik by mohl dostat mega třeba???Řekl bych že je to lepší Pellegrini, ale jak u nás posily hrajou a kolik dostávají šanci víme 😁😁😁
No já bych radši ty peníze, které by případně dali jemu, využil mimo jiné na to, aby se prodloužily smlouvy s některými hráči, kteří by si to zasloužili, namátkou El Shaarawy - ten je ochotný jít s platem dolů, jen aby u nás zůstal - za mě jeden z mála hráčů v týmu, který si váží toho dresu.
A nebo to narvat Dybalovi, zrušit směšnou výkupku a zavázat si ho v Římě do konce kariéry (už prý po něm háže očko ManUn).

+ teda se přiznám, že jsem na ty španělské fotbalisty u nás lehce alergický - díky pane Monchi za ty vaše experimenty (Villar, Peréz, Marcáno...).
A ani mě nenapadá jediný španěl, kterému by to v Římě šlo, nebo by zanechal výraznější stopu. Jo Bojan Krkič, ale to není španěl...

+ teda se přiznám, že jsem na ty španělské fotbalisty u nás lehce alergický - díky pane Monchi za ty vaše experimenty (Villar, Peréz, Marcáno...).
A ani mě nenapadá jediný španěl, kterému by to v Římě šlo, nebo by zanechal výraznější stopu. Jo Bojan Krkič, ale to není španěl...
A navíc z Pedra je ještě Lazial 😁👊